Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Karanténa při chřipce

Infekce Bikerka 7.12.2009

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak dlouho zůstává člověk nakažený chřipkou infekční. Mám se setkat s klientem, který před několika dny zrušil schůzku z důvodu onemocnění chřipkou. Jsem těhotná a proto bych ráda věděla, zda je setkání bezpečné.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Ve vašem případě bych určitě doporučovala počkat ještě minimálně týden po skončení klinických obtíží vašeho klienta. Zvláště tzv. prasečí chřipka bývá infekční déle, než chřipka klasická.

Související dotazy

Očkování proti chřipce
Dobry den potrebuji se zeptat kdy po chripce se muzu...
Očkování proti chřipce
Dne 22.10.2008 jsem byl očkován proti chřipce. Nevím...
Stav po chřipce
Chtěla bych se zeptat, jsem už měsíc doma po chřipce....
Očkování proti chřipce
Po očkování proti chřipce v říjnu 2007 mám stále rýmu...
Lék proti chřipce v těhotenství
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co je nejlepší lék...
Bolest kloubů po chřipce
Dobrý den, trápí mě již asi 14 dní bolest kloubů po...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kapsle

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na takové prášky (kapsle oválné), vypadají jak...

Kapslová endoskopie

Dobrý den, z psychických důvodů (nejen velký stud, ale i panická hrůza z protržení...

Kapslová endoskopie

Dobrý večer, mívám problémy s nepravidelnou bolestí břicha. Křeče v podbřišku...

Kapslová endoskopie

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda se dá využít kapslová endoskopie i při...

Kapslová endoskopie

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli kapslová endoskopie je jen pro vybrané...

Kapslová endoskopie - tenké střevo

Dobrý den, asi před 2 lety jsem byl vyšetřen v praze kasplovou endoskopií, kdy...

Kapslová endoskopije

Dobrý den. Už rok trpím náhlímy bodavímy bolestmy na levé horní straně břicha...

Kapsulitida

Hezký den pane doktore, prosím o radu-od srpna se léčím s adhezivní kapsulitídou.Nejdříve...

Kapsuloskopie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kde se u nás provádi vyšetrřní "kapsuloskopie",...

Kapvaka nebo zanet moc. trubice

Dobrý den, nedávno jsem měla náhodný rizikový nechráněný sex a den po té se...

Karbohydrátdeficientní transferin

Dobrý den, v rámci Zdraví národa jsem si nechala vyšetřit játra a vyšlo mi CDT...

Karbunkl

Dobry den v oblasti hyzdi se mi udelala takovadle bulka nevim jestli mam jit...

Karbunkl

Dobrý den asi před 14 dny se mi na penisu objevil puchýř myslel sem že to je...

Karbunkl

Přibližně jeden měsíc mám na levém prsu červený pupen, který svědí. Můžete mi,...

Karbunkl u ucha

Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o radu. U ušního boltce se mi udělala...

Karbunkly

Dobrý den.Asi tak od roku 2012 jsem začal přibírat na váze a nějak v té době...

Karbunkly a furunkly

Dobrý den. Mám velice složitou otázku ohledně onemocnění mé ženy. Jedná se o...

Karcenofobie, nosofobie

Dobrý den, ke svému předešlému dotazu připojuji ještě jednu otázku a to,...

Karcimatóza peritonea - prognóza

Vážená paní doktorko, dá se odhadem říct, jaká je obvykle prognóza při difúzním...

Karcinofobie

Dobrý den, už v předchozích dotazech jsem se zmiňoval o mých obavách z lymfomu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest žaludku v noci


Ložisko v plicích u maminky


Bílý povlak pod předkožkou

dobrý den,pod předkožkou se mi začal dělat bílý povlak který zapáchá a i to...

Osteotomie

Dobrý den pane doktore, obracím se na Vás s prosbou, byla mi nabídnuta možnost...

Změny na děložním čípku


Mnohočetné potíže

Dobrý den. Dotaz , mám více problému než se zdá na můj věk. ani nevím kde přímo...

Šlápnutí na hřebík


Bulka na varleti pri erekci

Dobrý den přítelkyne mi nahmatala na levem spodnim varleti malinkou bulku ne...

Bolesti v oblasti trojúhelníku pod hrudním košem


Bolestivá uzlina v podpaží


Bolesti páteře v oblasti pánve

Dobrý den , mohli byste mi přeložit do češtiny závěr rtg vyšetření LS + Pánev: dextrolioza...

Syndrom kaudy

Dobrý den,jsem 2měsíce po operaci vyhřezlé ploténky v bércové oblasti(syndrom...

Tmavě zelená stolice u kojence

Dobrý den,mám dotaz ohledně stolice mé měsíční dcery. Nemohli jsme kojit a proto...

Bolest v podbříšku

Dobrý den, od soboty mě bolely záda v oblasti kříže, ve středu bolest přestala,...

Úder do spánku

Dobry den, asi před 2 dny mi kamarád omylem bouchl do spánku a od te doby mi...

Špatně srostlá kost

Zdravím, na začátku sprna (3,5 týdne zpět) jsem na dovolené spadl z kola a odnesl...

Nadměrná tvorba slin

Dobré dopoledne. Moc Vás prosím, poraďte mi, jakým vyšetřením mohu zjistit...

Trávicí obtíže


Bulky v oblasti ohryzku

Dobry den dnes rano jsem si vsimla ze ohryzek neni takovy jako driv ze moc pohyblyvy...

Užívání Medrolu na reaktivní artritidu

Dobrý den, užívám Medrol 16 mg, 3/4 roku na reaktivní artritidu. V současné...

Reklama
Zavřít