Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Interakce

Lucie . 23.10.2015 redakce uLékaře

Dobrý den,již paty den beru asentru 50 po pul tablete ,na uzkost.Zajímalo by me jestli mohu kni např paralen,brufen a nosní sprej olynt či nasivin,a v pripade zubaře jestli je problem kdyby mi trhaly zub,jestli by mi mohl zub umrtvit děkuji,také zda vadí momox kapky dekuji za odpoved

Odpovídá:

MUDr. Jan Vachek


Všechny tyto léky užívat můžete, ani lokální anestetika nevadí. Pokud Vám však lékař bude předepisovat jakýkoli jiný lék, sdělte mu, že užíváte Asentru.

Související dotazy

Interakce
Dobrý den Nikde nemužu najít interakci mezi warfarinem...
Interakce léků
Dobrý den, beru dlouhodobě Citalec 20mg. Zajímalo by...
Interakce s antikoncepcí
Dobrý den chci se zeptat na Biotussil dnes jsem si...
Interakce léků
Dobrý den, mám dotaz ohledně interakce léků. Užívám...
Injekce na ředění krve a interakce
Pane doktore,paní doktorko,na zánět žil na noze si...
Interakce norfloxacinu (Gyra block) a azithromycinu (Sumamed)
Prosím o informaci, zda norfloxacin a azithromycin...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Intenzivní kašel a suchá rýma

Vážená paní doktorko, po dobu posledních 5-6 dnů mám následující symptomy....

Intenzivní křece při menzesu

2. a 3.den menzesu mam vždy po probuzení ráno velmi intenzivní křece (několikavteřinové...

Intenzivní křece v 3.den menzesu

Dobrý den,užívám HA Mercilon. Již tak rok se potýkám s problémem, kterým jsou...

Intenzivní křeče v zádech

Dobrý den, prosím o radu. Již cca měsíc mám velmi intenzivní bolesti v zádech....

Intenzivní neuropatická bolest ruky

Prosím o posouzení zda by se mohlo jednat o neuropatickou bolest: Příznaky: od...

Intenzivní píchání v levém třísle


Intenzivní rehabilitace v Praze

Dobrý den, 9.12. podstoupím třetí operaci kolene (artroskopie), jelikož v...

Intenzivní tlukot srdce

Dobrý den,asi rok a půl se mi stává několikrát do měsíce a to jen v klidu,že...

Intenzivní záškuby svalů při usínání

Dobrý den, můj přítel (37 let) má už třeba 10 let vždy při usínání záškuby v...

Intenzivní, nesnesitelné bolesti !!!

Dobrý den paní doktorko, po delší době Vás opět zdravím. Když jsem Vám psala...

Interakce

Dobrý den pane doktore, ráda bych se zeptala na toto...Užívám ATK Yaz a zároveň...

Interakce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli Candivac (doplněk stravy, kandidový...

Interakce

Dobrý den, dnes jsem byla u gynekologa a předepsal mi entizol. Bylo mi řečeno,...

Interakce

Dobrý den Nikde nemužu najít interakci mezi warfarinem a lagosou.Našel jsem...

Interakce antidepresiv s ostatními léky

Dobrý den, léčím se cca 7 let na generalizovanou úzkostnou poruchu dříve léčenou...

Interakce hak a dalších léků

Dobrý den, chci se zeptat, zda užívání těchto léků může ovlivnit účinek antikoncepce: Rennie Allergocrom...

Interakce léčiv

Dobrý den, mohu užívat současně Sorbifer Durules a Ascorutin ?

Interakce léků

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu spolu užívat léky Prograf a Xenical....

Interakce léků

Dobrý den, beru dlouhodobě Citalec 20mg. Zajímalo by mě jestli si mohu občas...

Interakce léků

Dobrý den,již hodně let užívám Vasocardin na bušení srdce,nedávno mi byl zjištěn...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nystagmus


Dysurické potíže

Ahoj, celý svůj život chodím na lehko, i jako dítko školou povinné jsem nikdy...

Antikoncepce Bonadea


Zánět močového měchýře ?


Genitální opar


Zvyšovat hladinu prolaktinu v těle může mnoho věcí – třeba hladovění

Prolaktin, hormon produkovaný přední částí hypofýzy, přirozeně stoupá po porodu,...

Tik oka


Motání hlavy

Dobrý den už od května trpím na motani hlavy nemůžu vůbec chodit ven obvodni...

Gardnerella vaginalis


Necitlivost části prstu na noze


Nelze souložit


Pomalý tep


Nekuřákům se lépe hojí pooperační jizvy

Jste kuřák a máte před sebou nějaký operační zákrok? Pokud se vám alespoň na...

Jaká antikoncepce?

Dobrý den, chci se prosím zeptat jaký druh antikoncepce bych si měla pořídit?...

MUDr. Zdena Nekvapilová

Praktický zubní lékař

Ztráta rovnováhy


Oční "alergie" na slunce


Interkostální neuralgie


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×