Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Klion d-100 a jiné léky

Gynekologie Kateřina . 18.12.2011

Dobrý den, dnes si zavedu 7 tabletu klionu d-100, ale protože jsem silně nachlazená koupila jsem si kapky proti kašli ditustat. Neovlivní ditustat nebo sprej do nosu olynth nějak účinnost klionu? Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, neovlivňuje.

Související dotazy

Klion-D 100
Dobrý den chtěla jsem se zeptat, doktorka mi předepsala...
Klion d 100 a HA
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, můj gynekolog mi...
KLION D 100
dobry den pan doktor mi predepsal KLION D 100 a DEOXYMYKOIN...
Klion -D 100
Dobrý den, byla jsem u doktorky a ta mi napsala Klion...
KLION D 100
Dobrý den, užívám antikoncepci Minerva a doktor mi...
KLION poševní tobolky při menstruaci
Dobrý den, mám dotaz zda KLION D-100 má užívat i když...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Klion D

Dobrý den, lékař mi předepsal na poševní mykózu tablety Klion D 100. Včera večer...

KLION D 100

dobry den pan doktor mi predepsal KLION D 100 a DEOXYMYKOIN a mam dostat menstruaci.Pry...

Klion d 100

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.... beru antikoncepci a mám týdenní pauze,...

KLION D 100

Dobrý den, užívám antikoncepci Minerva a doktor mi předepsal vaginální tablety...

Klion D 100

Dobrý den, dostala jsem na mykozu od gynekologa Klion D 100, ktery prave dobiram....

Klion D 100 a antibiotika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, moje lékařka mi předepsala klion D jenže...

Klion d 100 a HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, můj gynekolog mi předepsal Klion d 100, může...

Klion d 100 a paralen v těhotenství

Dobrý den,jsem na začátku 13tt a pan doktor mi předepsal Klion d 100. Beru ho...

Klion D a těhotenství

Dobrý den, snažím se otěhotnět, ovulaci jsem měla před týdnem a nyní mám od...

Klion D v těhotenství

Dobrý den, před dvěma měsíci jsem psala do Vaší poradny dotaz a nedošla mi žádná...

Klion D100

dobry vecer,muj gynekolog mi predepsal vyse uvedene vaginalni tbl. na lecbu...

Klion D100

Dobrý den paní doktorko, je mi 52 let, jsem naprosto bez obtíží, mentruuji...

Klion D100 a krvácení

Dobrý den, doktor mi předepsal Klion -D100 a Polygynax. Beru je střídavě-jeden...

KLION poševní tobolky při menstruaci

Dobrý den, mám dotaz zda KLION D-100 má užívat i když jsem dostala menstruaci??? Děkuji...

Klion v těhotenství

Dobrý den, můžu v těhotenství užívat Klion D-100?

KLION-D 100

Dobrý den,chci se zeptat,zda u užívání těchto vaginálních tablet musí dojít...

Klion-D 100

Dobrý den, jsem deset dní po konizaci děložního čípku. Mám celkem silný narůžovělý...

Klion-D 100

Dobrý den chtěla jsem se zeptat, doktorka mi předepsala Klion D kde je napsáno...

Klion-D 100 v 9tydnu těhotenstvi

dobry den brala jsem klion-D 100 v 9tydnu těhotenstvi ma to nejaky vliv na...

Klion-d100

Dobry den,uuz tretim dnem mi muj lekar predepsal klion-d100 vzdycky na vecer...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Jak jste na tom s hořčíkem?

Trápí vás problémy se zády nebo trpíte častými bolestmi krční páteře? Možná...

Pritomnost protilatek v tehotenstvi u matky A+

Dobry den, jsem v 20. tydnu tehotenstvi druheho tehotenstvi, krevni skupina...

Bolest v podžebří

Dobrý den, chtěla by jsem se Vás zeptat. Již třetí den mám bolesti v levém podžebří,...

Odstranění dělohy

Dobrý den, 9.5. jsem podstoupila laparoskopické odstranění dělohy spodem- 5...

Streptokok a stafylokok

Dobrý den, děti měli streptokokovou angýnu, po vyléčení se u jednoho výtěrem...

Hormonální antikoncepce jako 100% ochrana před početím? NIKDY!

Hormonální antikoncepce je v dnešní době velmi oblíbenou metodou využívanou...

Učte děti říci kouření NE

Jako rodiče máte velký vliv na své potomky. Studie dokazují, že mluvíte-li s...

Jak správně ošetřit puchýř


Cena artroskopie ramene

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na poplatky u lékařů. Čeká mě artroskopie ramene...

MUDr. Jan Síla

Odborný lékař neurochirurgie

Klíště a infekce

Dobrý den. Paní doktorko. ám závažný problém. rRda bych se zeptala na důsledky,při...

Nárok na částečný inv.důchod?

Dobrý den, v roce 2000 jsem měla autonehodu, při které jsem utrpěla krvácení...

Krevní obraz

Dobrý den, dostala jsem dnes výsledky krve, vše mám v normě až na následující...

Prasklá žíla na ruce po infuzní léčbě


Dotaz

Dobrý den, syn(5 let) byl u lékaře se silným suchým(dunivým), dráždivým kašlem...

Doplňková léčba při rakovině prsu? Jen po poradě s lékařem!

Ženy s nádorem prsu zkoušejí cokoliv, jen aby získaly zpět své zdraví. Nemalá...

Inkontinence

Dobrý den, už delší dobu mám podezření na únik moči (mám mokré spodní prádlo...

Zvětšené uzliny na krku


Vřed na penisu


Boule na nártu

Prosím, na nártu se mi udělala měkká, do výšky asi 4cm boule, bolí a když ji...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×