Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Konec těhotentví a užívání antibiotik

Gynekologie Martina . 9.3.2012

Dobrý den, můžete mi prosím odpovědět na otázku ohledně užívání ATB v těhotenství? Jsem ve 38t a nyní užívám antibiotika, poněvadž jsem měla zánět průdušek. Jelikož se mi blíží porod a nevím zda nepujdu i dříve plánovaným císařským řezem, pan doktor pro urychlení léčby zvolil tedy ATB.Užívám Augmentin. Bojím se však o miminko, je možné že by mu nějak mohli ublížit, popř. zanechat nějaké následky? všude se píše užívání ATB se nedoporučuje. Můžete mi prosím odpovědět, děkuji Bartoňová Martina

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, lékař by vám zcela určitě nepředepsal lék, který by mohl ublížit vašemu miminku. Tedy se neobávejte.

Související dotazy

Svědící vagína po užívání antibiotik
Dobrý den, Jsem těhotná v 15tt mám zánět močových...
Užívání hormnální antikoncepce a antibiotik
Od čtvrtku užívám antibiotika Fromilid a zároveň antikoncepci...
Účinnost antikoncepce při užívání antibiotik
Dobry den, beru naplast Evru jiz 6.rokem,pred tyfnem...
Antibiotika a alkohol
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, včera jsem od lékaře...
Hormonální antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, ovlivňuje prosím účinnost HAK (beru 14...
Užívání antibiotik, antikoncepce a kvasinková infekce
Dobrý den, je mi 17 let. Beru již delší dobu antikoncepci...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Konec antikoncepce

Dobrý podvečer, chtěla bych se Vás zeptat, za jak dlouho po dobrání platíčka...

Konec braní antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Před měsícem jsem jsem přestala brát antikoncepci...

Konec menstruace

dobry den,rada bych se vas zeptala co by mohlo byt prícinou,ze jsem prestala...

Konec menstruace

Dobrý den pane doktore,chtěla jsem se zeptat: Minulý rok v srpnu jsem měla menstruaci...

Konec mesicku.

Blizi se mi konec mesicku, coz znamena ze to neni krev ale to hnede..co ma asi...

Konec MS a stále bolesti

Dobrý večer, mám na vás dotaz.Brala jsem Cilest 3 měsíce a posledního dne 31.10....

Konec pánevní

Dobrý den, jsem 34 tt. a nase maličká je pořád koncem pánevním. Je nějaká...

Konec pánevní

Dobrý den, ráda bych se zeptatala, zda je možný manuální obrat zevními hmaty,...

Konec pevné erekce? vlivem stresu

Dobrý den nikdy v životě jsem neměl potíže s erekcí. Masturbuji prakticky...

Konec platíčka

dobrý den, mám dotaz ohledně HA Sunya. Omylem jsem začala užívat ant. jakoby...

Konec uzivani antidepresiv a alkohol

Dobry den, je mi 30 let a jako mladsi jsem hodne experimentovala s drogama,...

Konecnik

Dobry den pane doktore uz po prvnim porode,(pred 15 lety),mam takovej problem...

Konecnik

Dobry den ukrutne me svrbi konecnik a opcas mi stama vytece i tekutina neco...

Konecnik

Dobry den. Mam takovy dotaz. Asi kolem 10 dni mam problemy s vymesovanim. Mam...

Konecnik

Dobry den pred 3 dnanama sem psal o mim problemu s konecnikem ze me svrbi a...

Konecnik

Dobry den sem muz asi 3 noc me svrbi konecnik je to cindal tim horsi posledni...

Konecnik - HPV, vyrastky

Dobry den. Som muz, na analnom otvore sa mi zhruba pred pol rokom postupne zacali...

Konečky prstů a zvláštní pocity

Dobrý den, jednou za čas mívám pocit jako bych měl suché konečky prstů ale...

Konečník

Dobrý večer, mám dotaz můj přítel má v oblasti nad konečníkem asi 7 malích dírek...

Konečník

Dobrý deň. Už vyše roka ma trápi nepríjemný pocit,ako keby som mala pred končnikom...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×