Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Konec antikoncepce

Antikoncepce Jana . 11.6.2011 redakce uLékaře

Dobrý podvečer, chtěla bych se Vás zeptat, za jak dlouho po dobrání platíčka anikoncepce (Minerva) bych měla dostat menstruaci. Já totiž dnes ráno doprala poslední pilulku z platíčka a již mám menstruaci, je to možné?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Ano, je to možné.

Související dotazy

Antikoncepce
Dobrý den.Chtel bych se zeptat : Moje přítelkyně začala...
Antikoncepce
Dobrý den,mám 16měs. dceru,kterou ještě kojím,ale jen...
Antikoncepce
Dobrý den, ztratila jsem jednu pilulku na konci platíčka...
Účinnost antikoncepce
Otěhotnění a antikoncepce Dobrý den,chtěla bych se...
Antikoncepce
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat co mám dělat ,beru...
Konec platíčka
dobrý den, mám dotaz ohledně HA Sunya. Omylem jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kondylomi

Dobry den chcem sa opytat ci nahodou nejde o kondylomi lebo mam strach :(( :((...

Kondylomi

Dobry den. Zhruba pred 2 mesiacmi som mala pohlavny styk nechraneny s chlapcom...

Kondylomi?

Dobry den, Mám 26 r., som športovec,.... Zhruba pred 2 týždňami sa mi rozsirili,...

Kondylomta po zákroku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li bych si měla kondylomata po zákroku...

Kondylomy

Dobrý deň pani doktorka chcel by som sa Vás spýtať čo možu byť tie biele pupáčiky...

Kondylomy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se jedná o kondylomy či nikoliv. Na gynekologii...

Kondylomy

Dobrý den,prosím o informaci, asi před měsícem mě manžel řekl,že má něco na...

Kondylomy na pochvě

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se jedná o kondylomy či nikoliv. Na gynekologii...

Kondylomy?

Mohl bych poprosit o identifikaci pupínků? Vyskytují se pouze okolo žaludu....

Kondyomata a neschopenka

Dobrý den, mám 4 den po chirurg. odstraneni vnejsich kondylomat.nyni mam jit...

Konec braní antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Před měsícem jsem jsem přestala brát antikoncepci...

Konec menstruace

Dobrý den pane doktore,chtěla jsem se zeptat: Minulý rok v srpnu jsem měla menstruaci...

Konec menstruace

dobry den,rada bych se vas zeptala co by mohlo byt prícinou,ze jsem prestala...

Konec mesicku.

Blizi se mi konec mesicku, coz znamena ze to neni krev ale to hnede..co ma asi...

Konec MS a stále bolesti

Dobrý večer, mám na vás dotaz.Brala jsem Cilest 3 měsíce a posledního dne 31.10....

Konec pánevní

Dobrý den, ráda bych se zeptatala, zda je možný manuální obrat zevními hmaty,...

Konec pánevní

Dobrý den, jsem 34 tt. a nase maličká je pořád koncem pánevním. Je nějaká...

Konec pevné erekce? vlivem stresu

Dobrý den nikdy v životě jsem neměl potíže s erekcí. Masturbuji prakticky...

Konec platíčka

dobrý den, mám dotaz ohledně HA Sunya. Omylem jsem začala užívat ant. jakoby...

Konec těhotentví a užívání antibiotik

Dobrý den, můžete mi prosím odpovědět na otázku ohledně užívání ATB v těhotenství?...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Léky na hubnutí


Extrakce zubu moudrosti - otok


Endokanabinoidní systém: ovlivňuje i vnímání bolesti


Bolest pod žebrem


Bolest mezi lopatkami, při nádechu


Malé puchýřky, pupínky na prstech ruky


Hormonální léčba rakoviny prsu – ne pokaždé je možná


Salmonelóza


Káva v dětském věku


Boulička u spodní čelisti u dítěte


Chronické bolesti zad, spinální stenóza, radikulopatie.


Antikoncepcia Minerva a Biseptol 480


Jaterní testy


Plicní embolie


MUDr. Martin Ralbovský

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

29. 2. je výjimečný den – Den vzácných onemocnění


M751 Syndrom manžety rotátoru


Bolesti zad a břicha(Ledviny?)


Vliv antibiotik Fromilid Uno na HA Clormetin


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×