Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kinedryl v těhotenství

Léky Petr . 10.8.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, rád bych Vám položil dotaz. Přítelkyně si v době, kdy ještě nevěděla že je těhotná (asi v 2. týdnu) vzala jeden kinedryl proti nevolnosti. Ten se ale dle návodu v těhotenství nesmí brát. Chtěl bych se Vás zeptat, zda to může mít nějaký vliv na dítě. Děkuji P.N.

Odpovídá:

MUDr. Jan Vachek


Nemusíte mít žádné obavy, k poškození dítěte vlivem Kinedrylu nemohlo dojít.

Související dotazy

Kinedryl
Dobrý den, chci se zeptat po kolika hodinách se ma...
Těhotenství?
Dobrý den, beru antikoncepci MyWy a 21.11 se mi objevil...
Penbene a kinedryl
Dobrý den, včera jsem začala užívat antibiotika Penbene...
Kinedryl a antikoncepce
dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně užívání HA...
Kinedryl a antibiotika
Dobrý den,již čtvrtý den užívám antibiotika Ospen 1000...
Kinedryl vs. Antikoncepce
Dobrý večer, v příbalovém letáku jsem se dočetla, že...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kila navíc

Dobrý den, nevím zda sem můj dotaz úplně patří, jestli ne předem se omlouvám....

Kila navíc po operaci

Dobrý den, pane doktore. Mám na vás dotaz. Jsem již 4měsíce po úraze kolene...

Kinedryl

Dobrý den, obracím se na vás s dotazem ohledně kinedrilu. Nejsem si jistá jeho...

Kinedryl

Dobrý den, chci se zeptat po kolika hodinách se ma brát kinedryl, pojedeme 16...

Kinedryl a antibiotika

Dobrý den,již čtvrtý den užívám antibiotika Ospen 1000 kvůli streptokoku,který...

Kinedryl a antikoncepce

Dobrý den,mám problém,který mě trápí.Beru antikoncepci Jeanin a ve druhém týdnu...

Kinedryl a antikoncepce

dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně užívání HA a Kinedrylu. Vím, že Kinedryl...

Kinedryl a antikoncepce

Dobrý den,mám problém,který mě trápí.Beru antikoncepci Jeanin a ve druhém týdnu...

Kinedryl a jeho snížení účinnosti antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Minulý týden jsem si v sobotu ráno vzala práše...

Kinedryl a stitna zlaza

Dobry den, jiz delsi dobu pozoruji jiste zdravotni problémy. Podle internetu...

Kinedryl vs. Antikoncepce

Dobrý večer, v příbalovém letáku jsem se dočetla, že Kinedryl snižuje účinek...

Kinetika žaludku

Co je přříčinou snížené kinetiky žaludku.

Kinetóza

Dobrý den, mam takový problém, při rychlých pohybech před očima například tv,...

Kinetóza

Dobrý den, mám problém že se mi už od malička dělá špatně v autě a autubuse,...

Kinetóza

Dobrý den. Je mi 35 let a trpím pravděpodobně kinetózou. Kolotočům se vyhýbám...

Kinetóza

Dobrý den, již od dětství trpím kinetozou ve všech dopravních prostředcích.Ted...

Kinetoza

Dobry den. Chtěl bych se zeptat. Je kinetoza jen dočasny stav a nebo je nelečitelna...

Kinetoza

Dobrý den, prosím o radu. Jedeme na dovolenou do zahraničí, kde budeme cestovat...

Kinito a průjem

Mohu mít po požití leku kinito prujem

Kj na udržení hmotnosti


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Možnost přenosu oparu rtu na kojence


Luxace ac kloubu, postup


Bolest zad


MUDr. Jan Škorpík

Ordinace stomatologa

Sluneční brýle si pěčlivě vybírejte vybírejte podle UV indexu


Bolest krku po pádu


Bolest v podbříšku


Genitální bradavice


Brnění nohou při sezení


Boule na konci páteře


Problémy s menstruaci


Vysoky krvni tlak


Bakterie v moči u 3-letého dítěte


Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání


Popis EKG, desaturace


MUDr. Vladimír Holoubek

Ordinace ortopeda

MUDr. Marta Velebilová

Ordinace stomatologa

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Tetanus – smrtelné nebezpečí z hlíny


Neurovaskulární konflikt


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×