Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kondom

Andrej . 26.3.2016

Chtěl bych se zeptat jestli se něco stane ,když jsem měl kondom na topení je k níčemu ma se koupit nový ?

Odpovídá:

MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

Dobrý den. Pokud je kondom v neporušeném balení s platnou dobou exspirace nemělo by mu nic být. S ohříváním kondomů na topení ale nemám žádné zkušenosti, takže Vám v tomto asi neporadím. LM

Související dotazy

Opakované použití kondomu
Dobrý den, mám dotaz, hodlám poprvé zkusit kondom,...
Prasklý kondom
Zdravím, měli jsme s přítelkyní chráněný sex, bohužel...
Prasklý kondom
Dobrý den, měla jsem s přítelem pohlavní styk a praskl...
Těhotenství a kondom
Dobrý den, je mi 17 let. Mám přitele a před 14dny sme...
Prasklý kondom
Dobrý den, přítelkyně bere hormonální antikoncepci...
Prasklý kondom
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Před 6-ti dny jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kompulzivní porucha

Dobrý den, paní doktorko. Trpím obsedantně kompulzivní poruchou. Projevuje se...

Komresni navleky na krecove zily

Dobry den pane Julinku, pred nejakou dobou jste odpovidal na muj dotaz ohledne...

Komunikace a uzkost

Dobry den.Posledni cca 4 mesice mam problem s komunikaci s lidma ve spolecnosti.Driv...

Konbinace dvou druhu antibiotik a slunce

Dobrý den, beru Fromilid a zároveň Duomox /na helicobactera/, mohu pri lecbe...

Koncentracia THC v moči

Chcem sa prosím vás spýtať , kedže idem na testy a užil som marihuanu , to že...

Koncentrické zúžení zorného pole OU NS etiol.

Dobrý den, byla jsem odeslána na CT mozku pro problém zúžení koncentrického...

Koncepce

Dobry vecer, chtela jsem se zeptat. pred 14 mesici jsem byla na miniinterupci,...

Kondice

Dobrý den, včera večer jsem absolvoval jeden trénink, bohužel jsem netušil,...

Kondolymata

Dobrý den, pane doktore, mohlo by se jednat o kondolymata? K mému problému....

Kondolymata lata

Dobrý den, kondolymata mám již asi 3 roky, ale teprve teď jsem se s nimi rozhodl...

Kondom

Dobrý den. Mám problém že nemůžu mít hormonální antikoncepci,protože mám problémy...

Kondom

Dobrý den, Chci se zeptat jaký účel má stahovat si předkožku za žalud před...

Kondom

Dobrý den, prosím vás, rád bych se zeptal co je to rubrikovaný kondom? Jedná...

Kondom

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda existuje RUBRIKOVANÝ kondom...četl jsem pár...

Kondom - správné nasazení


Kondom a "kapka lásky"

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je možné, že bych mohla otěhotnět z tohoto...

Kondom a antikoncepce

Dobry den pane doktore, chtela jsem se zeptat, jestlize pouzijeme kondom pri...

Kondom a předejakulační tekutina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když provádím před p.s. orál + zapojím ruce...

Kondom a přerušovaná soulož

Dobry den, prosim vas, je najeka sanca na otehotnenie a je podla vas ochrana...

Kondom a přerušovaná soulož

Dobry den, prosim vas, je najeka sanca na otehotnenie a je podla vas ochrana...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyrážka na noze


Antikoncepce - kombinace


Návštěva lékaře při absenci dokladů, bodavé bolesti na hrudi


Opakované potraty


Nebezpečný pyl může být součástí i doplňků stravy


MUDr. Zdeňka Martinková

Praktický lékař pro děti a dorost

Vřídek na penisu


Bolesti penisu


Atopický ekzém


Chirurgické odstranění panenské blány

Dobry den, potreuju udelat cherurgicke odstraneni panenske blany, nevite kde...

Pomalý srdeční tep


Pocity na zvracení,průjem a horečky


Pupínek na penisu, syfilis ?


Mohou problémy s vyprazdňováním souviset s onemocněním zad?


Dlouhotrvající kašel a rýma u dítěte


Svědění pochvy


Cipralex nežádoucí účiky




Syfils?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×