Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Klacid a brufen

Věra T. 10.8.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, chci se zeptat. Beru antibiotika Klacid 500. Mohu používat i brufen? Děkuji moc.

Odpovídá:

MUDr. Jana Harnová


Dobrý den, při léčbě Klacidem můžete užívat i ibuprofen ( Brufen). S pozdravem Jana Harnová

Související dotazy

Alkohol a Klacid
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, v pátek 21.4. jsem...
Klacid a antikoncepce Yosefinne
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mají antibiotika...
Klacid, užívání alkoholu po dobrání antibiotik
Dobrý den, dnes ráno jsem dobral poslední tabletu...
Motání hlavy
Dobrý den... Už druhý den se mi stále motá hlava......
Bolest břicha okolo pupku, přešla po Brufenu
Dobrý den , včera večer jsem měl hroznou křeč do břicha...
Bolest mezi lopatkami
Dobry den mam bolesty mezi lopatkama jak jek je pater...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Klacid 500 a Lozeprazol

Vážená paní doktorko,mám kašel od 1.10.2014, byla mě odebrána krev ve FKN Brno...

Klacid 500 a Tri - regol

Dobrý den začala jsem brát na zánět Klacid 500 a chtěla bych se zeptat jestli...

Klacid 500 mG

Dobrý den, dnes jsem od lékaře dostal antibiotika Klacid 500 . Na bolest v krku....

Klacid 500 přenos skrz sperma

Dobrý den, momentálně beru antibiotika Klacid 500 která by měla snižovat účinnost...

Klacid 500 při angíně a mononukleóze

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké nežádoucí účinky mi hrozí při užívání...

Klacid 500 vs. Loette

Dobrý den, chci se zeptat, zda antibiotika Klacid 500 nějakým způsobem ovlivňují...

Klacid 500, Dimexol, Otobacid, Otrivin, Triquilar a alkohol

Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně kontraindikací užívaných léků. Nejprve...

Klacid a antikoncepce Yosefinne

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mají antibiotika Klacid 500 vliv na účinek...

Klacid a antikoncepce

Dobrý den, ve dnech 24. - 30.10. jsem užívala antibiotika Klacid z důvodu zánětu...

Klacid a antikoncepce

Dobrý den, mela bych dotaz ohledne antikoncepce a antibiotik. Druhym rokem...

Klacid a HAK

Chtěla bych se zeptat, beru antibiotika Klacid a užívám antikoncepci Nyssiela,...

Klacid a chlamydie


Klacid a minesse

Dobrý den, jak ovlivní Klacid 500 nasazený v 17. den užívání HA její účinky?...

Klacid a Minisiston

Dobry den, beru HA minisiston (asi 10- prasek dnes) A Prasky Klacid. Chtela...

Klacid a Motilium

Dobry den, vcera dopoledne dostal syn atb Klacid. Na obalu je napsano uchovavat...

Klacid a nevhodné potraviny


Klacid a paralen

dobrý den, mohu společně s klacidem 500 užívám paralen, bolí mě hlava.

Klacid a vessel due f

Dobrý den, mohu užívat Klacid s Vessel due F, Tezeo a Amlozek?

Klacid a zápal plic


Klacid při stimulaci na IVF, stále pozitivní ureaplazmata


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×