Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HPV očkování

Gynekologie Petra 8.9.2015

Dobrý den pane doktore,
před třemi týdny jsem byla na konizaci děložního čípku se závěrem CIN 1. Bylo mi doporučeno očkování proti HPV viru, kdy je nutné se od 1. injekce chránit s kondomem min. 3 měsíce aby bylo očkování účinné. Je nutné kondom používat při análním či orálním sexu? A jaká je pravděpodobnost, že jsem partnera při nechráněném sexu nakazila (poznali jsme se až po zjištění změn na děložním čípku, nakazil mě tedy někdo jiný). Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Pouzití kondomu je vhodné při vaginálním i análním sexu pravděpodobnost nakažení je těžko určit protože v nějaké formě prodělá HPV infekci 80 procent populace.

Související dotazy

Očkování hpv
Dobrý den pane doktore,chtěla jsem se zeptat,jestli...
Očkování proti hpv
Dobrý den, uvažuji o očkování vakcínou Cervarix. Pokud...
Očkování proti HPV
Dobrý den, uvažuji o očkování vakcínou Cervarix. Pokud...
Očkování proti hpv
Dobrý den, uvažuji o očkování vakcínou Cervarix. Dosud...
Očkování HPV
Dobrý den, měl jsem pohlavní styk s novou přítelkyni...
HPV
Dobrý den, před nedávnem jsem prodělala konizaci děložního...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HPV na deloznim cipku

Dobry den, od cervna mam problemy s vytoky, bolesti pri sexu. Nejprve mi byla...

HPV na žaludu.

Dobrý den, už nevím co mám dělat.Nedávno jsem byl na chirurgickém odstranění...

HPV nákaza

Dobrý den, když se imunita zbavy hpv infekce (kondylomat) a zcela virus z těla...

HPV nákaza

Dobrý den. Již před časem jsem Vám psal. Spal jsem s dívkou bez ochrany, které...

HPV nákaza

Dobrý den. V srpnu 2007 u mě cytolog. vyšetření prokázalo přítomnost HPV. V...

HPV nákaza

Dobrý den, Začaly mě trápit condolymata a tak se chci zeptat, jestli by očkování...

HPV nákaza

Dobry den, chtel jsem se zeptat jaka je doba k prvnim priznakumu od nakazeni...

HPV ockovani

Dobry den, chtela jsem se zeptat na ockovani proti HPV virum. Je toto ockovani...

HPV očkování

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda má smysl se nechat očkovat na HPV ve 22...

HPV očkování

Dobrý den, minulý týden jsem podstoupila konizaci čípku z důvodu nálezu CIN...

HPV očkování

Dobrý den, před zhruba dvěma měsíci jsem byla na odstranění kondylomat -...

HPV pozitivita

Dobrý den. Byla jsem na prohlídce u gynekologa a mám HPV vír 51. typu. Musím...

HPV pozitivita

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně HPV. Dnes mi gynekoložka oznámila, že při...

HPV přenos

Dobrý den, chtel bych se zeptat Je možné přenést HPV z přirození na ruku a z...

HPV přenos

Dobrý den, Moje bývalá manželka měla problémy s děložním čípkem takže ji nakonec...

HPV přenos

Dobrý den chtěl byhc se zeptat na přenos HPV všude se píše něco jiného tak se...

HPV test u mužů

Dobrý den, před časem jsem byl u kožní lékařky, která mi odstranila dusíkem...

HPV testace

Dnes jsem dostala zde odpověď na mou otázku ohledně očkování proti rakovině...

HPV testování

Dobrý den, mé pritelniky během těhotenství byl zjištěn nádor na deloznim čípku....

HPV testy

Dobry den, Partnerke bola identifikovana pritomnost HPV, konkretne aj kmenu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Černé nitky ve stolici

dobrý den, je mi 23 let mám takový problém, již zhruba 2 týdny mám černé jakoby...

Narkóza a dýchání

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na tento problém. V květnu jsem byla na gynekologické...

Píchání mezi lopatkami

Dobrý den,už tři týdny mě nepříjemně píchá mezi lopatkami.Nejhorší je to ráno...

Můžu si vzít ibalgin pokud užívám antibiotika?


Bolest v uchu při smrkání

Dobrý den, asi před měsícem měl syn( 3 roky) zánět středního ucha a museli mu...

Laboratorní výsledky krve a moči

Dobrý den,mohu se zeptat, zda mám mít obavy,když mám Neutrofilní segmenty 30...

Hustá stolica

Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o radu. Mám 20 rokov a čo sa týka môjho...

Vyrážka na noze

Dobrý den paní doktorko, asi před 4 dny se mi na noze udělala tato vyrážka (největší...

Antibiotiká a alkohol


Bolest varlete při doteku

Dobrý den, ne vždy, ale často se mi stává, že pri dotyku na levém varleti pociťuji...

Kolaps

Dobrý den, jsem po operaci discize ureteroely, která probehla dobře v celkové...

Kyselina močová


Bolest břicha vázaná na pohyb


Angina a fyzická zátež

Antibiotika a sport Dobrý den, mam angínu a dnes začínám brát Ospen 1500. Za...

Varixy

Dobry den.Je mi 33 let.Mam zilni nedostatectnost a krecove zily.Pod kotnikem...

Žíla na levém spánku

Dobrý den paní doktorko chtěl bych se zeptat čas od času mi vyskočí na levé...

Rozdvojená osobnost

je možné aby někdo měl rozdvojenou osobnost z toho aby jedna byla schizofrenik...

Bolest pod levou lopatkou

Pekny den, mam problem asi trictvrte roku s bolesti tlakovou pri pohybu pod...

Přerušovaný spánek

Dobrý den. Obracím se na Vás s problémem přerušovaného spánku. Chodím obvykle...

Bolest a svědění mezi půlkami pod kostrčí

Dobrý den, už několik měsíců se mi občas vrací bolest a svědění mezi půlkami...

Reklama
Zavřít