Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Klacid 500 přenos skrz sperma

Gynekologie Martin 7.1.2016

Dobrý den,
momentálně beru antibiotika Klacid 500 která by měla snižovat účinnost HA. Zajímalo by mě jestli při nechráněném pohlavním styku se může nějaké množství těchto antibiotik dostat do partnerky a ovlivnit tak její hormonální antikoncepci. Možná je to hloupý dotaz ale asi by mě to nenechalo klidným když nebudu vědět jak to je.
Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Nemusíte mít obavy antibiotika do partnerky nepřejdou.
Příjemný den

Související dotazy

Klacid, užívání alkoholu po dobrání antibiotik
Dobrý den, dnes ráno jsem dobral poslední tabletu...
Klacid a antikoncepce Yosefinne
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mají antibiotika...
Alkohol a Klacid
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, v pátek 21.4. jsem...
Klacid 500
Dobry den,na zanet v plicich mi doktor predepsal Klacid...
BELARA A KLACID 500
Dobrý den, chci se zeptat zda-li antibiotika Klacid...
Klacid 500
dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je normální...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Klacid 250

Dobrý den chtěla jsem se zeptat když beru klacid 250 jestli mohu pít alkoho,.....

Klacid 250 v těhotenství

Dobrý den! Jsem v 15.tt a lékař na ORL mi napsal na zánět dutin Klacid 250...

Klacid 500

Dobry den,na zanet v plicich mi doktor predepsal Klacid 500,potize ale nemam...

Klacid 500

Dobrý den,chci se zeptat,zda kalcid 500 ovlivńuje učinek Tri regolu.Děkuji

Klacid 500

dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je normální při použivání Klacid 500...

Klacid 500 - bolest ledvin

Dobrý den, užívám antibiotika Klacid 500 (dnes už 6. den) na angínu se streptokokem. Co...

Klacid 500 a cerazette

Dobrý den, beru antikoncepci Cerazette a dnes jsem dostala antibiotika Klacid...

Klacid 500 a Lozeprazol

Vážená paní doktorko,mám kašel od 1.10.2014, byla mě odebrána krev ve FKN Brno...

Klacid 500 a Tri - regol

Dobrý den začala jsem brát na zánět Klacid 500 a chtěla bych se zeptat jestli...

Klacid 500 mG

Dobrý den, dnes jsem od lékaře dostal antibiotika Klacid 500 . Na bolest v krku....

Klacid 500 při angíně a mononukleóze

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké nežádoucí účinky mi hrozí při užívání...

Klacid 500 vs. Loette

Dobrý den, chci se zeptat, zda antibiotika Klacid 500 nějakým způsobem ovlivňují...

Klacid 500, Dimexol, Otobacid, Otrivin, Triquilar a alkohol

Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně kontraindikací užívaných léků. Nejprve...

Klacid a antikoncepce Yosefinne

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mají antibiotika Klacid 500 vliv na účinek...

Klacid a angína

Streptokok v krku léčba Iva F. 22.2.2018 Dobry den, chtela bych se zeptat,...

Klacid a antikoncepce

Dobrý den, mela bych dotaz ohledne antikoncepce a antibiotik. Druhym rokem...

Klacid a antikoncepce

Dobrý den, ve dnech 24. - 30.10. jsem užívala antibiotika Klacid z důvodu zánětu...

Klacid a antikoncepce Regisha

Dobrý den, Začala jsem užívat antibiotika klacid SR, 500mg a současně užívám...

Klacid a brufen


Klacid a HAK

Chtěla bych se zeptat, beru antibiotika Klacid a užívám antikoncepci Nyssiela,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Ukončení menstruace

Dobrý den..Ve středu jsem jako vždy vysadila antikoncepci (beru Vreya)..Bohužel...

OCD

Dobrý den, již dva roky žiji s přítelem, který trpí OCD poruchou, avšak tuto...

Skříplý nerv ??

Dobrý den, už cca 4 měsíce mě brní prsty na levé ruce, přidala se bolest zápěstí,...

Brnění rukou, přibírání na váze, bolest v krku


Plíseň na hrudi

Dobrý den, byla jsem u kožní lékařky a podle ní mám plíseň na hrudi. Předepsala...

Bolest varlete

Dobrý den, manžel nemůže už dva dny sedět, stěžuje si na bolest v pravém varleti...

OCD

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, je možné se z kompulzivně obsedantně kompulzivní...

Antikoncepce Minerva

Dobrý Den, chtěla bych se zeptat , mám začít užívat mojí první antikoncepci...

Užívání léků po komplikované zlomenině kotníku

Dobrý den, prosím o radu, zda mohu po roce a půl po operované zlomenině kotníku...

Nádor prsu

Dobrý den,2014 rakovina hormon.typu prsu,následně,chemo, ozařování,operace ženských...

Kručení ve střevech

Dobrý den, Je mi 40 let, byl jsem před týdnem na kolondoskopii odstranit 1...

Thc v moči

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak dlouho vydrží THC v moči, když jsem ke konci...

Noční bolesti v koleni

Dobrý den, asi tak 3 roky se u mě čas od času vyskytne prudká a silná bolest,...

Asi rok užívám Detralex

Dobrý den, mám takovou prosbu. Asi rok užívám Detralex. Byl mi nasazen z...

Pálení v oblasti pánve

Dobrý den, již delší dobu cítím takové pálení v oblasti pánve (oblasti pálení...

Postranní kolenní vaz

Dobrý den, zhruba před rokem jsem si při fotbale přetrhl vnitřní postranní vaz...

Bolest lýtka

Dobrý den, přibližně 5 dní mám tupou bolest v lýtku. Po poslední návštěvě posilovny...

Bolest varlat

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat,mám bolesti varlat,nejprve to začalo jedním...

Bolest vnější strany chodidla

Dobrý den ,asi před 2 měsíci mě začalo bolet chodidlo, byla jsem u ortopeda...

Dolichokolon

Dobrý den, pane doktore, chtěla bych se zeptat....již delší dobu (měsíce) mívám...