Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hysterektomie

Pavla . 28.1.2015

Je mi 50 let stále pravidelně menstuuji. Za 3 týdny mám jít na hysterektomii, pro zvětšenou dělohu 10cm se 4-mi myomy - největší 4,5cm. Subjektivní potíže nemám, snad jen, že místo 3x zajdu močit 4x. Je to opravdu stav nutný na hysterektomii?

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, je to velmi zapeklitá otázka a obávám se, že Vám ji nezodpovím. Záleží,kde ty myomy jsou uložené a jak rychle rostou. Je to spíše otázka na Vašeho gynekologa event.operatéra. Určitě neváhejte kontaktovat lékaře, pokud máte pochybnosti a nechce podstupovat operaci. Jistě se domluvíte a najdete společně řešení.

Související dotazy

Hysterektomie
Dobrý den. Koncem srpna bych měla jít na hysterektomii...
Po hysterektomii
Dobrýn den, je mi 49, jsem 8 měsíců po celkové hysterektomii...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hypotyreóza v těhotenství ?

Dobrý den, paní doktorko, ráda bych znala Váš názor na moji situaci: Léčím se...

Hypotyreoza-TSH v normě

Dobrý den, je možné trpět hypotyreozou i při normálních hodnotách TSH? Podle...

Hypotyreoza, HA a poruchy cyklu

Dobrý den, je mi 45 let,mám slabou hypotyreozu a vzhledem k myomům a silné...

Hypotyreóza/krevní testy v pořádku

Dobrý den. Během čtyř let jsem bez výrazné změny životního stylu přibrala dvacet...

Hypotyrodism v tehotenstvi

Vazeny pane doktore, jsem v 6 tydnu tehotenstvi a mam snizenou funkci stitne...

Hypoxicko-ischemická encefalopatie

Dobrý den, dcerka prodělala HIE 3st, teď je ji 2,5 měsíce. Z MRI z 6 týdne má...

Hypoxie behem tehotenstvi

Behem sveho tehotenstvi jsem casto zadrzovala dech, kdyz jsem mijela napriklad...

Hyprkeratická jizva a laserová korekce

Dobry den, velmi me trapi hypertroficka jizva na tvari po chirurgickem odstraneni...

Hysterectomie

Dobrý den. Mám sníženou dělohu a v nejbližších měsících bych měla podstoupit...

Hysterectomie - nutná?

Dobrý den, gynekolog mi navrhl hysterektomii, ale současně sdělil, že muj stav...

Hysterektomie

Dobrý den, prosím o radu, zda můžu užívat po týdnu po operaci (odstranění dělohy )Wobenzym.Pokud...

Hysterektomie

Dobrý den,v březnu loňského roku mi byla provedena hysterektomie kvůli myomu...

Hysterektomie

Dobrý den, pane doktore prosím o radu. Je mi 52 let a před 3 týdny jsem podstoupila...

HYSTEREKTOMIE

DOBRÝ DEN.MÁM DOTAZ OHLEDNĚ HYSTEREKTOMIE.JE MI 43 LET,MÁM ČTYŘI DĚTI.I KDYŽ...

Hysterektomie

Dobrý den, jsem týden po hysterektomii (děloha a vejcovody). Přesto, že jsem...

Hysterektomie

Dobrý den.Je mi 47 let a již víc jak 10 let trpím opakovaným pálením pochvy...

Hysterektomie

Dobrý den. Koncem srpna bych měla jít na hysterektomii (pro tumor fundu dělohy...

Hysterektomie

Dobrý den. Chci se, prosím, zeptat, zda při totální hysterektomii je dobré odebrat...

Hysterektomie

Dobrý den, mám problém s menstruačními bolestmi. Obvykle mě menstruace vyřadí...

Hysterektomie

Dobrý den, chtěl bych se zeptat ohledně hysterektomie. Jsem necelé 3 týdny...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hemangiomy


Zácpa

Dobrý den, mám velké potíže se střevní zácpou. Samozřejmě jsou mi známy a snažím...

Když se alergie zkříží aneb Ovoce a pyly jsou nebezpečná kombinace


Bolesti v oblasti trojúhelníku


Bolest hlavy, těla, malátnost, únava

Již 10 let trpím stěhovavými bolestmi těla, převážně levé pol. hlavy a levé...

Helikobakterie


Vláknina v jídelníčku? Při střevních zánětech se jí raději vyhýbejte

Pro naše zdraví je důležitá strava bohatá na vlákninu. Toto však neplatí, pokud...

Bolest pod levou klíční kostí hned vedle ramene


Suché červené občas svědící fleky na kůži

Dobrý den, již nějaký týden mě trápí suché červené a občas svědící fleky na...

Zarudlá předkožka

Dobrý den, mám zarudlou předkožku v oblasti žaludu. Občas to pálí ale někdy...

Bolesti břicha a hlavy, pásový opar u dítěte

Co mám dělat mám velyké bolesti břicha a hlavy někdy plivám krev z ust mám nafoukané...

Trombóza kvůli antikoncepci? Velmi ojedinělá

Média se v současnosti plní zprávami o tom, že hormonální antikoncepce způsobuje...

Koxartroza


Nemoc z povolání

Dobrý den, lze posuzovat léčbu deprese jako nemoc z povolání,když jsem se zhroutila...

Předčasná ejakulace

Dobrý den, je mi 18 let a mám velký problém se kterým si nevím rady. Je to moje...

Cholecystolithiasa


Jak "léčit" dysplazii patellae

Byla mi dg.dysplazie patellae bilater,jelikoz jsem se celkem dost ted chytl...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×