Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kondylomata na ....

Honza . 5.6.2015 redakce uLékaře

Není možné jít radši to elektrokauterizace?

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

U Vás je v plánu elektrokauterizace, která je chirurgickým zákrokem a provádí se na operačním sále. Na způsobu narkózy se dá ještě domluvit. Nemusíte nutně spát. Pokud to budete chtít řešit dále, tak ne touto cestou

Související dotazy

Kondylomata
Dobry den, pred 5-6 lety mi byl zjisten v tele hpv...
Kondylomata
Dobrý den mam diagnostikovana Kondylomata v oblasti...
Kondylomata
Kondylomata jsou pouze estetický problém nebo je v...
Kondylomata?
Dobry den, chtela jsem se zeptat zda to nejsou na hrazi...
Kondylomata v DÚ
Dobrý den, měl bych dotaz, jak poznám, že mám kondylomata...
Kondylomata
Dobrý den Chtel jsem se zeptat cim odstranim kondylomata...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kondylomata a Silgard

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně očkování na kondylomata. Byla mi doporučena...

Kondylomata a sperma

Dobrý den, můj partner má kondylomata, mazilili jsme se až do vyvrcholení, já...

Kondylomata a umělé přerušení těhotenství

Dobrý den, jsou virová onemocnění kontradikcí k přerušení těhotenství a pokud...

Kondylomata a veregen

Dobry den, pred tydnem jsem dostala k lecbe kondylomat mast veregen 10%. Nejprve...

Kondylomata a Veregen 10%

Dobrý den,mám dotaz ohledně Veregen masti.Jak dlouho probíhá léčba?Kdy jdou...

Kondylomata a vztah

Dobrý den, dostala jsem se do situace na níž nemůžu nikde najít odpověď. Snad...

Kondylomata a zbaveni se HPV

Dobrý den, mam kondylomata a jsem objednána na laser. Chci se zeptat na radu...

Kondylomata accuminata

Dobrý den, minulý týden jsem byl na chirurgickém odstranění kondylomat. Teď...

Kondylomata acuminata

Dobrý den, mému příteli diagnostikovali kondylomata a paní doktorka nám doporučila...

Kondylomata konečníku?

Na ritnim otvoru jsem nasel nalez, rad bych se zeptat zda se jedna o kondylomata...

Kondylomata na jazyku

Dobrý den, můj partner se léčí na kondylomata, proto spolu nemáme pohlavní styk....

Kondylomata na penisu

Dobrý den, měl bych se zeptat. Mám už delší dobu potíže s podivnými pupinky...

Kondylomata na penisu

Dobrý den, můj patnáctiletý syn si zhruba před půl rokem našel výrůstky/pupínky...

Kondylomata na uzdičce

Dobrý den, byl jsem na urologii a jako nejlepší způsob odstranění z důvodu...

Kondylomata na uzdičce?

Pritelkyni diagnostikovali kondylomata a muj dotaz zni, jestli se jedna o stejbou...

Kondylomata nákaza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jesltiže mám kondylomata a zřejmě mě nakazil...

Kondylomata nebo fibromy?

Dobrý den, na tříslech mám již několik měsíců výrůstek. Hruba před měsícem se...

Kondylomata nebo hepres

Dobrý den, mám takový ošemetný problém, jsem už ve 33 tydnu tehu a dva mesice...

Kondylomata nebo jiné výrůstky u konečníku

Dobrý den, chci se zeptat jestli se nejedná o Kondylomata na konečníku, popřípadě,...

Kondylomata nebo molusky?

Dobrý den, uz několik měsíců mam výrůstky kolem vaginy. I na stehnech a kolem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Úraz krční páteře


Psychický stav


MUDr. Jan Vaněk

Praktický lékař pro dospělé

Slovníček pojmů


Celková ztuhlost svalů


Suche oko


Odběr kostní dřeně


Nadměrné pocení


Mdloby, zalehlé uši, bolesti na temeni


Pálení ústí močové trubice


První pokus IVF


Dieta při jícnovém refluxu


Prosím o přesné posouzení a vysvětlení. léčba a další postup.


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×