Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

HPV infekce, změny na čípku

Gynekologie Lucie 19.4.2017

Dobrý den, mám dlouhodobé problémy se změnami na děložním čípku zpusobené hpv virem,před 2mi roky konizace pronález CIN 3,nález z histologie HSIL,odebráno do okraju,každý pul rok chodím ke gynekologovi na cytologické stěry,cca rok byly v pořádku,ted opět lehké změny cin1, na další stěr mám přijít po čtvrt roce,gynekolog mi doporučil brát doplnek stravy Evelor pro zvýšení imunity.Dále jsem se nechala očkovat,protože mi bylo doporučeno,že ikdyž mám hpv vir,má očkování stejně ještě smysl-zatím mám první dávku očkování vakcínou Gardasil 9.Chtěla bych se zeptat jestli mi očkování muže ještě pomoct proti typu hpv viru který již mám,tuším,že jde o typ 52-či 53,nebo mě očkování jen chrání proti dalším typum hpv viru,které v těle nemám,ale od toho kterým již infikována jsem nepomůže?Vím,že se tím vir nevyléčí,ale zajímalo by mě,jetsli to na aktuální změny muže mít nějaký přiznivý efekt.Dále bych se chtěla zeptat jestli je vhodný doplnek stravy Evelor,který mi doporučil můj gynekolog,protože jsem si našla,že se doporučuje spíše Indonal. Je možné brát obojí,případně,co dalšího mohu udělat proto,aby si tělo s virem ,co nejlépe poradilo a nebyla nutná další konizace?Je mi 22let,do budoucna bych určitě děti chtěla a mám obavy,že pokud bude nutná další konizace mohl by to být problém.Dále bych měla ještě dotaz ohledně opětovného nakažení se-mám stálého partnera 2 roky,takže je hodně pravděpodobné,že i on bude infikovaný tím stejným typem viru,ale potíže žádné nemá,je pro mě riziko,že mě muže nakazit znovu?Muže na to mít nějaký vliv to,že jsem se nachala očkovat?

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Lucie, jako praktická lékařka nemám s přípravky, které uvádíte, žádnou zkušenost. Před...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Vážená slečno,
neznám výsledek histologie z konizace , HSIL je pojem cytologický,Gardasil po...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Změny na děložním čípku
Dobrý den, ráda bych se zeptala na Váš názor. Jsem...
Změny na čípku
Dobrý den , chodím na pravidelné gynekologické...
Změny na čípku...
Dobrý den, na cytologickém stěru, který byl proveden...
Změny na čípku
Dobrý den, před měsícem jsem byla na běžném vyšetření...
HPV infekce
Dobrý den, po 13 letech jsem se vyléčila z HPV infekce....
HPV infekce a konizace čípku
Dobrý den , na přelomu roku 2009 a 2010 jsem byla na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HPV infekce

Dobrý den, při pravidelné roční prohlídce na gynekologii mi bylo sděleno, že...

HPV infekce

Dobrý den, předem mých dotazů uvádím, že s manželkou (36) spolu žijeme 14 let...

HPV infekce a její přenos

Dobrý večer, Na gynekologii mi vyšla špatně cytologie na HPV. Byla jsem z toho...

HPV infekce a jiné stěry

Dobrý den, předem děkuji za odpověď. Chtěla bych se zeptat byla jsem na gynekologii,...

HPV infekce a konizace čípku

Dobrý den , na přelomu roku 2009 a 2010 jsem byla na konizaci a re-konizaci...

HPV infekce a těhotenství

Dobrý den, Byla mi diagnostikovaná pozitivita na HPV vir, nyní mě čeká konsiliární...

HPV infekce i po očkování

Dobrý den, je mi 19 let a v 16 lety jsem byla očkovaná vakcínou Silgard proti...

HPV infekce po 20 letech

Dobrý den, Mohl by doktor Sládeček odpovídat prosím na dotazy? V odpovědích...

HPV infekce u muzu

Dobry den... chtel sem se zeptat jak se leci HPV infekce u muzu.. kdyz se vyskytnou...

HPV infekce v krku

Dobrý den, všiml jsem si malé bulky vzadu v krku, níže za jazykem se zda se...

HPV infekce?

Dobrý den, přikládám fotografii a prosím o posouzení, zda se jedná o normální...

HPV infekce?

Dobrý den, přikládám fotografii a prosím o posouzení, zda se jedná o normální...

HPV infekt a Macmiror

Dobrý den. Před půl rokem jsem dostala macmiror po pozitivním stěru na HPV...

HPV infekt, hygiena

Dobry den, chtela bych se zeptat zda když si zavedu tampon nebo tabletku do...

Hpv kondylomy

Dobrý den, mám dotaz. S přítelem chodím dva roky. 1 rok před ním jsem podstoupila...

Hpv Konizace

Dobry den je mi 22rokov a pred rokom som bola u svojho gynekologa a robil mi...

HPV možné nakažení

Dobry vecer. Mam takovyto problem: Chodil jsem s divkou ktera byla po operaci....

HPV na deloznim cipku

Dobry den, od cervna mam problemy s vytoky, bolesti pri sexu. Nejprve mi byla...

HPV na žaludu.

Dobrý den, už nevím co mám dělat.Nedávno jsem byl na chirurgickém odstranění...

HPV nákaza

Dobrý den, když se imunita zbavy hpv infekce (kondylomat) a zcela virus z těla...