Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Imunofenotypizácia

Zina . 11.10.2015

Dobrý den pani doktorka,chcem sa spýtať čo znamená ked mám pri vyšetrení špecifickej bunkovej imunity zachytených 26,7% lymfocytov a pri imunofenotypizácii výrazný pokles aktivovaných HLADR CD3+Ly 6bb/ul a 0,3 %.IRI je zvýšený 2,36.Stačí ak mi imunolog nasadí Imunor alebo sú potrebné ešte nejake dalšie vyšetrenia?Dakujem za odpoved.

Odpovídá:

MUDr. Marcela Vorlíčková


Dobrý den, imunologický nález je vždy potřeba hodnotit celý, ne pouze patologické hodnoty, je důležité znát i klinické obtíže a anmanézu pacienta. Lymfopenie se neváže přímo pouze k jednomu konkrétnímu onemocnění, příčin může být mnoho. Laboratorní nález může být přechodný, určitě by byl vhodný kontrolní odběr k porovnání vývoje změn. Imunor je u určitě vhodný preparát, nekombinovala bych ho s jinými imunomodulačními léky.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Imunitní trombocytopenie

dobry den už po druhe jsem ležel na hematologii s imunni trombocytopenii mužete...

Imunitní vyšetření - pohlavní choroby

Dobrý den pane doktore (paní doktorko), ráda bych se zeptala na následující:...

Imunjta

Dobrý den,chtěla bych vás poprosit o radu mého 4,5 letého syna.Od září 2008...

Imunní po 3.dávce očkování

Syn ma 20 měsíců byl ockovany 4 proti žloutence b zároveň v Hexavakcine je už...

Imunní vůči lékům

Dobrý večer, už 3 dny mě trápí vysoké horečky a dusivý kašel. Od včerejška užívám...

Imuno vyšetření

Dobrý den,chtěla jsem se prosím zeptat na výsledky mého imuno vyšetření. V současné...

Imunodeficience

Dobrý den, již od května 2014 se mi každý třetí týden vrací bolest v krku, svalů,...

Imunodeficit

Dobrý den Chtěl bych se zeptat na následující problém. Už delší čas se mi...

Imunodeficit

Dobrý den, nedávno jsem navštívila imunologii a potřebovala bych porozumět...

Imunodeficit ??

Dobry den. Pisi ohledne bratra, ktery jiz 2 roky zije s pritelkyni. Pritelkyne...

Imunoglobulin IGA

Dobrý den paní doktorko, moc Vám děkuji za odpověď na moji otázku , jak posílit...

Imunoglobulin igA

Dobrý den, mám zvýšenou hladinu imunoglobulinu igA .Chtěla bych vědět co to...

Imunoglukan a kojení

Dobrý den, pane doktore, ráda bych se zeptala, zda mohu užívat Imunoglukan nebo...

Imunoglukan a warfarin

Dobry den, beru vic nez pul roku warfarin, mohu k tomu brat imunoglukan na ovlivneni...

Imunoglukan sirup P4H

Dobrý den, pětiletý syn trpěl od 3,5 let (nástup do školky) často rýmou...

Imunoglukan užívání

Dobrý den, pětiletý syn trpěl od 3,5 let (nástup do školky) často rýmou a kašlem...

Imunoglukan versus jiný preparat na imunitu pod stejnym nazvem Hliva ustricna

Dobry den, chtela bych Vas pozadat o Vas nazor na pripravky- doplnky stravy...

Imunolog

imunolog

Imunologická léčba

Dobrý deň, už 3. rokom som pacientkou pod dohľadom onkogynekológa pre zhoršené...

Imunologické okno

Dobrý den, existují nějaké studie, které prokazují smysl imunologického okna?...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pocit plnosti břicha


Mám bolesti v pravém boku

Dobrý den. Už asi 2 týdny mám bolesti v pravém boku pod žebry. Ještě před touto...

Infarkt myokardu a koma


Cervikalgie

Dobrý den, co prosím znamená následující diagnóza z rentgenu? C páteř – blokované...

Bolest zadní části hlavy


Onkomarkery a záněty

Dobrý den. Chtěla bych se prosím zeptat. Našla mi p.doktorka loni cystu na levém...

Bolesti břicha

Dobrý večer. Už delší dobu mám bolesti břicha tlacime to v žaludku pálí zaha...

Nesnesitelná,bodavá bolest v hýžďovém svalu

Dobrý den. Je mi 72let, důchodkyně.Již 1/2 roku cítím velmi silnou, ukrutnou...

Zarudlá koruna žaludu

Dobrý den, mám zarudlou korunu žaludu, o co se může jednat?

Bolest varlat

Už asi týden mě bolí levé varle, občas i prave. Jsem sportovec a bolest se zvýší...

Bolestivé koleno

Dobrý den, už asi 2 měsíce mám vleklé problémy s pravým kolenem. Nejsem si vědoma...

HA, myomy,poruchy menstr. cyklu

Dobrýden, již jsem posílala obdobný dotaz a nyní se chci zeptat, zda je možné...

Problém s přetažením předkožky

Dobrý den, je mi 13 let a mám problém s přetažením předkožky přes žalud. Předkožka...

Svědivá vyrážka při spále

Dobrý den,měla bych dotaz ohledně vyrážky při spále.Synovy jsou dva roky a hrozně...

Bakterie - Enterobacter Cloacae v močových cestách, co na ni zabírá?

Dobrý den. Prosím vás, už si nevím rady. Dotazoval jsem se sem do diskuse už...

Bolesti zad krkem a únava

Dobrý den. Již druhý týden trpím únavou a bolestmi za krkem při pohybu. Nejvíce...

Antidepresiva a nežádoucí účinky

Dobrý den,mám dotaz.....užívám léky na vysoký krevní tlak,který je již stabilní,spíše...

Bodání v pravém boku


Přetahování předkožky u dítěte

Dobrý den Dnes jsme přišli z 10m kontr. A p.Dr nám nakázala přetahovat u syna...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×