Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Káva

Vnitřní lékařství Lenka . 12.9.2010 redakce uLékaře

Dobrý den, při mnoha potížích se nedoporučuje pití kávy (bolesti kloubů, snížená imunita,narušená střevní mokroflora apod.) Chtěla bych se zeptat, zda se jedná o všechnu kávu a zda se nedoporučuje kvůli obsahu kofeinu. Mohu tedy pít normální instatní kávu bez kofeinu? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Lenko! Jedná se především o černou kávu. Káva bez kofeinu je z tohoto pohledu lepší. Co obohatit jídelníček a zkusit nějaké "jako" kávy? Jde v podstatě o meltu a její následníky, taky se za ty roky vyvinuly. Zkuste třeba Caro od nestlé.

Související dotazy

Káva při cukrovce
Dobrý den,četl jsem o dietě při cukrovce,kde stálo,že...
Káva při hubnutí
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je velkým...
Dieta na slinivku - káva
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, prodělala jsem...
Káva bez cukru a mléka
Dobrý den měla bych takový dotaz. Kolik KJ má rozpustná...
Káva
Užívám léky Epilan a Lamiktal na epilepsii a nevim...
Ajurvédká káva
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli můžu pít ajurvédskou...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Katetrizační ablace arytmií

Dobrý den, jsem cca čtyři roky po katetrizaci a nyní trpím výhřezem ploténky...

Katralní reakce hilová

Dobry den byla jsem se synem 5m na RTG a ve zprávě ma napsaný parenchym plicní...

Katya

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli když ted začnu brát Katyu, zda-li je...

Katya

Dobrý den, chci se zeptat, jestli existuje antikoncepce, která je stejná jako...

Katya

Dobrý večer, chtěla jsem se Vás zeptat, jestli antikoncepce Katya má nějaký...

Katya a Leverette

Dobrý den, lékařka mi předepsala místo mé antikoncepce Katya (beru asi 3 roky)...

Katya Ha

Dobrý den v neděli jsem začla brát Ha Katya vzala jsem si ji v svůj prvni den...

Kauda pankreatu


Kaudální blok

Dobrý den , Nechci otravovat s výčtem mých problémů. Můj neurolog mi doporučil...

Kaudální blokáda zad-komplikace

Přeji pěkný den. Léčím se s chonickou bolestí zad v ordinaci léčby bolesti.Podstoupila...

Káva

Užívám léky Epilan a Lamiktal na epilepsii a nevim jestli muzu pit kavu.

Káva a kojení

Dobrý den,prosím o zhodnocení situace.Mám dcerku,která bude mít devět měsíců...

Káva bez cukru a mléka

Dobrý den měla bych takový dotaz. Kolik KJ má rozpustná káva bez cukru a mléka?...

Káva po obědě

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně kávy po obědě. Nedržím žádnou dietu, ale...

Káva při cukrovce

Dobrý den,četl jsem o dietě při cukrovce,kde stálo,že se může nebo je dokonce...

Káva při hubnutí

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je velkým hříchem rozpustná káva s...

Káva v dětském věku


Káva, čaj

Nevím jestli tento problém spadá pod alergie. Když se napiji kávy, nebo čaje...

Kavalni filtr

dobry ben,19. 11. 08 jsem byla na gynekologicke operaci , prtoze jem pred operaci...

Kavální filtr

Dobrý den, je mi 77 let a mám onemocnění krve -leidenskou mutaci v heterozygotní...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vysoký tlak a nízký tep


Hormony štítné žlázy


Bílé tečky na penisu


První pomoc při poranění oka


Parazité městských holubů – zdravotní rizika pro člověka


Vodnaté puchýřky na rukou


Bolest ramen


Bolest v jednom prsu


Před třemi dny jsem měl 3 klíšťata.


Řezné rány a odřeniny


Alergeny

Existuje studie, za jak dlouho "zmizí"např. z domu alergeny? Vnuk...

Pocení, zimnice


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Jak se žije po transplantaci jater


HPV




Angína


MUDr. Anna Škerková

Praktický lékař pro děti a dorost

Zlomenina klíčku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×