Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Koronografie

Srdce a cévy Standa 12.1.2009

Mám proveden dvojnásobný by-pass.při kontrolní koronografii byl zjištěn výsledek:prográlně se neplní místo chirurgického spojení cév.Můžete mi prosím vysvětlit výsledek z koronografie
Mé subjektivní hodnocení zavedení bay-passu:
Můj stav před a po zavedení by-pasu je stejný.
Po operaci jsem 4 roky.

Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, znamená to, že do chirurgického spojení cév neteče krev s kontrastní látkou, tj. že je neprůchodné. Váš lékař s Vámi nyní nejspíše probere, proč ke zneprůchodnění došlo (bohužel jakýkoli by-pass se může zneprůchodnit, i přes veškerou následnou léčbu a dodržování životosprávy), a jak stav řešit.

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Koronografie
Chci se zeptat ,které vyšetření je přesnějí při zjišťování...
Koronografie
Dobrý den, interní lékařka mně po domluvě s kardiologem...
Koronografie
Dobrý den již 10 let se léčím s hypertenzí, mám bolesti...
Koronografie
Dobrýden chtěla bych se zeptat zda si mohu nechat provést...
Spect
Chci e zeptat ,které vyšetření je přesnějí při zjišťování...
Zadýchávání, svíraví pocit v hrdle
Vážený pane doktore, před 17.lety mi byl proveden Bypas...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Korekce zraku

Dobrý den, mám dotaz ohledně nestejné korekce u brýlí. Dle autorefraktoru jsem...

Korekční osteotomie kolene

Dobrý den, v 11/2015 jsem podstoupila korekční osteotomii kolene. Prosím o Váš...

Korektor Valgomed


Kornuální gravidita

Dobrý den pane doktore. Chci se zeptat na Váš názor ohledně mého UTZ (foto přikládám...

Koronární anomálie

Dobrý den, při CT srdce byl tento závěr: atypický odstup RIA z pravé koronární...

Koronografické vyšetření

Dobrý den má přítelkyně se již 11let lečí s hypertenzí. Má vysokou tepovou frekvenci...

Koronografie

Chci se zeptat ,které vyšetření je přesnějí při zjišťování ICHS zda spect myokardu...

Koronografie

Dobrý den již 10 let se léčím s hypertenzí, mám bolesti na hrudi, jsem dušná,...

Koronografie

Dobrý den, interní lékařka mně po domluvě s kardiologem sdělila, že je u mě...

Koronografie

Dobrýden chtěla bych se zeptat zda si mohu nechat provést koronografii bez lékařského...

Korová atrofie

Dobrý den, na lékařské zprávě po CT vyšetření mozku mi diagnostikovali počínající...

Korová atrofie CNS

Dobrý den paní doktorko, mám na Vás prosbu o vysvětlení ultrazvukového nálezu...

Korová atrofie F bilat

Dobrý den, po opakovaném motání hlavy jsem byla poslána na CT mozku. Je mi 46...

Korová atrofie mozku

Dobrý den, nedávno byla manželce ( 38 let ) diagnostikována počínající korová...

Korová atrofie mozku

Absolvovala jsem CT vyšetření mozku kvůli silným migrénám.Byla mi zjištěna...

Korová cysta

dobrý den pri CT močových cest kvůli močovým kamenům mi byla zjištena i korová...

Korová cysta a dilatace močovodu u plodu

Dobry den,prosim o radu ohledne nalezu na UTZ ve 40tt.Bylo mi sdeleno,ze plod(chlapec)je...

Korová cysta ledviny

Dobrý den, byla jsem na CT, tam mi mimo jiné našli "korová cysta ledviny 35mm."...

Kortex na ledvině

Dobrý den, lékařka mi sdělila po ultrazvukovém vyšetření, že mám zesílený kortex...

Kortikálna atrofia F-P bilat

Mam 44 rokov,beriem Tebokan,MR mozgu:zmeny vBH supratentoriálne bilat.charakteru...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Problémy se střevy (velký stres)

Dobrý den, chtěl bych se zeptat .....mám skoro denně problémy s bolestmi střev...

Rh pozitivní matka

Dobrý den, učím na lékařské fakultě genetiku, tudíž o inkompatibilitě Rh negativní...

Antibiotika - sauna

Krásný den, chtěla bych se zeptat zdali s antibiotiky Duomox smím chodit do...

Riziko anafylaxe, antihistaminika a antidepresiva


Těhotenství

Dobrý den. Mám dotaz ohledně otěhotnění. S manželem jsme se 1.5 roku pokoušeli...

Antibiotika - nefunguji??

Dobrý den, v sobotu mě začalo bolet v krku. Začala jsem se léčit sama, užívala...

Riziko anafylaxe-doplnění


Rh negativní matka a Rh pozitivní otec

Dobrý den, mám dotaz - má krevní skupinu AB negativní a partner O pozitivní....

Bolest varlete

Dobrý den, mám dlouhodobě nepříjemný pocit v oblasti pravého varlete a třísla....

Rh negativní v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 20 tt a ráda bych znala Váš názor. Mám Rh negativní a můj...

Riziko

Dobry den, rad bych Vas poprosil o zodpovezeni nekolika otazek. Bohuzel jsem...

Antibiotika - brát nebo nebrat?

Dobrý den! Mám prosím následující dotaz. Již od podzimu mě trápí pravidelné,...

Antikoncepce

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat. Nikdy jsem antikoncepci nebrala a teď ji mám...

Antibiotika - alkohol

Dobrý den, chci se zeptat, ode dneška 14.10. jsem začala brát antibiotika Nitrofurantoin...

Aplikace injekce heparinu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké je riziko, když se píchne injekce heparinu...

RH negativní - protilátky

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat, jestli je při potratu v 8.tt...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat je-li možné když jsem teď dobrala platíčko...

Protilátky u Rh negativní matky.


Antikoncepce

Dobrý den mela bych dotaz ohledně antikoncepce. Před rokem jsem začala brát...

Riziko

Dobry den, existuje nejake riziko, pri tzv. prstovani vaginy,aby sa na muza...

Zavřít reklamu