Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Kondylomata

Infekce Klara 11.6.2017

Dobry den, pred 5-6 lety mi byl zjisten v tele hpv vir. Tady jsem cetla, ze ho telo dokaze samo odbourat po nejake dobe. Jde o to, ze mam asi 4 kondylomata uz vice nez rok (gynekolog mi nedoporucuje je odstranit chirurgicky, ale chystam se na to i pres toto nedoporuceni) a tak me zajima zda je mozne mit kondylomata i bez pritomnosti hpv viru. Pred par dny jsem mela nechraneny styk s novym pritelem, je mozne ze jsem na nej mohla vir prenest? Dekuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Kateřina Kovaříková


Dobrý den,
condylomata způsobuje HPV typ 6 a 11.Onemocnění je vysoce nakažlivé, dá se přen...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Kondylomata
Kondylomata jsou pouze estetický problém nebo je v...
Kondylomata
Dobrý den mam diagnostikovana Kondylomata v oblasti...
Kondylomata
Dobrý den Chtel jsem se zeptat cim odstranim kondylomata...
Kondylomata?
Dobry den, chtela jsem se zeptat zda to nejsou na hrazi...
Kondylomata v DÚ
Dobrý den, měl bych dotaz, jak poznám, že mám kondylomata...
Kondylomata
Dobrý den, chtela bych se zeptat, jestli jsou běžné...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kondylomata

Dobrý den, jsem měsíc po seškrábnutí kondylomat. Bohužel, jsem si před týdnem...

Kondylomata

Dobrý den. Vypadá to, že mám kondylomata, nic jiného to podle mě být nemůže....

Kondylomata

Dobrý den už přibližně měsíc mám na penisu výrustky. Jde mi o potvrzení kondylomat...

Kondylomata

Dobrý den, v příloze zasílám fotky. Mám strach, že se jedná ty tzv. kondylomata....

Kondylomata

Dobrý den, chtela bych se zeptat, jestli jsou běžné nejakej sliznicni vyrustky...

Kondylomata

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli mohu darovat kostní dřeň, když mi v září mi...

Kondylomata

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, zda výrůstky které se mi vyskytly u konečníku...

Kondylomata

Dobrý den, byla mi diagnostikována kondolymata v ústí močové trubice na penisu....

Kondylomata

Dobrý den, chci se zeptat, zda se jedná o kondylomata, nebo nemusím mít strach:...

Kondylomata

Dobrý den.Jak se dají léčit kondylomata??? Již několikrát jsem byl u lékaře,...

Kondylomata

Dobrý den, před půl rokem jsem objevila kondylomata u řitního otvoru. Přítele...

Kondylomata

Dobry den. V Okoli ritniho otvoru se mi vytvorily dva male vyrustky. Vypadaji...

Kondylomata

Dobrý den Mám podezření, že přítel má kondylomata, jsme spolu tři roky a s...

Kondylomata

Dobrý den,chtěl bych se zeptat zda je mast(Aldara) na kondylomata účinná?doktor...

Kondylomata

Dobrý den, gynekoložka mi potvrdila že mám Condylomata accuminata. Dostala...

Kondylomata

Dobrý den mam problem stim ze se mi před měsícem objevili na penisu kondylomata...

Kondylomata

Dobrý den, ráda bych se zeptala,zda je možné odstranit kondylomata u poševního...

Kondylomata

Dobrý večer, jsem necelý rok po operaci kondylomat v oblasti poševního vchodu....

Kondylomata

Dobry den . Mam na penisu tri pupinky . Nijak neboli , nevim o nich vubec ....

Kondylomata

Dobrý den, chtěla bych se zeptat dnes jsem byla u své gynekoložky a doporučila...