Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kojení

Mateřství Pavlína Bílcová . 1.10.2009

Dobrý den, měla jsem klíště a čekám jestli se v krvi najde např. borelioza. Pokud by byl pozitivní je možné kojit nebo musím přestat? Děkuji za odpověď Pavlína Bílcová

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Pokud budou testy pozitivní, znamená to, že jste infikovaná již teď, takže to byste preventivně nemohla kojit už nyní. Domnívám se, že kojit můžete s tím, že pokud by byla nasazena terapie antibiotiky, je nutné zvolit taková, která se při kojení mohou užívat.

Související dotazy

Spálová angina, antibiotika, kojení
Dobrý den. Dítěti 4roky začala rýma s teplotou a pak...
Kojení
při kojení se mi dělají k večeru návaly horka a jde...
Alergie na PNC, kojení
Dobrý den, dostala jsem antibiotika Amoksiklav, kojim...
Bolest prsa
Dobry den.. Je mi 25 let a už několik dní mám bolesti...
Dotaz
Dobry den, chcela by som sa spytat dole na chrbate...
Polygynax při kojení
Dobrý den, už několik měsíců se snažím vyléčit streptokoka...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kojenec, nemá stolici

Dobrý den, mám 5-ti měsíční dítě, kojím a už 20 dní neměl stolici, ale pořád...

Kojenecka kolika

Dobry den, meho petitydenniho syna trapi kolika. Od 2.tydne mu davam pred kazdym...

Kojenecká výživa

Dobrý den, obracím se na vás s dotazem. Mám doma chlapecká, začali jsme 3. měsíc,...

Kojenecká žloutenka

Chtěla bych se zeptat zda může být kojenecká žloutenka nebezpečná pokud u dítěte...

Kojenecká žloutenka

Dobrý den, maličký skoro 3. měsíce starý chlapeček má v obličeji bledou lehce...

Kojenecké láhve

Dobrý den,mám dotaz ohledně kojeneckých lahví.Mám 10 měsíční dceru a lahvičky...

Kojenecké potřeby

Dobrý den, protože moje 7-týdenní dítě úplně dobře neprospívá rozhodla jsem...

Kojenecký botulismus

Dobrý den, můj 4 měsíční nekojený chlapeček zřejmě nešťastnou náhodou spolkl...

Kojenecký botulismus

Dobrý den, zajímalo by mě, jak je to s kojeneckým botulismem. Jako možný zdroj...

Kojenecký botulismus

Mnohokrát děkuji za zodpovězení mého předešlého dotazu týkajícího se kojeneckého...

Kojení

V seriálu Nemocnice na kraji města, jsem si všimla, že maminky v nemocnicích-porodnicích...

Kojení

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,co s tím když se mi ztrácí mléko.Prvního syna...

Kojení

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jak šetrně přestat kojit. Synovi budou za měsíc...

Kojení

Dobrý den,prosím o radu jelikož jsem vyskoušela snad vše. Mám tříletého syna...

Kojení

Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat, mám 3týdení miminko a plně kojím a piji...

KojenÍ

Dobrý den,mám 4.týden.miminko,plně kojené,mám jít na trhání zubu moudrosti-lékař...

Kojení

Dobrý den, chtěla jsem se poradit s případným přikrmováním, malá je kojena a...

Kojení

vážení, 15 měs. holčičku bych rádfa pozvolna odstavila... opravdu stále moc...

Kojení

Dobrý den pane doktore,smím se vas zeptat?Před dvěma měsíci se mi narodil syn.Od...

Kojení

Dobrý den, jsem matkou tříměsíčního syna. Od samého začátku mám problémy s kojením....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krvácení při braní Antikoncepce

Dobrý den, chci se optat co se se mnou děje, když jsem brala Antikoncepci a...

Bílé pupínky žaludu

Dobry mam na penise bile pupinky mam je asi od 14 - 15 let

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Zpráva z rentgenu

dobrý den, prosím o lidský výklad zprávy a případné komplikace do budoucna. Osa...

Bušení srdce

Dobry den mam 23 rokou a v detste som mala zviseny selez a posledny tyzden mi...

Ejakulát - vadí každodenní sex nebo masturbace penisu ?

Dobrý den vadí každodenní sex nebo masturbace penisu počit potomka myslím si...

Potravinové doplňky a léky: co je pro alergika vhodné?

Léčiva, léčivé látky a přípravky, doplňky stravy... každý se s těmito výrazy...

Suché, popraskané rty

Dobrý den, je mi 23 let a již od 14 let mám suché rty, které se mi loupou a...

Mozaiková plastika

Dobrý den, má sestra je po úrazu kolene. Před čtrnácti dny podstoupila laparoskopii,...

Nadměrná tvorba slin

Dobrý den, potřeboval bych poradit jestli existuje něco na zastavení tvorby...

Zánět žil v levé noze

Dobrý den, jsem hudebník a po zájezdu do Štrassburku( dlouhé sezení v autobuse...

Broncho Vaxom

Dobrý den, asi před třemi lety mi byl předepsán tento lék na imunitu a doktorem...

Mírná trombocytóza a leukocytóza


Keloidní jizva po očkování

Dobrý den, mám po očkování na základní škole na levém rameni keloidni jizvu...

Mám bolesti v oblasti hrtanu při pití perlivé vody a při jídle teplých jídel a někdy i při studeném jídle

Dobrý den, už pár týdnů mám bolesti v oblasti hrtanu při pití perlivé vody...

Bolest nártu


Podezřelé výrustky na žaludu

Dobrý den, zhruba tak před měsícem jsem si na žaludu všiml malých výrustku....

Velikost klitorisu

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je normální, že mám klitoris, který měří...

Narovnání zakřivení penisu


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×