Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Koktavost Prothiaden

Péče o dítě Marie . 15.9.2010

Dovrý den, ráda bych znala Váš názor na podávání Prothiadenu na problém s koktáním mé 3leté dcery. Problém trvá již přes měsíc a homeopatika nepomohla,takže nám paní doktorka předepsala Protihiaden.Mám strach aby na něm dcera nebyla závislá a nenadělal víc škody než užitku. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den Marie! Prothiaden je spíše podpůrná léčba, bát se ho nemusíte, ale nelze od něj čekat zázraky. Každé dítě, u kterého se koktavost projeví by mělo být v péči logopeda, a to co nejdříve po začátku potíží. Vhodná by byla i konzultace s dětským psychologem.

Související dotazy

Prothiaden
Dobrý den, můj psychiatr je v lázních a nemám se...
Prothiaden
Dobrý den, před porodem jsem brala Asentru,ale při...
Prothiaden 25
dobrý den, chci se zeptat, jestli se může používat...
Prothiaden
Dobrý den, jsem po porodu a beru Mirtazpain na noc...
Prothiaden
Dobrý den, asi měsíc mám bolesti v kloubu malíčku levé...
Koktavost
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zadrhávání se...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kojeni,zubni infekce a leky

Dobry den.Kojim( 2.5mesicni dite),mam absces u korene zubu,beru ATB augmentin.Muzu...

Kojení..

Dobrý den, mám dotázeček..jsem na začátku 36. týdne těhotenství a mám velké...

Kojící pacientka a resekce zubu

Dobry den, bohuzel musim podstoupit resekci zubu. (silny zanet) Chci se zeptat...

Kokain

Dobrý den chtěl jsem se jen zeptat zda je můj krk v pořádku jelikož par dni...

Koksatroza

Dobrý den, chcem sa imformovať ohľadom liečby koksatrozy I klbu kmenovými bunkami,...

Koktání

Dobry den, Mam dlouhodobý problém s koktáním, který se mi po létech podařilo...

Koktání u 5leté dcery

Dobrý den, naše 5ti letá dcera už asi 2 roky s přestávkami koktá, od opakování...

Koktání u 5leté dcery

Dobrý den, naše 5ti letá dcera už asi 2 roky s přestávkami koktá, od opakování...

Koktání u 5leté dcery

Dobrý den, naše 5ti letá dcera už asi 2 roky s přestávkami koktá, od opakování...

Koktavost

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zadrhávání se u 9ti letého syna.Opakuje...

Koktavost u 2,5 letého dítěte

Dobrý den, prosím o radu. Mám dceru, které je právě 2,5 roku. Velmi dobře mluví....

Kola po úrazu mozku

Dobrý den, můj přítel měl vážný úraz mozku. lékaři mi sdělili, že mu podávají...

Kolabování po sexu

Dobrý den máme s manželem jistý problém už několikrát se manželovi stalo že...

Kolabs

Dobry den,asi pred tydnem jsem zkolabovala,zatocila se mi hlava,prestala jsem...

Kolabs

Dobrý den,asi před půl rokem jsem byla na darování plazmy a byla jsem v té fázi,že...

Kolagen

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je vhodné užívat preventivně přípravek...

Kolagen

Dobrý den. Před půlrokem mi byla aplikována kyselina hyaluronová pod oči k vyrovnání...

Kolagen typu I a III

Dobrý den, jak každý pracující člověk v chemickém průmyslu ví, kolagen typu...

Kolagenovy implantat menisku v Brne

Dobry den, som mesiac po diagn. op. kolena, kde mi bol najdeny pourazovy defekt...

Kolagenoza

Dobry den chtela bych se zeptat.. Mam vsechny projevy revmatoidni artritidy...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pocení na zadku


Oteklá předkožka

Dobry den otekla mi predkozka je ruda jsou tam skvrny pri moceni neskutecne...

Alergie na Penicilin


Úzkost, strach, špatné myšlenky


Krevní plazma: darovat, či nedarovat?


Zvětšené krční mandle


MUDr. Alena Novotná

Odborný lékař psychiatrie

Špinění


MUDr. Oldřich Vaněk

Ordinace PL pro dospělé

Bolest hrudního koše


Bolesti prsou


Krevní obraz


Genetika v revmatologii – jakou hraje roli?


Itakem a alkohol

Dobry vecer. Chtela bych se zeptat, kdyz beru Itakem 0,5 a z toho jeste jen...

Dlouhodobá bolest nohou


Zvýšená teplota


MUDr. Marie Urbanová

Soukromá stomatologická ordinace

Podkolenní šlacha


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×