Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kontinuální braní antikoncepce

Antikoncepce Jana . 11.7.2012

Dobrý den, beru antikoncepci Jangee a včera jsem si vzala poslední aktivní tabletu. Chtěla bych ale poprvé vynechat 7 denní pauzu, co s tablety placeba- ty vyhodím a začnu brát aktivní růžové tablety z nového plata? Slyšela jsem, že někdo při braní antikoncepce kontinuálně špiní, jsem i přesto chráněna před otěhotněním.?A jsem vůbec chráněná před otěhotněním při kontinuálním braní HA Jangee? Mockrát děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, při kontinuálním užívání Jangee neaktivní tablety nevyužijete, tedy je vyhoďte. Rovnou pokračujte aktivními tabletami z nového platíčka. Před otěhotněním budete chráněna spolehlivě. Špinění se objevit může, riziko stoupá s prodlužující se délkou doby kontinuálního užívání. Mnoho žen však užívá antikoncepci kontinuálně třeba celý rok, a nešpiní. Pokud se špinění objeví, je jednoduchým řešením udělat pauzu a následně třeba pokračovat opět kontinuálním užíváním až do vzniku špinění.

Související dotazy

Můžu otěhotnět při braní antikoncepce??
Dobrý den. Chtěla bych se vás zeptat jestli můžu otěhotnět...
Je možné otěhotnění při brání antikoncepce?
Beru antikoncepci Katya teprve prvním měsícem.Je mi...
Zvracení v průběhu braní antikoncepce
Dobrý den. Před 3 týdny jsem začala brát hormonální...
JIné braní antikoncepce
Dobrý den, chci se zeptat... Kamarádka se nemohla...
Opožděná menstruace při braní antikoncepce
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Před 2 mesíci jsem...
Predcasne ukonceni brani antikoncepce
Dobry den, chtela jsem se zeptat jestli je mozne prestat...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kontaktní dermatitida

Dobrý den, v posledních týdnech se mi objevuje vodou podlitá vyrážka v místech,...

Kontaktní dermatitida

Dobrý den, ráda bych se zeptala co je příčinou kontaktní dermatitidy, jestli...

Kontaktni dermatitida

Delší dobu trpím problémy s kůží na dlaních obou rukou.Pří práci se rychle vysuší...

Kontaktní dermatitida

Dobrý den, před 3 dny se mi udělala vyrážka na rukou jen v okolí palce viz foto,...

Kontaktní dermatitida?

Dobrý den chtěla bych se zeptat před 14 dnama se mě udělala na rukou svedive...

Kontaminace krve

Partnerce byla při porodu odebraná pupečníková krev, ale zjistilo se, že ji...

Kontaminace moči

Dobrý den,ráda bych se zeptala na Váš názor.Mám syna,kterému bude v lednu šest...

Kontaminace rukou vyjetym olejem

Dobrý den, prosím o zodpovězení možná trochu netradičního dotazu. Včera se...

Kontaminované jídlo?

Dobrý den, minulý týden jsem snědla topinku s tatarákem. Tatarák byl kupovaný...

Kontarindikace u léků

Dobrý den, moje maminka užívá Varfarin a zárovéň má mnoho let glaukom. V případě,...

Kontinuální opary a afty

Dobrý den, syn 9 let má opakované, neustálé afty (opary již tak často nejsou)....

Kontinuální užívání

Dobrý den mám takový dotaz ohledně kontinuální užívání antikoncepce Sunya. Vím,...

Kontinuální užívání HA

dobrý den, mám dotaz ohledně nepřetržitého užívání HA Sunya. V únoru jsem brala...

Kontinuální užívání HA

dobrý den, mám dotaz ohledně nepřetržitého užívání HA Sunya. V únoru jsem brala...

Kontinuální užívání Mercilonu, riziko otěhotnění při vynechání

Dobrý den, užívám antikoncepci Mercilon několik let. Asi od listopadu ji užívám...

Kontracepce

Dobrý deň, s priateľom nám pri pohlavnom styku zlyhala ochrana. Po 3 hodinách...

Kontraindikace

Dobrý den, beru AD a AP - Olwexya a Quetiapin, chtěla bych se zeptat jestli...

Kontraindikace

Dobrý den paní doktorko, plánuji podstoupit kryolypolýzu břicha. Jako kontraindikace...

Kontraindikace

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je nějaký problém při kombinaci dlouhodobého...

Kontraindikace Asenrta X Adipex

Dobrý den,mohu se zeptat,jaká je kontraindikace užívání Asentry 50 a Adipexu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mohu být těhotná?


Masturbace


Brneni v palci leve ruky, castecne znecitliveni


Zánět osrdečníku


Chybějící menstruace po vysazení antikoncepce


Dostatek vitamínu D dokáže ulevit od bolestí zad

Mnoho lidí trpí během zimního období chronickými bolestmi zad, a to aniž by...

Bulka na trislu

Dobry den pani doktorko, prosila bych o radu. Mam Bulku na trislu uz asi cca...

Zánět jazyka


Problém s varlaty

Dobrý den, je mi 15 let.Před nejakou dobou jsem dostal podezření na rakovinu...

Vyhřezlá ploténka


Ošetření hemeroidů přístrojem hemoron

Dobrý den, mám ošetřeny vnitřní hemeroidy přístrojem Hemoron. Po prvním ošetření...

Zbarvená stolice po jídle

Včera jsem měla zmrzlinu s černým barvivem a dnes jsem se měla cerne

Enterol kojení


MUDr. Taťána Silberová

Praktický lékař pro děti a dorost

Děti kuřaček jsou častěji nemocné

Mladá paní s těhotným bříškem a cigaretou v ruce se nezřídka stává terčem káravých...

Antikoncepce a ATB + Algifen


BPPV


Škodlivé látky ve vakcínách: je třeba se bát?

Hlinité soli a další přídatné látky ve vakcínách budí obavy. Přitom mnohem více...

Zhubněte zdravě!

Nejzdravější způsob, jak zhubnout, není ani v drastických dietách, ani v přehnaném...

Červené fleky na žaludu


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×