Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kondom

Michal . 27.12.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, Chci se zeptat jaký účel má stahovat si předkožku za žalud před tím, než si navléknu kondom? (nikde jsem ten důvod nenašel, proto píšu sem) a ještě bych se chtěl zeptat jestli je normální, když při sexu s kondomem stejně předkožka nedrží za žaludem a postupně se zase natahuje na žalud. Vyzkoušel jsem různé velikosti kondomů a všude je to stejné. Není to třeba tím, že mám dlouhou předkožku? Děkuji, Michal

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, rolování předkožky i s kondomem je normální a kondom se má nasazovat na nataženou předkožku právě proto

Související dotazy

Opakované použití kondomu
Dobrý den, mám dotaz, hodlám poprvé zkusit kondom,...
Prasklý kondom
Dobrý den, měla jsem s přítelem pohlavní styk a praskl...
Prasklý kondom
Zdravím, měli jsme s přítelkyní chráněný sex, bohužel...
Těhotenství a kondom
Dobrý den, je mi 17 let. Mám přitele a před 14dny sme...
Prasklý kondom
Dobrý den, přítelkyně bere hormonální antikoncepci...
Prasklý kondom
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Před 6-ti dny jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kompulzivní porucha

Dobrý den, paní doktorko. Trpím obsedantně kompulzivní poruchou. Projevuje se...

Komresni navleky na krecove zily

Dobry den pane Julinku, pred nejakou dobou jste odpovidal na muj dotaz ohledne...

Komunikace a uzkost

Dobry den.Posledni cca 4 mesice mam problem s komunikaci s lidma ve spolecnosti.Driv...

Konbinace dvou druhu antibiotik a slunce

Dobrý den, beru Fromilid a zároveň Duomox /na helicobactera/, mohu pri lecbe...

Koncentracia THC v moči

Chcem sa prosím vás spýtať , kedže idem na testy a užil som marihuanu , to že...

Koncentrické zúžení zorného pole OU NS etiol.

Dobrý den, byla jsem odeslána na CT mozku pro problém zúžení koncentrického...

Koncepce

Dobry vecer, chtela jsem se zeptat. pred 14 mesici jsem byla na miniinterupci,...

Kondice

Dobrý den, včera večer jsem absolvoval jeden trénink, bohužel jsem netušil,...

Kondolymata

Dobrý den, pane doktore, mohlo by se jednat o kondolymata? K mému problému....

Kondolymata lata

Dobrý den, kondolymata mám již asi 3 roky, ale teprve teď jsem se s nimi rozhodl...

Kondom

Dobrý den. Mám problém že nemůžu mít hormonální antikoncepci,protože mám problémy...

Kondom

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli mohl z kondomu vytéct ejakulát, když...

Kondom

Chtěl bych se zeptat jestli se něco stane ,když jsem měl kondom na topení je...

Kondom

Dobrý den, prosím vás, rád bych se zeptal co je to rubrikovaný kondom? Jedná...

Kondom

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda existuje RUBRIKOVANÝ kondom...četl jsem pár...

Kondom - správné nasazení


Kondom a "kapka lásky"

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je možné, že bych mohla otěhotnět z tohoto...

Kondom a antikoncepce

Dobry den pane doktore, chtela jsem se zeptat, jestlize pouzijeme kondom pri...

Kondom a předejakulační tekutina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když provádím před p.s. orál + zapojím ruce...

Kondom a přerušovaná soulož

Dobry den, prosim vas, je najeka sanca na otehotnenie a je podla vas ochrana...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pupínky na rukou

Dobrý den , zhruba před 3 dny (to jsem zaznamenala) se mi udělaly divné pupínky...

Podkožní tuková bulka

Dobrý den je mi 14 let a mám stejný problém na jaký jste odpovídala cca rok...

Markery, mám se obávat?


Předkožka při erekci


Bolesti břicha u levého boku


Zvětšená bolestivá lymfatická uzlina

Dobrý den, asi před měsícem a půl jsem měla problém s tim, že se mi vytvořila...

Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?


Rozestup mezi jednotlivými vakcínami Prevenar 13


Hormonální léčba v gynekologii


Těhotenství

Dobrý den, je mi 16 let. Chtěla bych se zeptat, jestli je možné, když mě můj...

Hiátová hernie

Dobrý večer,15.02.2012 mi byla zjištěna malá hiátová hernie bez esofagitidy..kardie...

Obavy z listeriozy v těhotenství


Sex


Citlivý klitoris


Bolest břicha


MUDr. Václava Holubová

Privátní stomatologická praxe

Bolesti hlavy


Kyselost v ústech

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu co dělat v případě časté kyselé...

Brnění v rukou

Dobrý den, jsem řezník a v poslední době mám brnění v rukou a nemůžu ani usnout.Dřív...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×