Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Káva při hubnutí

Dieta Nicole 4.1.2016

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je velkým hříchem rozpustná káva s mlékem (bez cukru) při hubnutí? Předem děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Hana Ferdinandová

Specializace: Nutriční poradenství Pracoviště: MUDr. Hana Ferdinandová

Dobrý den, káva s mlékem bez cukru při hubnutí není žádným hříchem, spíše závisí na jejich počtu. Pokud pijete 1-2 kávy denně, neovlivní negativně hubnoucí proces.

Související dotazy

Nadměrné hubnutí
Dobrý den chtěla bych se zeptat na podle mého názoru...
Hubnutí
Dobry den, je mi 27 let mam 3 deti pribrala jsem 30...
Hubnutí
Dobrý den je mi 21let mam 47kg a merim 160...mam problem...
Hubnutí
Dobrý den ,je mi 13 let měřím 170 cm a vážím 49 kg....
Káva při cukrovce
Dobrý den,četl jsem o dietě při cukrovce,kde stálo,že...
Hubnutí
Dobrý den, sice se nyní připravuji na fyzické testy,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kauda pankreatu


Kaudální blok

Dobrý den , Nechci otravovat s výčtem mých problémů. Můj neurolog mi doporučil...

Kaudální blokáda zad-komplikace

Přeji pěkný den. Léčím se s chonickou bolestí zad v ordinaci léčby bolesti.Podstoupila...

Káva

Užívám léky Epilan a Lamiktal na epilepsii a nevim jestli muzu pit kavu.

Káva

Dobrý den, při mnoha potížích se nedoporučuje pití kávy (bolesti kloubů, snížená...

Káva a EEG

Dobrý den chci se zeptat když půjdu na eeg vyšetření. Mohu si dát předtím 2...

Káva a kojení

Dobrý den,prosím o zhodnocení situace.Mám dcerku,která bude mít devět měsíců...

Káva bez cukru a mléka

Dobrý den měla bych takový dotaz. Kolik KJ má rozpustná káva bez cukru a mléka?...

Káva po obědě

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně kávy po obědě. Nedržím žádnou dietu, ale...

Káva při cukrovce

Dobrý den,četl jsem o dietě při cukrovce,kde stálo,že se může nebo je dokonce...

Káva v dětském věku


Káva, čaj

Nevím jestli tento problém spadá pod alergie. Když se napiji kávy, nebo čaje...

Kavalni filtr

dobry ben,19. 11. 08 jsem byla na gynekologicke operaci , prtoze jem pred operaci...

Kavální filtr

Dobrý den, je mi 77 let a mám onemocnění krve -leidenskou mutaci v heterozygotní...

Kavernom

Dobrý den Mám kavernom. Můžu uživat potravinový doplněk Alfa-lipoová kyselina...

Kavernom

Dobrý den při MR mě byl náhodně zjištěn kavernom o velikosti 6mm v předním...

Kavernom

Přeji pěkný den. Jsem tři týdny po operaci mozku. Jednalo se o tzv. Kavernom....

Kavernom

Dobrý den, stalo se mi, že jsem v práci zkolabovala a ztratila vědomí, nic...

Kavernom a jeho následky

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o radu v souvislosti s nálezem kavernomu. Má...

Kavernom a ztráta paměti

Dobrý den, známý 62let před pár lety absolvoval operaci hlavy, měl Kavernom,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Warfarin a prášky proti bolesti

Mohu při užívání Warfarinu použít proti bolestem zad -Tramal, Mabron retard,Aulin?...

Klíšťová encefalitida

Dobrý den. Dnes jsem si vytáhnul klíště.. přisáté mohlo být zhruba 2 dny a včera...

Trittico

Dobrý den, prosím, mám dotaz. Beru lék trittico 150 2 třetiny jednou deně na...

Horečka u batolete

Dobry den, muj rok a pul lety syn ma jiz 5 den horecky, vetsi opary na rtech...

Pupínky v puse

Dobrý den Včera se mi v puse udělali dva bolestivé pupínky v puse (jeden na...

Vodnaté puchýřky na rukou


Tlak ve tváři

Dobrý den, několik dní mě trápí tento problem- těsně pod lícní kostí a na ní,...

Incip. spondyloza Th páteře. 5m rertolistéza obratle L5. Chondroza disku L5/S1.

Dobrý den, bolí mě záda v dolní části, cca půl roku. Dnes jsem byl z ortopedie...

Petechie

Dobrý den, asi před měsícem, možná delší dobou se mi na obou patách vytvořily...

Tlak ve tváři

Dobrý den, prosím Vás o pomoc. Můj problém budu dosti krkolomně vysvětlovat....

Změny na kůži

Dobrý den, mám dotaz. Již po druhé se mi udělal na krku červený flek. Vypadá...

Životnost respirátoru

Mám dotaz ke koronaviru resp k chraně před ním. Doporučují se respirátory kategorie...

Léčba radiojódem

Dobrý den pane doktore. Přítel (23 let) jde 8.04.2011 na operaci, kdy mu bude...

Pálení při močení

Dobrý den, může pálení při močení způsobovat mykóza?

Arketis

Dobrý den..Prosím o radu.Po konzultaci s lékařem jsem vysadi l lék jmenem arketis.Týden...

Skvrna na palci u nohy

Dobrý den, dceři se objevila na palci pravé nohy oválná hnědá skvrna o velikosti...

Popálenina od oleje

Dobrý den ráda bych se zeptala minulý týden 21.9 jsem si vylila na nohu u prstů...

Klíšťová encefalitida

Dobrý den, manžel si našel 28.6. na dovolené v Jeseníkách přisáté klíště. Bez...

Naštíplý malíček

Dobrý den. Mám na Vás dotaz ohledně naštíplého malíčku pravé ruky ve 3. článku...

Gliové léze

Dobrý večer p. doktorko,chtěla jsem se zeptat a spíš vysvětlit pojem vícečetné...

Reklama