Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Kandidová infekce?

Urologie Michal 31.1.2017

Dobrý den,prosím vás,mám takový problém,už delší dobu mám zarudlý penis,dle mého jsem usoudil,že by se mohlo jednat o mykozu penisu.V lékarně jsem si koupil krém Canesten.Natíral jsem poškozenou oblast 1-2 denně a to přibližně po dobu 3 týdnů,asi po týdnu jsem viděl zlepšení,zarudnutí už nebylo tak "silné" ,ale po 3 týdnech se to zarudnutí vrátilo zpátky a bylo to takové jako předtím.Poté jsem penis měsíc nenatíral,podle příbaloveho letaku by se neměl přípravek užívat déle jak měsíc.Za měsíc jsem si koupil opět Canesten a pokračoval jsem v léčbě ,ale bez výsledku,zdá se mi ,že je to pořád stejné.Prosím vás o radu co bych měl dělat,zda bude nutné navštívit kožního lékaře nebo postačí léčba mastí.Osobně bych byl raději pro variantu léčení mastí,pokud to nebude tak vážný problém.Chtěl bych vyzkoušet mast Triamcinolon,myslíte že by ta mast mohla zabrat?Děkuji vám za odpověď a případné rady.

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, z fotografie nejde Vámi popisovaný problém rozpoznat, pokud po antimykotiku pozorujete zlepšení stavu a po jeho vysazení zase zhoršení, zvážila by jsem prodloužit lokální léčbu anebo změnu za jiné antimykotikum, to už bude muset učinit urolog či dermatovenerolog, Tramcinolon není primárně určen k použití na sliznice, nedoporučovala by jsem jeho použití na sliznice žaludu. Jinak by jsem léčila i sexuální partnerku, možná právě ona je zdrojem reinfekce u Vás. S pozdravem, Dr. Horáková

Související dotazy

Kandidová infekce
Dobrý večer, občas se mi, asi den po nechráněném pohlavním...
Kandidová infekce
Dobrý den, dostala jsem klasickou (pravděpodobně)...
Infekce
Ziji v USA a s doktory nemam moc dobre zkusenosti....
Infekce
Ktera infekce spusobuje lymf. uzliny a muze napadat...
Infekce
Dobrý den,na cevním mi byla diagnostikován infekce./přikládám...
Infekce
dobry den, mela bych dotaz co se tyce moznosti infekce....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kandida


Kandida?

Dobrý den, letos jsem prodělala několik infekci dých.cest, z toho v září zápal...

Kandidová infekce

Dobrý den, poslední dva měsíce trpím na to že mě praská z venku z vrchu předkožka....

Kandidová infekce

Dobrý den, už třetím rokem trpím gynekologickými záněty, které se několikrát...

Kandidová infekce

Dobry den. Mam uz pres týden na penisu pupinky tvářící se jako akné. Ze zacatku...

Kandidová infekce

Dobrý den, muj přítel si stěžoval na suchou, lehce rozpraskanou kůži v oblasti...

Kandidová infekce

Dobrý den, dostala jsem klasickou (pravděpodobně) kvasinkovou infekci, vyléčena...

Kandidová infekce

Dobrý večer, občas se mi, asi den po nechráněném pohlavním styku se stejnou...

Kandidová infekce penisu

Dobry den , koukal sem na priznaky hiv protoze se mi udelala kvasinkova infekce...

Kandidová infekce pochvy a krvácení

Dobrý den, před čtyřmi dny mi začal zánět intimních partií, pravděpodobně...

Kandidová vaginální infekce

Dobrý den, trpím chronickou kandidovou vaginální infekcí, žádné léky mi už...

Kandidová vulvovaginitída

Dobry den uz nekolikaty měsíc mam přibližně týden pred menstruaci byli výtok,...

Kandidóza

dobrý den asi před rokem a půl jsme měli s partnerkou mykozu kterou jsme...

Kandidoza

Dobrý den, prosím Vás o radu ohledně kandidozy. Již od srpna 2017 se neúspěšně...

Kandidóza

Dobrý den, mám nejspíše kandidózu, svědí mě v oblasti konečníku, mám špatný...

Kandidoza

Dobrý den. Chtěla bych se poradit ohledne knižního problému mé 2lete dcery....

Kandidóza

Dobrý den, trápí mě pálení vagíny při a po jakémkoliv mechanickém styku, a mám...

Kandidoza

Dobrý den,velmi ráda bych se zeptala již rok mně trápí kandidoza,jež se mi objevila...

Kandidoza

Dobrý den, je mi 23 let, dělám kondiční kukturistiku - 5x týdně cvičím. Asi...

Kandidóza

Dobrý den, včera jsem si všiml na žaludu zarudnutí a dnes ráno to doprovází...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vdechnutí popela z uhlíků

Dobrý den, vdechl jsem omylem trochu popela z kokosových uhlíků. Hrozí mi něco?...

Stav po operaci kyčle


Střevní infekce a krvácení při užívání HAK

Dobrý den je mi 22 let antikoncepci beru již 5let.Měla jsme střevní chřipku...

Bolest zubů

Dobrý den,před necelým týdnem mi byl pod anestezií ošetřen zub,čtyřka vlevo...

Vtíravé myšlenky a úzkost

Dobrý den paní doktorko, už jsou to asi dva roky zpět, co jsem zažila svoji...

Hnis v ráně po vytrzeném zubu

Dobrý den,ve stredu jsem byla na trhání zubu už jsem byla po 4 z důvodu rovnatek...

Bolest v krku po orálním sexu

Dobrý den, nevím co dělat, udělalo se mi něco zvláštního v krku, se svým přítelem...

Bolest varlete po ejakulaci

Dobrý den, mám problém s bolestí pravého varlete po ejakulaci. Levé varle mám...

Bolesti žaludku, na hrudi, bušení srdce

Dobrý den, už čtvrtý den mě bolí v oblasti žaludku (tlak a křeče, pocit hladu)...

Zuby

dobrý den chtěl bych ze zeptat zda má zubař více druhů umrtvovacích injekci...

Stav po odstranění žaludku a dientí opatření

Dobrý den.Rád bych se zeptal na mojí maminku(54 let,cca 3 měsíce od zákroku).Kvůli...

Jitrnice v těhotenství

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se Vás zeptat. Může se v těhotenství...

Syn 9 let, nechodí vždy normálně po "plosce" nohou, ale často po špičkách, takovým tanečním krokem

Dobrý den, všimla jsem si, že můj syn 9 let, nechodí vždy normálně po "plosce"...

Okluze cév sítnice

Předem děkuji za názor, zda-li se jedná o jedinou možnou léčbu. Jaká jsou rizika...

Bolest varlete


Absurdní vtíravé myšlenky

Dobrý den. Už je to třetí týden, co zažívám opravdu muka. Začalo to tím, že...

Lupe, křupe a cvaká mi v hlavě. (NALÉHAVÉ)

Již dva měsíce mi tak jako cvaká při chůzi a při určitém pohybu v hlavě. Nad...

Výrůstek na bradavce


Antidepresiva a alkohol


Vyšší echogenita jater


Reklama