Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Kondylomata

Pohlavní nemoci Lenka 1.11.2013

Dobrý den, pokud máme oba s partnerem kondylomata 1. je nutné dodržovat sexuální abstinenci? A nebo tím znemožníme léčbu a stále si budeme virus předávat? 2. pokud si sáhnu na genitálie a poté třeba do úst nebo na obličej, mohu si tak roznést kondylomata po kůži nebo ústech? Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši


Kondylomata se mohou přenášet jakýmkoli tělesným kontaktem, takže to , co popisujete, je možné. Pohlavní styk vhodný není, ale s kondomem by se snad dal tolerovat.

Související dotazy

Kondylomata
Dobry den, pred 5-6 lety mi byl zjisten v tele hpv...
Kondylomata
Dobrý den mam diagnostikovana Kondylomata v oblasti...
Kondylomata
Kondylomata jsou pouze estetický problém nebo je v...
Kondylomata?
Dobry den, chtela jsem se zeptat zda to nejsou na hrazi...
Kondylomata?
Dobrý den, chtěla bych se prosím svami poradit. Tohle...
Kondylomata
Dobrý den Chtel jsem se zeptat cim odstranim kondylomata...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kondylomata

Dobrý den,trápí mě jeden problém,jelikož mi zjistili na gynekologii kondylomata...

Kondylomata

Dobrý den, před měsícem mi u mojí paní doktorky byli diagnostikovány kondylomata....

Kondylomata

Dobrý den, prosím vás jedná se o kondylomata ? děkuji za odpověď

Kondylomata

Dobrý den dotaz jsem pokládal a dodatečně přikládám fotografie. Dotaz pro jistotu...

Kondylomata

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda na obrázku mohou být kondylomata? Jakým...

Kondylomata

Dobry den v oblasti konecniku sa mi vytvorili pupinky a asi pravdepodobne jedná...

KONDYLOMATA

Dobrý den, tohle není moje foto ale dost se podobá mému problému. Jen já to...

Kondylomata

Dobrý den,objevila se mi kondylomata na velkých stydkých pyscích a u konečníku.Když...

Kondylomata

Dobrý den již druhý měsíc se léčím s kondylomaty. Paní doktorka mi je potárala...

Kondylomata

Dobrý den. Byla jsem léčena na kondylomata a našla jsem si hrbolky u poševního...

Kondylomata

Dobrý den, včera jsem byla u gynekologa a našel mi kondyomata...promiskuitní...

Kondylomata

Dobrý den, je mi 20let. Už něco přes 2 roky se nemůžu zbavit kondylomat v oblasti...

Kondylomata

Dobrý den paní doktorko, chci se zeptat. Bývalý přítel měl kondylomata . Sex...

Kondylomata

Dobrý den, nedávno se mi udělal na penisu výrůstek - viz foto. Může se jednat...

Kondylomata

Dobrý den, asi před 8-lety se u mě a mého tehdejšího přítele vyskytla kondylomata,...

Kondylomata

Dobrý den , mohou to být kondylomata :/ ? Doufám že odpověď bude pozitivní a...

Kondylomata

Dobrý den, před dvěma lety jsem se léčila s Kondylomaty a za měsíc vše bylo...

Kondylomata

Dobrý den, mám nicméně choulostivý dotaz, partner mě několikrát podvedl a teď...

Kondylomata

Dobrý den, chtěl bych jsem se Vás zeptat na postup léčby u tohoto onemocnění....

Kondylomata

Prosím o pomoc, asi před měsícem jsem objevila takové výrůstky a strašně rychle...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Odlupování vrchní vrstvy nehtu


Bolesti na pravé straně žeber

Dobrý den, už týden mě bolí na pravé straně žeber při lehání si na břicho, smíchu...

Léčba natrženého stehenního svalu

Dobry den, jak se da vylecit natazeny nebo natrzeny predni stehenni sval? Dekuji...

Kdy zaberou antibiotika

Dobrý den,syn 5let,od neděle má angínu večer na pohotovosti dostal Ospen 400...

Příznaky zápalu plic

Zdravim,musí zápal plic vždy doprovazet teplota.?Nebo jaké jsou vlastně nejčastější...

Pálení žáhy a říhání


Zvýšená hodnota bílkovin

Dobrý den, prosím o radu. Jako dárci krve a plazmy mi byly zjištěny zvýšené...

Těhotenství a užívání globulí Polygynax

Dobry den. Chtela bych se zeptat na zavadeci tablety Polygynax. Jsem v 11 tt...

Opakující se gynekologické záněty

Dobry den, jsem ve 26. tydnu tehotenstvi a od zacatku mam problemy s vytoky...

Je nutné při IMC užívat ATB?


Bolesti srdce, arytmie

Dobrý den, už tak 6 let mě trápí starosti s tím, že si myslím, že mám něco se...

Světle hnědý výtok

Dobrý den, za 3 měsíce mi bude 17 let, mám pravidelnou menstruaci která trvá...

Zvýšené hodnoty krevního obrazu a jaterních testů


Natržená uzdička


Pupínky na těle

Dobrý den,moc Vás prosím o radu-názor. Uz měsíc a pul mě a naše dvě dcerky trápí...

Cytologie

Chtěla jsem se zeptat, minulý týden mě dělali cytologii a ještě nějaké výtěry,...

Konziliární vyšetření

Pane doktore, ráda bych znala Váš názor. Byla jsem svou gynekoložkou odeslána...

Příušní žlázy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jsou za normálních okolností hmatné příušní...

Bolest v krku


Varixy dělohy

Dobrý večer, moc prosím o zodpovězení mého dotazu. Před dvěma měsíci mi můj...

Reklama
Zavřít