Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hysterektomie

Jana . 17.2.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, pane doktore prosím o radu. Je mi 52 let a před 3 týdny jsem podstoupila operaci břišní dutinou, byla mi odstraněna zvětšená děloha s vícečetnými myomy a vejcovody. Vaječníky mi byly ponechány po hystologické kontrole během operace. Bohužel se stále necítím v pohodě. Začala jsem mít návaly horka a časté pocení. Domnívala jsem se, že při ponechání vaječníků se tyto obtíže nevyskytují. Před operací jsem měla cyklus pravidelný. Jak čelit těmto potížím? Děkuji za odpověď Jana.

Odpovídá:

MUDr. David Neubert


Dobrý den. Při ponechání vaječníků by samozřejmě přechodové potíže v důsledku operace nastat neměly. To, jak na tom jste a zda potřebujete nějakou léčbu ihned, lze zjistit krevním odběrem hormonů u svého gynekologa.

Související dotazy

Hysterektomie
Je mi 50 let stále pravidelně menstuuji. Za 3 týdny...
Po hysterektomii
Dobrýn den, je mi 49, jsem 8 měsíců po celkové hysterektomii...
Po hysterektomii
Dobrý den, prodělala jsem 8.7.2009 hysterektomii laparoskopicky....
Hysterektomie
Dobrý den. Koncem srpna bych měla jít na hysterektomii...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hypotyreoza-TSH v normě

Dobrý den, je možné trpět hypotyreozou i při normálních hodnotách TSH? Podle...

Hypotyreoza, HA a poruchy cyklu

Dobrý den, je mi 45 let,mám slabou hypotyreozu a vzhledem k myomům a silné...

Hypotyreóza/krevní testy v pořádku

Dobrý den. Během čtyř let jsem bez výrazné změny životního stylu přibrala dvacet...

Hypotyrodism v tehotenstvi

Vazeny pane doktore, jsem v 6 tydnu tehotenstvi a mam snizenou funkci stitne...

Hypoxicko-ischemická encefalopatie

Dobrý den, dcerka prodělala HIE 3st, teď je ji 2,5 měsíce. Z MRI z 6 týdne má...

Hypoxie behem tehotenstvi

Behem sveho tehotenstvi jsem casto zadrzovala dech, kdyz jsem mijela napriklad...

Hyprkeratická jizva a laserová korekce

Dobry den, velmi me trapi hypertroficka jizva na tvari po chirurgickem odstraneni...

Hyprtenze

Dobry den, prosim o radu. Dnes jsem si po dlouhe dobe meril krevni tlak a hodnoty...

Hysterectomie

Dobrý den. Mám sníženou dělohu a v nejbližších měsících bych měla podstoupit...

Hysterectomie - nutná?

Dobrý den, gynekolog mi navrhl hysterektomii, ale současně sdělil, že muj stav...

Hysterektomie

Dobrý den, prosím o radu, zda můžu užívat po týdnu po operaci (odstranění dělohy )Wobenzym.Pokud...

Hysterektomie

Dobrý den,v březnu loňského roku mi byla provedena hysterektomie kvůli myomu...

HYSTEREKTOMIE

DOBRÝ DEN.MÁM DOTAZ OHLEDNĚ HYSTEREKTOMIE.JE MI 43 LET,MÁM ČTYŘI DĚTI.I KDYŽ...

Hysterektomie

Je mi 50 let stále pravidelně menstuuji. Za 3 týdny mám jít na hysterektomii,...

Hysterektomie

Dobrý den, jsem týden po hysterektomii (děloha a vejcovody). Přesto, že jsem...

Hysterektomie

Dobrý den.Je mi 47 let a již víc jak 10 let trpím opakovaným pálením pochvy...

Hysterektomie

Dobrý den. Koncem srpna bych měla jít na hysterektomii (pro tumor fundu dělohy...

Hysterektomie

Dobrý den. Chci se, prosím, zeptat, zda při totální hysterektomii je dobré odebrat...

Hysterektomie

Dobrý den, mám problém s menstruačními bolestmi. Obvykle mě menstruace vyřadí...

Hysterektomie

Dobrý den, chtěl bych se zeptat ohledně hysterektomie. Jsem necelé 3 týdny...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zvětšené lymfatické uzliny v podpaží


Výběr nemocnice

dobry den,maminka ma podstoupit operaci srdicka,a chci zjistit spickove pracoviste....

Syfilis?

Dobrý den, často trpím angínamy a dost kouřim. Ted mám zase anginu a hnisavé...

Úzká pochva

Dobrý den, (panna nejsem) a mám 16 let. Mám problém s moc úzkou pochvou, když...

Zbarvení ochlupení

Dobrý den, Je mi 14 let a za cca půl roku mi bude 15 a na těle mám kromě chlupů...

Tlak v nose

Dobrý den, celoživotně mám problémy s citlivostí nosu, respektive nosní...

Salmonelóza

Dobry den,dcera mela salmonelozu,mela tyden biseptol,nyni tyden stolice dobre...

Rehabilitaci po operaci prsu nešiďte!

Součástí léčby nádoru prsu bývá často i chirurgický zákrok. Po něm mohou pacientky...

MUDr. Quido Kümpel CSc.

Odborný lékař psychiatrie

Bolest hlavy


Vykašlávání hlenu


Narovnání zakřivení penisu


Lze zelený zákal vyléčit?

Každý, kdo se musí vyrovnat s onemocněním zeleným zákalem u sebe nebo svých...

Bolest v ruce

Dobrý den, přes měsíc trpím poměrně velkými bolestmi a křečemi v pravé ruce....

Nanismus a akromegalie

Dostatek růstového hormonu v těle je důležitým činitelem při zdárném vývoji...

Mlhavé vidění

Dobrý den chtel bych zeptat, kazdy den kdyz stavam tak mam mlhave videni nez...

Bolest okolo pupku

Dobrý den, už skoro 3 roky se mi vrací (tak každé dva měsíce) bolest břicha,...

MUDr. Marcel Fratrič

Odborný lékař gastroenterologie

Olupující se kůže a fleky

Dobrý den, chci se zeptat co dělat ? Dcera má na chodidlech fleky a olupuje...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×