Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

HPV- testy

Gynekologie Jana 2.12.2016

Chtěla bych se zeptat na možnost ovlivnění testu na HPV (typizaci viru). Může jej ovlivnit probíhající zánět vaginy, nejspíše kvasinkový?
Mám podezření na kondylomata, ale gynekolog mi toto nepotvrdil (spíš mě ale pořádně nevyšetřil), jen mi řekl že tam mám nějaký zánět (proto to náhlé pálení) a napsal mi Polygynax...
Říkala jsem si, že bych se stavila v jednom v odběrových center a nechala si udělat test na vlastní náklady, ať mám nějaký argument. Samozřejmě než začnu užívat ony léky.
Zjistí tedy při testu přítomnost HPV 6 nebo 11 i při zánětu??
Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká


Dobrý den, podle obrázku by se mohlo jednat o kondylomata. Váš dotaz ještě předám odborníko...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Vážená paní,
mykoza nijak HPV virus neovlivní a kondylomata jsou jasně patrné bradavičnaté...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

HPV testy
Dobry den, Partnerke bola identifikovana pritomnost...
Test na HPV a moluska
Dobrý den dělali mi test na Hpv z důvodu podezření...
HPV
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení. Před...
HPV
Dobrý den je mi 23 let a asi před 4 roky mi byly zjištěni...
HPV
Dobrý deň akú šancu ma 21 ročný človek na rakovinu...
Přenos HPV
Dobrý den, Chci se zeptat ohledne HPV viru. V 15letech...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HPV viry

Chci se zeptat jaká je pravděpodobnost ze se viry HPV vrátí? Prodělala sem konizaci...

HPV viry 16,18 - očkování

Dobrý den, dceři po testech potvrdili mimo jiných i přítomnost viru HPV 16,18...

HPV viry a kondylomata

Dobrý den, mám dotaz, ohledně kondylomat. Od loňského roku jsem měla nového...

Hpv viry-genitalni bradavice

dobry den,gynekolog mi obevil genitalni bradavice v oblasti mezi vaginou a ritnim...

Hpv vyšetření

Dobrý den zajímalo by me jak probíhá vyšetření na přítomnost HPV u mužů a hlavně...

HPV x hlasivky

Dobrý den, pane doktore. Dnes nám na kožním oddělení, mně i příteli, diagnostikovali...

HPV x hlasivky

Dobrý den, pane doktore. Dnes nám na kožním oddělení, mně i příteli, diagnostikovali...

HPV x hlasivky

Dobrý den, pane doktore. Dnes nám na kožním oddělení, mně i příteli, diagnostikovali...

HPV- bradavice na genitáliích

Dobrý den, už delší dobu cca 2 roky, mám problém z HPV. Mám bradavice na genitáliích....

Hpv- prenos infekce

Dobrý deň, histologicky mi boli dg. condylomata accuminata. Chcem sa spýtať...

HPV-16

Dobry den. Pred rokem jsem se zacal lecit na virus HPV-16 (byl diagnostikovan...

HPV-eliminace

Dobrý den, měla bych dotaz, na který se velmi různí názory a jsem z toho trochu...

HPV-HR

Dobrý den, byla mi zjistěna mozaika na děložním čípku a začala jsem chodit...

Hpv-kondylomata

Chci se zeptat jestli sex s mužem nakaženym kondylomatama v analnim otvoru...

HPV-nakažení

Dobry den, chtel bych se zeptat, zda muze mit clovek i po nekolik let HPV napr...

HPV, cytologie

Dobrý den, měla jsem podezření, že jsem od partenra byla nakažena HPV virem....

HPV, cytologie

Dobrý den. Měla bych dotaz. Před rokem v březnu jsem byla na roční prohlídce...

HPV, děložní čípek a muži

Dobrý den, mel bych dotaz ohledně HPV u mužů. Moje přítelkyně se nedávno byla...

HPV, herpes a antibiotika

Dobrý den, přítelkyni před týdnem na gynekologii zjistili genitální bradavice...

HPV, kondylomata a rakovina děložního čípku

Dobrý den, obracím se na vVás s prosbou o radu. Před několika dny jsem našla...