Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Klacid x Dienille

Gynekologie Veru 1.12.2014

Dobrý den, chci se zeptat zda antibiotika Klacid SR mohou ovlivnit účinky antikoncepce Dienille. Předem děkuji za odpověď Veronika.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Antibiotika snižují účinek antikoncepce méně než se traduje, chcete li mít jistotu po dobu užívání použijte ještě kondom.
Příjemný den

Související dotazy

Biseptol a antikoncepce Dienille
Dobrý den Beru antibiotika BIOSEPTOL 480 může to mít...
Alkohol a Klacid
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, v pátek 21.4. jsem...
Klacid a antikoncepce Yosefinne
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mají antibiotika...
Klacid, užívání alkoholu po dobrání antibiotik
Dobrý den, dnes ráno jsem dobral poslední tabletu...
Antikoncepce a Klacid
Dobrý den, Užívám hormonální antikoncepci Verezana...
Vynechání pilulky antikoncepce
Dobrý den, paní doktorko/pane doktore, již čtvrtý...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Klacid a paralen

dobrý den, mohu společně s klacidem 500 užívám paralen, bolí mě hlava.

Klacid a vessel due f

Dobrý den, mohu užívat Klacid s Vessel due F, Tezeo a Amlozek?

Klacid a zápal plic


Klacid při stimulaci na IVF, stále pozitivní ureaplazmata


KLACID SR 500 mg

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, 4 dny po nechráněném sexu jsem užila jeden...

Klacid SR 500mg


Klacid SR 500mg


Klacid SR a antikoncepce Jeaninne


Klacid v rannem tehotenstvi

Dobry den, uzivala jsem antibiotika Klacid 500 po dobu 14ti dnu na zanet dutin....

Klacid versus Duac Gel


Klacid, užívání alkoholu po dobrání antibiotik

Dobrý den, dnes ráno jsem dobral poslední tabletu atb Klacid 500. S manželkou...

Klacis SR a alkohol

Dobrý večer, užívám atb Klacid SR. Dnes jsem dobrala poslední. Jak dlouho zůstávají...

Kladívkové prsty u syna

Dobry den, chtela bych se zeptat na lecbu kladivkovych prstu u meho sedmileteho...

Kladívkovité prsty

Prosím o radu. Jsem po operaci kladívkového prstu. Před operací i po ní mívám...

Kladívkový prst

Dobrý den, 19. 8. jsem při běhu v lese zakopla o kořeny a blbě upadla. Výsledek...

Klapavé palce

Dobry den, jiz asi tri tydny me trapi problem klapavych palcu u obou rukou,...

Klasická menstruace a nebo samovolný potrat

Dobrý den vím že tady ohledně tohoto tady padlo spousta dotazu. Ale už sem si...

Klasická menstruace při prášcích

Dobrý den, beru pravidelně antikoncepci a před 2 dni jsem dostala menstruaci,...

Klasické projevy folikulidídy

Dobrý den,mám 4mesicni miminko,které plně kojim a před cca 10dny se mi objevily...

Klasický seminom

Dobrý den,chtěl bych se vás zeptat.Prodělal jsem nemoc varlat pravé varle odebráno...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Sfinkterové obtíže


Suchý zánět nosní sliznice

Dobrý den, už je tomu při nejmenším pět týdnů, co jsem byla u lékaře s bolestivostí,...

Bolest pod nehtem

dobrý den mám bolestivý palec na levé noze ,jednou jsem měla totiž obuté lodičky...

Nízký cholesterol

Dobrý den mám prý extrémně nízký cholesterol pouze 2,2, a také extrémně nízké...

Bolesti žeber


Gynekologické krvácení

Dobrý den, měla jsem 3 dny zpožděnou menstruaci, udělala jsem si asi 5 těhotenských...

Omdlení a následné zvracení

Dobrý den, je mi 16 let. V noci jsem se probudila, protože mi bylo až moc velké...

Nachlazení

Dobrý den, moje dcera 6 let už 4 týdny kašle zprvu to byl kašel suchý dávivý...

Bolest kyčelního kloubu


Pseudotumor mozku

Dobrý den,můžete mi říct váš názor na nemoc pseudotumor cerebri a jakou léčbu...

Svědění vnitřní strany stehen

Dobrý den, chtěla bych se zeptat - už dlouho mě svědí vnitřní strana stehen....

Oteklé oči

Dobrý den paní doktorko, měla bych dotaz - dcera 17 let má asi rok většinou...

Zmenšení penisu

dobry den chci se zeptat muj pritel ma penis okolo 33 cm a kdyz ma erekci tak...

Alkohol po ATB Cefzil 500 Mg

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, za jak dlouhou dobu je možné pít alkohol...

Vyrážka po Biseptolu

Dobry den, dcera užívala na problémy s mocovymi cestami pripravek biseptolProblemys...

Opakovaná interupce

Dobry den, dcera uz bude skoro 5 týdnů po miniinterupci a menstruace se ji stále...

Nažloutlé nehty

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na můj problém. Už asi měsíc mám nažloutlé...

Zánět ucha

Dobrý den, beru Biseptol 480 na zánět v uchu, bude tomu víc než týden. Mohu...

Bolesti stehen

Dobrý den, trápí mě skoro až nesnesitelná bolest stehen. V srpnu před rokem...

Perianální absces

Dobrý den, v těhotenství se mi udělal 2x perianalni absces pod kůži vedle konečníku...