Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

HRT

Endokrinologie Marek 11.2.2015

Dobrý den paní doktorko,
Prosím o objektivní názor, nikoli o propagandu farmaceutickým společnostím. Cca před půl rokem mi byl diagnostikován normogonadotropní hypogonadismus. S_Testosteron 3,1 nmol/l z (6,07-27,08). Po nasazení Nebida TST 10,83nmol/l. Mimojiné jsem začal zadržovat vodu v podkoží a výrazně se zmenšila varlata. Považuji se za velmi zdravého jedince. Díky změně životního stylu a stravě jsem byl schopen odstranit převážnou většinu svých problémů. Proto bych se rád zeptal. Mohu na vlastní žádost přerušit HRT. Předem děkuji za odpověď.

S pozdravem,
Marek

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den. Na vlastní žádost můžete přerušit jakoukoli léčbu (tedy kromě soudně naříze...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Vyšetření HRT
Dobrý den, na počátku roku 2020 mi na vyšetření...
Oční vyšetření
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi...
HRT v prevenci osteoporózy
Dotaz pro MUDr. Kristýnu Jandovou: Dobrý den paní...
HRT a nezhoubný nález v prsu
Dobrý den , jsem dva měsíce po hysterektomii děkohy...
Neurol a glaukom
Dobrý den, při zjištění hraničního vyššího nitroočního...
Nitroocni tlak a lymfaticka masaz
Dobry den, chci se zeptat jestli u lymfaticke rucni...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hrozící potrat v 17.týdnu těhotenství

Vážená paní doktorko, v minulém týdnu jsem po několikahodinových bolestech v...

Hrozící předčasný porod

Dobry den, chci se zeptat cekam 4 ditko 27tt je mi 35 let. Od pocatku tehotenstvi...

Hrozná bolest hlavy a zvonění v uších

Dobrý den už dva dny mám hrozně bolesti hlavy a zvonění v uších? A jsem nevyspala...

Hrozná vyrážka na vnitřní stranách stehen a v zahybu u kolen

Dobrýden, mam dotaz skrz svou 47letou maminku, asi pred 3,mesici ji byla zjistena...

Hrozne bolesti zad a břicha

Dobrý den, mám na Vás dotaz. Dnes v noci když jsem v klidu spala me zacalo šíleně...

Hrozně bolí zápěstí

Dobrý den, již třetí den mě hrozně bolí zápěstí. Bolest vystřeluje až k lokti....

Hrozně mi padají vlasy


Hrozné pálení Vaginy pri zasunutí penisu(pak uz ne)

Dobrý večer paní doktorko, chtěla bych se S Vámi poradit, mám přítele, muj...

Hrozné vypadávání vlasu

Chtěla bych se zeptat co mám dělat, když mi vypadávají vlasy ve velkém množství....

Hrozny zapach z nausnicovich direk.

Dobry hrozne jse za to stydim. Ale mam problem ten,ze mi s nausnicovejch direk...

HRT a nezhoubný nález v prsu

Dobrý den , jsem dva měsíce po hysterektomii děkohy a vaječníku, je mi 40 let...

HRT v prevenci osteoporózy

Dotaz pro MUDr. Kristýnu Jandovou: Dobrý den paní doktorko, chtěla bych znát...

Hrtan

Dobrý den. Cca před měsícem jsem prošel těžkým životním obdobím plným stresu....

Hrtan

Dobrý den.Prosím o radu.Už pul roku chodím k lékaři s jedním problémem.Špatně...

Hrtan

Dobrýden. Myslíte, že bych v 17 letech mohl mit rakovinu Hrtanu? dlouho dobu...

Hrtan

Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o radu/pomoc. V krku cca v místech hrtanu...

Hrtan (ústa)

Dobrý den, chcem sa opýtat bolí ma krk, táto bolest niekedy vystreľuje až do...

Hrubá kůže

Dobrý den, mám 3letou dceru, které se na tvářích a pažích udělala taková hrubá...

Hrubá kůže

Dobrý večer, už 3dny mám pod levým okem zhrublou kůži. Nikkdy jsem to neměla,...

Hrubá kůže -pupíky

Dobrý den, na těle zejména na rukou a stehnách a hýždích mám jakési pupínky...