Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

KLACID SR 500 mg

Léky Soňa . 1.5.2011 redakce uLékaře

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, 4 dny po nechráněném sexu jsem užila jeden prášek (antibiotika KLACID SR 500 mg), mohlo by to mít nějaký špatný vliv na potencionální plod? Znejistoty jsem je přestala užívat, snědla jsem pouze jeden prášek. Mám zánět hlasivek a sliznice. Děkuji moc za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Magdalena Žáková


Dobrý den, nemělo by to mít žádný vliv.

Související dotazy

Antibiotická terapie a alkohol
Dobrý den, brala jsem 14 dní antibiotika KLACID...
Klacid, užívání alkoholu po dobrání antibiotik
Dobrý den, dnes ráno jsem dobral poslední tabletu...
Klacid a antikoncepce Yosefinne
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mají antibiotika...
Klacid SR a antikoncepce Jeaninne
Dobrý den, ovlivňuje užívání atb Klacid SR účinnost...
Alkohol a Klacid
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, v pátek 21.4. jsem...
Klacid 500 mG
Dobrý den, dnes jsem od lékaře dostal antibiotika Klacid...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Klacid a HAK

Chtěla bych se zeptat, beru antibiotika Klacid a užívám antikoncepci Nyssiela,...

Klacid a chlamydie


Klacid a minesse

Dobrý den, jak ovlivní Klacid 500 nasazený v 17. den užívání HA její účinky?...

Klacid a Minisiston

Dobry den, beru HA minisiston (asi 10- prasek dnes) A Prasky Klacid. Chtela...

Klacid a Motilium

Dobry den, vcera dopoledne dostal syn atb Klacid. Na obalu je napsano uchovavat...

Klacid a nevhodné potraviny


Klacid a paralen

dobrý den, mohu společně s klacidem 500 užívám paralen, bolí mě hlava.

Klacid a vessel due f

Dobrý den, mohu užívat Klacid s Vessel due F, Tezeo a Amlozek?

Klacid a zápal plic


Klacid při stimulaci na IVF, stále pozitivní ureaplazmata


Klacid SR 500mg


Klacid SR 500mg


Klacid SR a antikoncepce Jeaninne


Klacid v rannem tehotenstvi

Dobry den, uzivala jsem antibiotika Klacid 500 po dobu 14ti dnu na zanet dutin....

Klacid versus Duac Gel


Klacid x Dienille

Dobrý den, chci se zeptat zda antibiotika Klacid SR mohou ovlivnit účinky antikoncepce...

Klacid, užívání alkoholu po dobrání antibiotik

Dobrý den, dnes ráno jsem dobral poslední tabletu atb Klacid 500. S manželkou...

Klacis SR a alkohol

Dobrý večer, užívám atb Klacid SR. Dnes jsem dobrala poslední. Jak dlouho zůstávají...

Kladívkové prsty u syna

Dobry den, chtela bych se zeptat na lecbu kladivkovych prstu u meho sedmileteho...

Kladívkovité prsty

Prosím o radu. Jsem po operaci kladívkového prstu. Před operací i po ní mívám...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Obtíže s vysokým tlakem


Pijete v těhotenství kávu? Berete dítěti železo a vápník

Zjištění, že miminko nejde zplodit tak rychle a snadno, jak jste si představovala,...

Tik v očích

Přibližně měsíc mám nervový tik v obou očích,který se stupnuje.Mám 16 let.Děkuji...

Zdravá páteř

Mezi nejčastější příčiny pracovní neschopnosti Čechů patří bolest zad. Řadě...

Uzlinky na krku


Pásový opar?


Špatný prospěch a plno poznámek? Vyzkoušejte homeopatii!

Školní rok je v plném proudu a začínají se objevovat mnohé potíže. Roztěkanost,...

Kořenový syndrom


Žal. vředy

Dobrý den, jiz zhruba pul roku beru Omeprazol kvuli zaludecnim vredum. Asi pred...

Dlouhotrvající kašel, rýma, časté nachlazení


Bolest v krku


První příznaky diabetu zachyťte včas, léčba bude snazší


Otok po TEP kolene


5 tipů pro zdravé uši bez infekce

Máte-li propíchnuté uši ozdobené náušnicemi či piercingem, pak možná víte, že...

MUDr. Josef Kučera

Praktický zubní lékař

Bolest pod lopatkami a bolest v obratli

Dobrý den, je mi 21 let, pravidelně sportuji, vcelku žiji zdravě (ale opět jsem...

Vaginální mykoza

Dobry den, objevily se u me priznaky mykozy, nikdy predtim jsem ji nemela. K...

Jak se vyhnout střevním obtížím při divertikulitidě?

Divertikly jsou výchlipky tlustého střeva. Objevují se u 5–45 procent populace....

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×