Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Klion-D 100

Léky Veronika . 17.8.2011

Dobrý den chtěla jsem se zeptat, doktorka mi předepsala Klion D kde je napsáno že po dobu užívání nesmím mít žádny pohlavní styk, ale doktorka říkala že ke konci dobirání mohu ale jedině s kondomem. Tak chci vědět jestli opravdu musím čekat celých 10 dni... Předem děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Magdalena Žáková


Dobrý den, aby byla léčba co nejúčinnější, počkejte s pohlavním stykem celých deset dní. Mazlit se ale není zakázáno.

Související dotazy

Minisiston + Klion d 100
Ohrozí vaginální tablety Klion d 100 antikoncepční...
KLION D 100
dobry den pan doktor mi predepsal KLION D 100 a DEOXYMYKOIN...
Klion d 100 a HA
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, můj gynekolog mi...
Klion -D 100
Dobrý den, byla jsem u doktorky a ta mi napsala Klion...
KLION D 100
Dobrý den, užívám antikoncepci Minerva a doktor mi...
Klion-D 100 v 9tydnu těhotenstvi
dobry den brala jsem klion-D 100 v 9tydnu těhotenstvi...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Klion d 100 a HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, můj gynekolog mi předepsal Klion d 100, může...

Klion d 100 a paralen v těhotenství

Dobrý den,jsem na začátku 13tt a pan doktor mi předepsal Klion d 100. Beru ho...

Klion D a těhotenství

Dobrý den, snažím se otěhotnět, ovulaci jsem měla před týdnem a nyní mám od...

Klion D v těhotenství

Dobrý den, před dvěma měsíci jsem psala do Vaší poradny dotaz a nedošla mi žádná...

Klion d-100 a jiné léky

Dobrý den, dnes si zavedu 7 tabletu klionu d-100, ale protože jsem silně nachlazená...

Klion D100

Dobrý den paní doktorko, je mi 52 let, jsem naprosto bez obtíží, mentruuji...

Klion D100

dobry vecer,muj gynekolog mi predepsal vyse uvedene vaginalni tbl. na lecbu...

Klion D100 a krvácení

Dobrý den, doktor mi předepsal Klion -D100 a Polygynax. Beru je střídavě-jeden...

KLION poševní tobolky při menstruaci

Dobrý den, mám dotaz zda KLION D-100 má užívat i když jsem dostala menstruaci??? Děkuji...

Klion v těhotenství

Dobrý den, můžu v těhotenství užívat Klion D-100?

KLION-D 100

Dobrý den,chci se zeptat,zda u užívání těchto vaginálních tablet musí dojít...

Klion-D 100

Dobrý den, jsem deset dní po konizaci děložního čípku. Mám celkem silný narůžovělý...

Klion-D 100 v 9tydnu těhotenstvi

dobry den brala jsem klion-D 100 v 9tydnu těhotenstvi ma to nejaky vliv na...

Klion-d100

Dobry den,uuz tretim dnem mi muj lekar predepsal klion-d100 vzdycky na vecer...

Klipelův syndrom

Dobrý den,mám dotaz ohledně Klipelova synromu,mám od dětství skvrny na levé...

Klipsy po operaci slepého střeva

Dobrý den,11 let jsem po gyn. lapar.operaci pro bolesti v pravé straně pánve,při...

Kliste

dobry den pred 3 dny jsem na brise nasla kliste ale bohuzel se mi ho nepovedlo...

Kliste

Dobry den asi pred ctyrmi mesici jsem se vytahla kliste...priznaky zadne jen...

Kliste

dobry den pred mesicem a pul sem cytil kliste a ted me zacala bolet hlava a...

Kliste

mam problem zjistila jsem ze mam uz 5 den kliste je to nejaky vliv na moje zdravy...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Antikoncepci lze "ušít na míru" každé ženě


Gynekologický nádor – poznejte je všechny


Tvrdnutí pooperační jizvy


MUDr. Zdeněk Popelka

Ordinace specialisty - interna, nefrologie

Dlouhodobý problém s kvasinkami


Perianální trombóza


Léky v těhotenství


Projevy jak zánětu šlach tak syndromu karpálního tunelu


Erekce v létě: 13 vlivů, které ji zaručeně zničí


Náhlé sevření hrdla


4D celkové vyšetření zdravotního stavu


Změna pigmentu kůže


Bolesti břicha


Znaménko na zádech


Kompresní punčochy pomohou i zahřejí!


Bolest hlavy


Bolest v krku


Kyselina mravenčí


Ovlivnění hormonální antikoncepce


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×