Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hyperhidróza

Kožní obtíže nikol . 23.3.2010 redakce uLékaře

Dobrý den, Chtěla bych se informovat ohledně operace odstranění potních žláz, mým problémem je nejen pocení, ale také červenání, už nevím jak dál, působí mi to nesnesitelné problémy v životě a proto se chci informovat zda se taková operace vůbec v ČR provádí? Případně nemocnice, které tento zákrok provádí? (Severní Morava) Předem moc moc děkuji za jakokouliv sebemenší pomoc Nikol

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, to opravdu netuším, zkuste se informovat u dermatologa, spadá to pod kompetenci kožního lékaře. Měl by o tomto vědět a hlavně vás nasměruje přesně ve vašem regionu nebo vám nabídne jiné než operační řešení. Hezký den.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hyperfunkce ŠŽ

Dobrý den paní doktorko, Po porodu v r.2009 mi byla zjištěna autoim. hypofunkce...

Hyperfunkce šž

Dobrý den, mám hyperfunkci ŠŽ. Jelikož se snažíme o druhé dítě, ráda bych podstoupila...

Hyperfunkce ŠŽ

Dobrý den, děkuji za Vaši odpověď. Můj předešlý dotaz přikládám níže. Vysadila...

Hyperfunkce/hypofunkce štítné žlázy

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o odpověď. Po porodu v r.2009 mi byla zjištěna...

Hyperfunkced ŠŽ a těhotenství

Dobrý večer, chtěla bych se na Vás obrátit s dotazem a proším o odpověď, neboť...

Hyperfunkci štítné žlázy a tachykardie

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se Vás zeptat, jestli hodnoty TSH 0,005,...

Hyperfunkcia štítnej žlazy a tehotenstvo

Dobrý deń, chcem sa spýtať, aké riziko obnáša tehotenstvo pri Grawes-Basedovovej...

Hyperglikemie a inzulin

Dobrý den. Jsem diabetik. Beru leky eucreas.Chtel jsem se zeptat ohledně hyperglykemie....

Hyperglykemie

Dobrý den, při preventivní vstupní prohlídce mi byla zjištěna hyperglykemie...

Hyperglykémie nalačno u dítěte

dobrý den. Mám dceru 8 let a včera na lačno,pila jen vodu na měřená glykemie...

Hyperhidróza

Dobrý den, je mi 24let, nekouřim ani nepiji alkohol a mám silný problém s termoregulaci....

Hyperhidróza

Dobrý den, Mám potíže s nadměrným pocením. Pocení je do jisté míry (nebo za...

Hyperhidróza

Dobrý den, je mi 59 let, jsem žena a cca 3 roky v jakémkoliv počasí trpím nepříjemnému...

Hyperhidróza

Dobrý den, Je mi 15, potím se už od začátku puberty, cca od 14, potil jsem...

Hyperhydróza

Dobrý den, mám dotaz ohledně své již několik let přetrvávající hyperhidrózy. Zvýšené...

Hypercholesterolémie

Dobrý den. Ráda bych se zeptal, co mohlo způsobit zvýšení cholesterolu v krvi...

Hypercholesterolemie

DOBRY DEN.MAM PO IVF,DNES JIZ 6LETEHO SYNA.JE MOZNE ZE PRAVE PO UMELEM OPLODNENI...

Hyperinflace plic

Dobrý den. Mám po úraze hyperinflaci plic. Je to reverzibilní? předem děkuji...

Hyperintenzivní ložisko

Dobrý den, asi před 2 měsíci mi lékařka po magnetické rezonanci oznámila, že...

Hyperintenzní ložiska v bílé hmotě


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Tromboza u užívání hormonální antikoncepce


Změny na srdci

Dobrý den, chci se zeptat, co může znamenat, když se na EKG objeví nespecifické...

Forfemina v těhotenství a během kojení

Chtěla jsem se zeptat na tabletky Forfemina. Lze je užívat již v tehotenstvo?...

Hodnoty TSh a T4 volný

Dobrý den.Přes neustálou únavu a přibírání na váze,160 cm a 61 kg,věk 41 let...

Chrůpky na plicích

Dobry den,je mi 37 let, nekourim, nemam zadne problemy, nejsem dusna, pri behu...

Rh faktor negativní v těhotenství


Útvar na kůži

Dobrý den je mi 20. Před nějakou dobou (asi 14 dny) se mi na obličeji (tváři)...

Křeče do hlavy

Dobrý den,už asi 4 roky mám zničeho nic jakoby křeče do hlavy a trvá to průměrně...

Tri roky po operácii TTE

Dobrý deň. Som tri roky po operácii TTE pre zhubný nádor. Papilarny karcinóm....

Bolest a brnění levé ruky.


Gastroskopie v narkóze


Pálení ústí močové trubice


Bakteriální vaginóza


Hormonální antikoncepce

Dobrý den, mám zavedené nehormonální nitroděložní tělísko GyneFix druhým rokem....

Bolest břicha po cvičení

Dobry den pred par dny jsem zacala cvicit uz jsem prestala protoze me zaclo...

Histologie-Naevus


Zlomenina kosti pažní

Dobrý den pane doktore. Přítel si zlomil velký hrbol na kostí pažní pan doktor...

Jsem po operaci vyhřezlé ploténky (L4-L5)

Dobrý den, před čtyřmi týdny jsem obsolvoval na Motolské spondylochirurgii operaci...

Bolest varlete


Vysvětlení biochemie

Dobrý den,chtěla bych se zeptat a slyšet Váš názor ohledně mého krevního obrazu.Me...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×