Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Jen při dotknutí čípku začal silně krvácet.

Gynekologie Martina 5.1.2019

Dobrý den, před 14ti dny jsem byla na klasické roční prohlídce na gynekologii. Žádné problémy jsem neměla, pouze krvácení cca v půlce cyklu, tento problém jsem již s doktorkou řešila před několika měsíci, řekla mi, že to bude zřejmě ovulační krvácení a doporučila mi kontryhelový čaj, plus ještě beru kapičky Gynex, trochu se to srovnalo. Na prohlídce mi doktorka chtěla vzít stěry z čípku, ovšem jen při dotknutí čípku začal silně krvácet. Rovnou tedy nabrala vzorky na chlamydie a další vzorky (to už popravdě nevím, říkala něco odborného sestře, která jí ampulky podávala). Doktorka říkala, že je tam zřejmě zánět děložního čípku a teď jde jen o to zjistit, jaký má původ, zda bakteriální/virový. Dala mi 2x balení Polygynax a že podle výsledků dostanu antibiotika. Dnes jsem si volala na výsledky a všechno vyšlo v pořádku, jak cytologie, tak stěry co mi prováděla kvůli tomuto zánětu. Ptala jsem se tedy po telefonu sestry, zda s tím mám něco v tuto chvíli dělat a ona že jen dobrat Polygynax a pak za rok na pravidelnou kontrolu. Je toto standardní postup ? Je možné, že může docházet k "bezdůvodnému" krvácení děložního čípku ? Stejný problém jsem řešila před pár lety u stejné gynekoložky a v podstatě průběh stejný, testy vyšly v pořádku, ovšem to mi napsala antibiotika ještě předtím, než byly výsledky. Ty dopadly dobře, takže jsem jen antibiotika dobrala. Jinak nemám žádné zdravotní problémy, je mi 28 let, těhotná jsem zatím nebyla, antikoncepci neberu 2 roky. Děkuji předem za odpověď

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, hodnotit postup gynkoložky jako standardní, či nestandardní nelze, pokud Vás nemá ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: Gynekologická ambulance MUDr. Petr Lidák

Dobrý den, pracuji jako gynekolog 30 let, za tu dobu jsem vyzkoušel různá schémata léčby chro...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Silné gynekologické krvácení
Dobrý den, mám dotaz ohledně "pilulky po" Escapelle....
Rakovina čípku
Dobrý den, mám kamarádku ještě pannu a neví jestli...
Změny na čípku
Dobrý den, v září 2016 mi lékařka oznámila, že mám...
Změny na čípku
Dobrý den , chodím na pravidelné gynekologické...
Ca děložního čípku
Dobrý den ,mám velkou pravděpodobnost ,že mám rakovinu...
Nález na čípku
Dobrý den, Chci se prosím zeptat, zda není nebezpečný...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Jemně nateklý obličej

Dobrý den, pane doktore, Před měsícem mi byl vythrnut zub moudrosti dole vlevo....

Jemne palenie

Zdravim Vas, chcel by som sa opytat na jemne palenie v okoli deltoveho svalu....

Jemně popraskaný a suchý jazyk, celý do běla

Dobrý den, asi v 16.ti letech jsem měla mononukleózu a od té doby trpím od...

Jemné žilky na obalu šourku

Chtěl jsem se zeptat zda jsou vpořádku žilky pouze na obalu šourku viz. příloha....

Jemný tlak na hrudi

Dobrý den, už asi dva týdny, mivám takový tlak pod hrudi, je to spíše jakoby...

Jemný zánět spojivky

Zdravím, asi dva dny mám "jemný" zánět spojivky, ráno se probouzím...

Jen běžná extrasystola nebo závažnější komorová tachykardie či extrasystola?

Dobrý den, moc rád bych věděl o co se jedná na tomto EKG záznamu zda jen běžná...

Jen extrasystoly?

Hezký den, V roce 2012 (cca září) jsem začala mit problemy s preskakovanim...

Jen někdy...

Někdy mě chvilkove hodně byli varle často pravé ze se ho nemůžu dotknout. Nějaký...

Jen poděkování :-)

Moc děkuji za velmi rychlou odpověď panu Dr. Honzákovi. Tato poradna je něco...

Jen psychika ??

dobrý den. prosím o radu. Již druhý rok běhám po ordinacích - Vše je v pořádku...

Jen trošku špinim a docela hodně mě bolí hlava už třetí den

Dobrý den,je mi 42 let a beru antikoncepci a teď mám dostat menstruaci a jen...

Jenamazol

Dobrý den, můj dotaz se týká krému Jenamazol, používám ho nyní týden (kombinovaná...

Jenamazol

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli lze jenamazol koupit i když ještě nejsem...

Jenamazol 2% v prvním trimestru

Dobrý den, jsem pravděpodobně v 5.tt a trápí mě svědění na jedné straně kolem...

Jenamazol a antikoncepce

Dobry den, mohu pouzit pripravek Jenamazol zaroven s antikoncepci Minisiston?...

Jenamazol krém

Dobrý den, paní doktorka na gynekologii mi předepsala JENAMAZOL...

Jenamazol v těhotenství

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli vadí že jsem ve 34tt použila mast jenamazol...

Jenamazol, candibene v těhotenství

Dobrý den, paní doktorko, jsem 38+0 a začlo mě to tam dole svědit a trochu pálit....

Jepro mne bezpečný Ovestin

Muj gynekolog mi předepsal Ovestin /nemám žádné záněty/ ale velmi citlivou...