Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kopřiva a pampeliška v těhotenství

Gynekologie Jaroslava . 29.4.2009 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda v těhotenství nevadí užívání kopřivového čaje a žvýkání pampeliškových stonků. Jsem v 7 měs.těh. Děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, tento dotaz by byl spíše pro nějakého bylinkáře, nepatří přímo do klasické medicíny a v této poradně jste. :o) Konzumace by ale vadit neměla, pokud je dobře omyjete a sbíráte bylinky na neznečištěném místě (myslím tím dostatečný odstup od zplodin automobilů - hrozí při velké konzumaci intoxikace olovem). Pampeliška hořčinami posiluje játra a kopřiva všeobecně čistí krev. Hezký den.

Související dotazy

Kopřiva v těhotenství
Dobrý den,včera jsem udělala kopřivový sirup (tedy...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kopnutí do břicha

Dobrý den.Můj syn byl kopnut do břicha spolužákem, když měl na pravé ruce sádrovou...

Kopnutí do břicha

Odpověď mi nepomohla, naopak zmátla. Myslela jsem si, že úder přes sádru je...

Kopnutí do varlat

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli když muže kopnu do varlat, tak se mu...

Kopnutí do varlat

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli když muže kopnu do varlat, tak se mu...

Kopnuti v těhotenství

dobrý den chtěla bych se zeptat jsem 18tt a neteř mě nechtěně kopla do bříška...

Kopresna zlomenina stavcov L1-3

Dobry den pred 7rokmy som utrpel kompresnu zlomeninu bedrovych stavcov L1-3,nasledne...

Kopresna zlomenina stavcov L1-3

Dobry den pred 7rokmy som utrpel kompresnu zlomeninu bedrovych stavcov L1-3,nasledne...

Koprivka

Dobry den,jsem po operaci slepaku.par dni uz neberu antibiotika.a dal jsem si...

Koprivka

Dobrý den, mám již druhý měsíc po těle svědivou kopřivku a nevím jak se jí...

Koprivka

Dobry den,mam dotaz dmes moje mamka usla 15km behem 4hodin. Pri prichodu domu...

Kopřiva v těhotenství

Dobrý den,včera jsem udělala kopřivový sirup (tedy k pití jako šťáva),aniž bych...

Kopřivka

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,začali se mi dělat všude po těle červený flíčky...

Kopřivka

Dobrý den už dlouho mě trápí vyrážka která je jen v pase na určitém místě. Hlavně...

Kopřivka

Dobry den,prosim o radu. Je mi 30, jsem 4 mesice po porodu,castecne kojim a...

Kopřivka

Dobry den, jiz od rijna me trapi vyrazky (po 4mesicnim navratu z USA, kde...

Kopřivka

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně kopřivky...byla jsem u své kožní...a ta mi...

Kopřivka

Dobry den,dnes rano jsem uzila tabletu olwexya na deprese,udelalo se mi po ni...

Kopřivka

Dobrý den asi 14 dní se mě opakuje tato vyrážka a pak sama zmizí další den se...

Kopřivka

Dobrý den, synovi se ve věku 13 let objevila po celém těle kopřivka. Projevila...

Kopřivka

Dobrý den, už pár týdný mě svědí pokožka na různých částech těla - od hlavy...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas


Špatná cytologie


Skodi detska odrazedla??


Kolonoskopie: vyšetření, které zachraňuje životy


Alkohol a zvýšené jaterní testy


Křupání v zápěstí


Krev ve stolici


MUDr. Antonín Stříž

Rehabilitaçní ambulance

Zlomenina zápěstí


Otoky nohou po zlomenině pánve


MUDr. Iva Skořepová

Ordinace lékaře specialisty - revmatologie

Vyrazka


Slabost po sladkém


Bolest prsu


Antikoncepce a antibiotika


Zlobí vás koleno? Důvod pomůže odhalit artroskopie


Boule a otoky na hlavě


Oteklý ret


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×