Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hypertenzce-extrémní mrazy

Srdce a cévy Viktorie . 6.2.2012

Dobrý den, léčím se na hypertenzi a v těchto mrazivých dnech se mi stává, že při chůzi venku mě bez jakéhokoliv varování náhle postihne pocit slabosti a závratě. Je to dost nepříjemný pocit. Lze tomuto nějak v těchto extrémních mrazech zabránit? Vím, že je rada nevycházet ven, ale někdo bohužel není zbytí. Děkuji předem za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, nevím jaké léky na vysoký tlak užíváte, ale závratě mohou souviset právě s jejich nežádoucími účinky. Zkuste načasovat vycházky tak, abyste nešla ven bezprostředně po užití léku, pokud by byly problémy v následujícch dnech výrazné, domluvte se s lékařem na přechodném snížení dávky. Důležité je sledovat i hodnoty tlaku přes den.

Související dotazy

Extrémní pocení při masturbaci
Dobrý den, chtěl bych se před obtěžováním lékaře svou...
Extrémní vodnatá rýma
Dobrý den, potebuji se poradit co by mi mohlo způsobovat...
Extrémní vypadávání vlasů
Dobrý den, je mi 16 let a už asi 4 měsíce mi padají...
Extrémní hodnota bazálního metabolismu
Vážená paní doktorko, výzkumně jsem se podrobil měření...
Extrémní říhání
Dobrý den, již jsem dotaz do poradny psala, před návštěvou...
Extrémní bolesti
Dobrý den, moje přítelkyně trpí extrémními bolestmi...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hyperprolaktinémie

Dobrý den, Z jakého důvody vpadává při zvýšeném prolaktinu ochlupení nebo může...

Hyperprolaktinémie


Hyperprolaktinémie a dopamin

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda může vysoká hladina prolaktinu nějakým...

Hyperprolaktinemie u batolete

Dobrý den, u mojí 18-ti měsíční dcery se objevilo výrazné zduření prsní žlázy...

HYPERSENZITIVITA

DOBRÝ DEN, LÉČÍM SE U PSYCHIATRA S AKUTNÍ PŘECHODNOU PSYCHOTICKOU PORUCHOU A...

Hypersenzitívna 5 vpravo hore

Najskôr chcem veľmi pekne poďakovať za odpoveď na moju otázku - Lokálna anestéza...

Hypersexualita X asexualita

Prosím o kontakt na některého sexuologa z Prahy, ke kterému bych mohla jít do...

Hyperstimulační syndrom

Dobrý den, před měsícem jsem podstoupila odběr vajíček po hormonální stimulaci...

Hypertense ??

Dobrý den, Pred mesicem jsem zaznamenal pri smrkani nitky krve v hlenu ktere...

Hypertense u mladých

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na jednu věc. Již cca od 16 let mám vysoký krevní...

Hypertenze

Dobrý den, mám 44 let,vážím 68kg, poslední dobou pociťuji velkou únavu, v rozmezí...

Hypertenze

Dobrý den, před 1/2 rokem jsem zjistil, že trpím mírnou hypertenzí (140-90)...

Hypertenze

Dobrý den, před 1/2 rokem jsem zjistil, že trpím mírnou hypertenzí (140-90)...

Hypertenze

Dobrý den, před 1/2 rokem jsem zjistil, že trpím mírnou hypertenzí (140-90)...

Hypertenze

Dobrý den měla bych dotaz ohledně vysokého tlaku mám jednu ledvinu, tlak okolo...

Hypertenze

Dobry den, byl mi pred 3 tydny nasazen Lokren 20 mg, bohuzel mi po nem tlak...

Hypertenze

Hypertenze Dobrý den, moje maminka (74 let) se více jak 20 let léčí na vys.tlak,...

Hypertenze

Dobrý den, projevil se u mě zvýšený krevní tlak a občas i problémy jako bolest...

Hypertenze

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat.Můj syn má 19 let a má hodně vysoký tlak dnes...

Hypertenze

Dobrý den, léčím se už od 35 let na hypertenzi a asi před vděmi lety jsem míval...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×