Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kardiomyopatie EF 40% recidivující komorové tachykardie

Srdce a cévy Milan . 16.4.2009

V roce 2003 mě byla diagnozovaná dilatační kardiomyopatie EF 40 % recidivující komorové tachykardie. Byl mě implantován defibrilátor. Od té doby jsem nevnímal výboj. Pociťuji časté zrychlení a zpomalení srdeční činnosti. V důsledku toho jsem volil práci, kde byla možnost při těchto stavech odpočínku. Jelikož mám vysokoškolské vzdělání rozhodl jsem se od počátku roku vrátit se ke své původní profesi. Nová práce vyžaduje psychické zatížení a cítím velmi čast srdeční palpitace. Zaměstnavatel chce pochopitelně plný bezchybný výkon ale já jej samozřejmě nepodám. Můj dotaz zní, zda je možné v této situaci požádat o částečný invalidní důchod.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Požádat určitě můžete, ale s jakým výsledkem, to nejsem schopná bez bližší znalosti situace zhodnotit. Ale myslím, že byste mohl být úspěšný.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně klíšťové encefalitidy

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kardiologie

Prosím o vysvětlení diagnozy:Dilatace pravostranných srdečních oddílů(spíše...

Kardiologie

Dobrý den když jsem měl jít na kardiologii tak jsem tam měl jít ráno. Celou...

Kardiologie

Dobrý den když sem šel ráno na kardiologii tam jsem tam měl jít ráno.Ale celou...

Kardiologie

Dobrý den, předem bych se chtěla omluvit za rozsáhlý popis. Chtěla bych se zeptat,...

Kardiologie

Dobrý den, již v dětství mi byla zjištěna vada prolos mitrální chlopně, dostala...

Kardiologie 2

Žádný závážný nález nebyl. Paní doktorka mně poslouchala srce pak přes ultrazvuk...

Kardiologie, problémy

Dobrý den, již nějakou dobu mne trápí velmi rychlý puls i v noci (v noci občas...

Kardiomyopatie

2letý chlapec bude propuštěn pro vzniklou pravostrannou kardiomyopatii. Zřejmě...

Kardiomyopatie

Dobrý den pane doktore, můj dotaz je asi trochu nezvyklý, ale chtěla jsem se...

Kardiomyopatie - lze sexuálně žít?

Trpím dilatací levé srdeční komory, těžkou difusní poruchou kinetiky EF 25-30...

Kardiomyopatie po porodu

dobrý den,mam takovy dotaz,před 3 lety jsem mela KMP den po porodu,otok plic.byla...

Kardiostimulátor

Dobrý den, mám kardiostimulator a chtěl bych se zeptat, zda mohu užívat krokměr...

Kardiostimulátor

Dobrý den,mám implantovaný kardiostimulátor a chtěla bych si pořídit běžecký...

Kardiostimulátor

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na svou maminku, které je 65 let. Před 4 lety...

Kardiostimulator

Dobrý den, moji mamince 89 let bude v příštích dnech zaveden kardiostimulátor....

Kardiostimulátor

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na to, že můj děda je v nemocnici a má špatné...

Kardiostimulátor

Dobrý den, byl jsem pověřen svojí matkou zda-li implantace kardiostimulátoru...

Kardiostimulátor

Dobrý den, prosím Vás o radu. Manžel čeká na zavedení kardiostimulátoru pro...

Kardiostimulátor

Dobrý den chci se zeptat zdali je u mne za potřebí kardiostimulátor.Mám problémy...

Kardiostimulátor a následná operace kýly

Dobrý den, mám tatínka, kterému je 79 let a má 20 dní po zavedení kardiostimulátoru....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět močového měchýře


Těhotenství - kdy nejdříve se zjistí z moči


Velikost uzlin


Motání hlavy, bolest hlavy


Biologická léčka Juvenilní idiopatické artritídy


Zduření na krku u štítné žlázy


Krvácení při orgasmu


Zanet mandli


Hnisavá ložiska v krku


Pigmentové skvrny a Solárium


Petechie?


Problém


Lékypřed operací


Zdravá strava a odpočinek léčí. I rakovinu prsu


Odchlíplá dáseň po extrakci zubu


Krční pateř a zavrať


Pásový opar


Opary


PhDr. Ludmila Weinholdová

Klinická psychologie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×