Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Infekce

Gynekologie Eva 22.1.2013

Chtěla bych se zeptat, zda když přechodím kvasinkovou infekci, tak jestli se z toho může stát něco horšího (chlamydie, kapavka, ...) popřípadě neplodnost? Děkuji

Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, kvasinky se nemůžou přeměnit na chlamydie, kapavku, ani na cokoliv jiného. Každá neléčená infekce pohlavního ústrojí může v důsledku skončit neplodností. Skutečnou kvasinkovou infekci asi ale nepřechodíte, příznaky tohoto onemocnění jsou nepříjemné a to Vás donutí léčbu vyhledat.

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Infekce
Ziji v USA a s doktory nemam moc dobre zkusenosti....
Infekce
Ktera infekce spusobuje lymf. uzliny a muze napadat...
HCV infekce
Paní doktorko,co znamená HCV infekce? O jakou infekci...
CMV infekce
Dobrý den, potkala mě nepříjemná infekce CMV virem....
Infekce MRSA
Dobrý den,chtela jsem se zeptat jak muže byt dlouho...
HCV infekce
Dobrý den.Slyšela jsem že HCV infekce může způsobit...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Infekce

Dobrý den, dnes mi lékařka předepsala Rosalgin a chtěla bych se zeptat, zda...

Infekce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, už asi 14dní mám nepříjemné svědění a hrudkovitý...

Infekce

Dobry den, Mam 19 měsíčního chlapečka.Je to asi 14 dni co začal hodne polehávat,je...

Infekce

Dobrý deň. Pracujem ako zdrav.sestra. V práci sme zachytili infekciu MRSA...

Infekce

Dobrý den, měla jsem asi 2 dny pálení a štípání při močení a chodila jsem častěji....

Infekce

Dobrý den, je mi to trochu trapné, ale již delší dobu mám problémy s záněty...

Infekce

Dobrý den, měla jsem asi 2 dny pálení a štípání při močení a chodila jsem častěji....

Infekce

Dobrý den, byla jsem u svého gynekologa a ten mi objevil na pohlavním ústrojí...

Infekce

Dobrý den,už skoro rok bojuji s nějakým virem,parazitem,nebo infekcí.Každý druhý...

Infekce

Dobrý den, měla jsem asi 2 dny pálení a štípání při močení a chodila jsem častěji....

Infekce

Dobrý den, pracuji v nemocnici a před dvěma roky jsem po střevní infekci prodělal...

Infekce

Dobrý den, Pred několika dny, Max 5-6, jsem mel nechráněný sex. Pred 3 dny...

Infekce

Dobrý den, před 2 lety jsem měla na kůži zlatého stafylokoka ( MSRA ). Po přeléčení...

INFEKCE

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,před třemi dny jsem myla nádobí a zabodlo se...

Infekce

Dobrý deň. Momentálne žijem mimo Slovenska a mal som nechránený, klasický styk...

Infekce

dobry den, mela bych dotaz co se tyce moznosti infekce. V obchode me pani prodavacka...

Infekce

Dobrý den, od pátku mi není dobře,stále mám zimnici, teplota roste, dnes je...

Infekce

Dobrý den chtěla bych se zeptat.Začala jsem nosit gelové nehty.Ale přišli příznaky...

Infekce

Dobrý den,je rozdíl mezi nachlazením a zánětem ledvin?je možné že od zánětu...

Infekce

Dobrý den,nedávno mě začalo hrozně pálit a bolet při močení,pak i krev v moči,poté...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Cytomegalovirus

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na můj stále se opakovatelný problém s infekcí...

Bolest břicha a průjem po užívání antibiotik

Dobrý den, budu ráda jestli mi poradíte. Brala jsem antibiotika Amoksiklav kvůli...

Pálení při močení po pohlavním styku

Dobrý den, mám menší dotaz. Po styku s přítelem mě to při čůrání vždy pálí....

Diagnozy skupiny M a S

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jestli diagnozy: M750 - Adhezivní zánět pouzdra...

Neurol × Lexaurin


Když si dám jakékoli jídlo, tak vždy v ústech mám kyselo


Pervitin

Dobrý večer, před 5 dny jsem experimentoval (asi po po čtvrté) s pervitinem....

Vysoký krevní tlak

dobrý den, nyní jsem 30 týden těhotenství, při návštěvě gyn. poradny mi byl...

HIV, kandidosa


Bolesti břicha,nadýmání,plynatost,časté nucení na stolici

Dobrý den. Ani nevím kde začít.Takže začnu od začátku.Je mi 27 let.Vážím 58...

Atarax

Dobry den chtel bych se zeptat dostal jsem atarax a neberuho pravidelne jen...

Ztráta pigmentu

Dobrý den, na penisu se mi udělali bílé skvrny dost mě to vyděsilo. A jelikož...

Lepkavá kůže na penisu

Dobrý den, mám problém s kůží na penisu. Byl jsem na kožním, dostal tam mastičku...

Změny v prsu

Dobrý den,prosím o radu.Jsem ve 29 týdnu těhotenství.Už delší dobu mám hmatnou...

Dušnost

Dobry den, uz delsi dobu (tak 3 roky) me trapi pocity dusnosti, jakoby sevreni...

Velikost uzlin na krku

Dobry den, je sono krcnich uzlin v poradku? Byla jsem ns vysetreni v Motole,...

Bolest břicha

Dobrý den, uz dlouhou dobu me neustále bolí, spíše picha na levé straně pod...

Aká je správna hladina cukru v krvi?

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať aká je správna hladina cukru v krvi u môjho...

Hlen ve stolici

Dobrý den, chtěl bych se zeptat mam takový problém, měl jsem asi před týdnem...

Zlomená čelist

Dobrý den mám zlomenou čelist dolní na jedné straně a chci se zeptat, mám to...