Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

KLACID SR 500 mg

Léky Soňa 1.5.2011

Dobrý večer,
chtěla jsem se zeptat, 4 dny po nechráněném sexu jsem užila jeden prášek (antibiotika KLACID SR 500 mg), mohlo by to mít nějaký špatný vliv na potencionální plod? Znejistoty jsem je přestala užívat, snědla jsem pouze jeden prášek. Mám zánět hlasivek a sliznice. Děkuji moc za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství Pracoviště: Státní ústav pro kontrolu léčiv

Dobrý den, nemělo by to mít žádný vliv.

Související dotazy

Antibiotická terapie a alkohol
Dobrý den, brala jsem 14 dní antibiotika KLACID...
Klacid, užívání alkoholu po dobrání antibiotik
Dobrý den, dnes ráno jsem dobral poslední tabletu...
Klacid a antikoncepce Yosefinne
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mají antibiotika...
Alkohol a Klacid
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, v pátek 21.4. jsem...
Klacid SR a antikoncepce Jeaninne
Dobrý den, ovlivňuje užívání atb Klacid SR účinnost...
Klacid 500 mG
Dobrý den, dnes jsem od lékaře dostal antibiotika Klacid...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Klacid a HAK

Chtěla bych se zeptat, beru antibiotika Klacid a užívám antikoncepci Nyssiela,...

Klacid a chlamydie


Klacid a minesse

Dobrý den, jak ovlivní Klacid 500 nasazený v 17. den užívání HA její účinky?...

Klacid a Minisiston

Dobry den, beru HA minisiston (asi 10- prasek dnes) A Prasky Klacid. Chtela...

Klacid a Motilium

Dobry den, vcera dopoledne dostal syn atb Klacid. Na obalu je napsano uchovavat...

Klacid a nevhodné potraviny


Klacid a paralen

dobrý den, mohu společně s klacidem 500 užívám paralen, bolí mě hlava.

Klacid a vessel due f

Dobrý den, mohu užívat Klacid s Vessel due F, Tezeo a Amlozek?

Klacid a zápal plic


Klacid při stimulaci na IVF, stále pozitivní ureaplazmata


Klacid SR 500mg


Klacid SR 500mg


Klacid SR a antikoncepce Jeaninne


Klacid v rannem tehotenstvi

Dobry den, uzivala jsem antibiotika Klacid 500 po dobu 14ti dnu na zanet dutin....

Klacid versus Duac Gel


Klacid x Dienille

Dobrý den, chci se zeptat zda antibiotika Klacid SR mohou ovlivnit účinky antikoncepce...

Klacid, užívání alkoholu po dobrání antibiotik

Dobrý den, dnes ráno jsem dobral poslední tabletu atb Klacid 500. S manželkou...

Klacis SR a alkohol

Dobrý večer, užívám atb Klacid SR. Dnes jsem dobrala poslední. Jak dlouho zůstávají...

Kladívkové prsty u syna

Dobry den, chtela bych se zeptat na lecbu kladivkovych prstu u meho sedmileteho...

Kladívkovité prsty

Prosím o radu. Jsem po operaci kladívkového prstu. Před operací i po ní mívám...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Toceni hlavy, bolesti břicha, pocit na zvracení

Dobrý den, mám na Vás dotaz. Zhruba před měsícem a půl jsem dostal nějakou virózu...

Bolest varlat

Už asi týden mě bolí levé varle, občas i prave. Jsem sportovec a bolest se zvýší...

Bolest klitorisu


Při polknutí vyskočí prstem hmatatelné těleso

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co může způsobovat, když mi při polknutí vyskočí...

Nehojící se hnisavý strup

Dobrý den, poprosil bych o rady s hnisavým strupem. Mám ho přímo ve "zlomu...

Tebokan a Hericium

Dobrý den, jaký máte názor na současné užívání léku Tebokan (1x120 mg, případně...

Rozbor krve - bílé krvinky

Dobrý den, nedávno mi dělali rozbor krve a paní doktorka říkala, že s testy...

Dona

Dobrý den, je mi 59 let, mám ankylozující spondyloartritis. Mimo jiné i artrozu...

Svědění kůže při onemocnění jater

Dobrý den, již 12 let mám primární biliární cirhózu. Nyní jsem čekatelka na...

Ozařování nádoru prostaty

Dobrý den, otec je po operaci prostaty, kdy mu byla odstraněna celá prostat,ale...

Angina

Dobry den, asi pred 10ti dny me zasalo skrabat v krku. V pondeli me zacala...

Ureaplasma


Křupání v lokti

Dobrý den, mám problémy s loktem.Je mi 16 let a v posilovně při cvičení mi něco...

Oční záblesky

Hezký den, chtěl bych poprosit o radu, nasměrovat (neurolog, oční, psychiatr),...

Koronografie

Dobrýden chtěla bych se zeptat zda si mohu nechat provést koronografii bez lékařského...

Zvýšení lipázy

Dobrý den již 3 měsíce mám zvýšenou lipázu (1,36) a dodržuji, co mně doporučil...

Krvácení z penisu


První sexuální styk

Dobrý den, chtěla bych se když do mě muž vnikne poprvé a jsem panna jestli mě...

Mám dlouhodobé problémy s kolenem.


14 dní trvající menstruace, bolesti břicha, nevolnost

Dobry den, uz 14. den mam menstruaci, stale dost silnou, a zatim nevypada ze...

Reklama
Zavřít