Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HPV vir

Gynekologie Petra 21.4.2012

Dobry den,
byl mi zjisten LSIL vcetne HPV. Proto bych mela dotaz. Kdyz se vylecim a budu mit pohl.styk s pritelem nemohu se znovu nakazit? Nevim zda jsem se nakazila od nej a jestli ma HPV i on.s nikym jinym jsem pohl.styk nemela. Ptala jsem se sveho gynekologa zda by pritel nemel jit take na nejake vysetreni, ale rekl, ze je to zbytecne.
Presto nevim zda ho nekam radeji neposlat, nechci se znovu nakazit pokud ma HPV i pritel.
Take by mne zajimalo jak se leci muzi, pokud se u nich prokaze HPV vir? Vsude se pise jen o zenach a o rakovine del.cipku, ale o muzich jsem nic nenasla.
Dekuji!

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pouhá přítomnost HPV viru se nijak neléčí. Organismus dokáže infekci zničit vlastními silami během několika měsíců. Pokud přítel nemá žádné obtíže, je skutečně zbytečné posílat ho na vyšetření.

Související dotazy

LSI vir
Dobrý den chtěla jsem se zeptat byla jsem na ženském...
HPV
Dobrý den, je možné nakazit se HPV virem pouhým líbáním?...
Herpatické viry
Dobry den.. s přítelkyní jsem necelé 3 měsíce.. pohlavní...
HPV
Dobrý den je mi 23 let a asi před 4 roky mi byly zjištěni...
Riziko nákazy hpv v práci
Dobrý den, dříve jsem nad tím příliš neuvažovala, ale...
HPV infekce
Dobrý den, při pravidelné roční prohlídce na gynekologii...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HPV testování

Dobrý den, mé pritelniky během těhotenství byl zjištěn nádor na deloznim čípku....

HPV testy

Dobry den, Partnerke bola identifikovana pritomnost HPV, konkretne aj kmenu...

HPV typ 16, ASCUS

Dobrý den, byl mi zjištěn HPV typ 16 (ASCUS). Zajímá mě, jak dlouho tento virus...

HPV u muzu

Dobry den. Byvale pritelkyni byl diagnostikovan HPV a nasledne prodelala konizaci...

HPV u muže

Dobrý den, mám lehký výskyt HPV, nemám žádné příznaky. N otázku "jestlimohu...

HPV u mužů

Dobrý den, jak se léčí infekce HPV u mužů a jak dlouho trvá léčba? Našli mi...

HPV v těhotenství

Dobrý den,pro klid v duši se chci poradit,jsem v 20 tydnu těhotenství,jedná...

HPV vir

Dobrý den,před 5 lety jsem byla nakažená HPV virem a podstoupila jsem konizaci...

HPV vir

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na rizikovost nakažení tímto virem. Šest let...

HPV vir

Dobrý den prosim vás může se žena nakazit, při pohlavním styku s kondomem...?...

HPV vir

Dobrý den, mam stálého partnera(sexuálního partnera) skoro 5let, očkovaná proti...

HPV vir

Dobrý den, byl mi zjištěn HPV virus. Virus mám pravděpodobně od předchozího...

HPV vir

Dobrý den, už 2 roky jsem sledována s lehkou dysplazií CIN I s pozitivitou na...

HPV vir

Dobrý den, před půl rokem mi sdělin můj gynekolog, že mi nevyšly výsledky stěrů...

HPV vir

Dobrý den, Mé přítelkyni zjistili HPV vir (LSIL) proto bych mel dotaz zda...

HPV vir

Dobrý den, byl mi nalezen virus HR HPV 16-18-45 na děložním čípku. Lze to léčit...

Hpv vir

Mám přítele (1,5 roku) a stěry z děložního čípku byly normální, ale najednou...

HPV vir

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli mohu od svého přítele chytit kondylomata,...

HPV vir

Dobrý den. Objevili se mi bradavice, byl zjištěn HPV vir. Pomocí hlívy ústřičné...

HPV vir

Dobrý den byl mi diagnostikován vir HPV, CIN 2 po citoligii a biopsii jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Otok po artroskopii kolena

za jak dlouho by mel zmizet otok po artroskopii kolena a odstraneni menisku.

Potíže s nosními dutinami

Dobrý den,prosím Vás o radu.Mám vleklé potíže s nosními dutinami..stále mě bolí...

Obava z rakoviny děložního čípku


Nezaplombovaná díra v zubu

Před pár dny byla naše dcera (5 let) u zubařky s kazem. Zubařka jí ho vyvrtala...

Kondylomata accuminata

Dobrý den, minulý týden jsem byl na chirurgickém odstranění kondylomat. Teď...

Štítná žláza - laboratorní hodnoty

Dobry den, Prosim o info ohledne hodnot št. žlazy mam TSH 1,1 a ft3 5,23 a...

Bolest zadní části hlavy


Rotaviry

Dobry den, mohu se zeptat jak se prenaseji rotaviry, jaka je inkubacni doba,...

Pálení v pochvě před menstruací

Dobrý den. Prosím Vás je normální pálení v pochvě před začátkem menstruace?...

Angina, afty, herpes

Dobrý den p. doktore, p. doktorko, mám malý dotaz. V neděli mě bolely svaly...

Stehy na noze

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Jsem po zakroku kde mě z kotníku vytahovaly...

Zvýšení hmotnosti


Dušnost

Dobry den, uz delsi dobu (tak 3 roky) me trapi pocity dusnosti, jakoby sevreni...

Antibiotika a alkohol


Neznámá vyrážka na penisu

Dobrý den,už tak cca před rokem se mi na penisu vytvořila nějaká neznámá vyrážka...

Pachuť a snížená chuť v ústech

Dobrý den vážená paní doktorko, budou to již tři týdny, co jsem ze dne na den...

Vysušená sliznice v krku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na potíže s polykáním a vracení se jídla a...

Krevní tlak

Dobrý den,zajímá mě jak moc organismu škodí trvalý diast.tlak pod 65,přitom...

Activelle a jeho vysazení


Ikterické sérum

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená Ikterické sérum v pozn. ve výsl....

Reklama
Zavřít