Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kravácanie po sexe

Sandy . 30.8.2014 redakce uLékaře

situacia je takáto : užívam antikoncepciu Katya už dlhšiu dobu .... vecer sme s priatelom niečo popili a tak a po pohlavnom styku som si vsimla že trošku krvacam, čím to može byť ? momentalne mam bolesti v podbrušku . za odpoved dakujem .

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, jednorázové krvácení po styku není vážné - mohlo dojít k poranění. Při trvání potíží nebo výtoku vyhledejte gynekologa

Související dotazy

Bolest při sexu
Dobrý den,.. mám problém,při sexu s přítelem mám pokaždé...
Chuť k sexu
dobrý den, jsem s přítelkyní 12 let. ze začátku to...
Problém se sexem
dobry den mam dotaz jiz 7let ziji s manzelem a mam...
Problémy v sexu
Dobrý den, s přítelem máme menší problémy v sexu....
Bolesti při sexu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat čím mohou být způsobeny...
Problém v sexu.
Dobrý den pane doktore, chtěla jsem vás poprosit o...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kratší nosní kůstka dítěte ve 14.tt

dobry den, na ultrazvuku ve 14.tt mi zjistili, ze miminko ma kratsi nosni kustku...

Kratší nosní kůstka u plodu

Krásný den pane doktore, prosím Vás o názor. Na 1 screeningu mi byla u plodu...

Kratší pauza

Dobrý den,dobrala jsem první plato antikoncepce Lindynette 20 a chtěla bych...

Kratší spodní čelist

Dobrý den, v současné době se pomalu připravuji na ortognátní operaci. Můj dotaz...

Kratší stehenní kost

Dobrý den pane doktore, mám na Vás velkou prosbu ohledně velikosti stehenní...

Kratší uzdička na penisu

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, jestli je u mne nutná obřízka penisu. Předkožka...

Kratší výdrž

Dobrý den pane doktore, mám menší problém. Mám svou první sexuální přítelkyni,...

Krauroza

Prosím o sdělení,co je tokrauroza jak se léčí,případně jak je toto onemocnění...

Krauroza

Dobrý den-můžete mi,prosím,objasnit co je to krauroza,jak se léčí a jak je nebezpečná?Děkuji

Krauróza vulvy

Dobrý den, pane doktore, asi od svých 25 let (teď je mi 37) trpím úporným svěděním...

Kravavy výtok

Dobrý den, byla jsem u gynekologa a dostala jsem antibiotika Naxyl 10 mg vaginální...

Kravs.hnuj,sem tam vyrazka

Dobry den,jsme alergici na kravske výrobky,pokud pohnojime zahon kravskym hnojem...

Kravské mléko

Dobrý den, ráda bych se zeptala, od kdy je vhodné podávat dítěti kravské mléko...

Kravské mléko

Je pravda, že kravské mléko je obtížně stravitelné, zatěžuje organismus a zahleňuje?...

Kravske mleko

Dobry den,muj 8mi mesicni syn mi jiz od 5.mesice odmita sunar.Kojila jsem jen...

Kravske mleko - nesnasenlivost

Dobry den, vcera mi na imunologii sdelili, ze mi vysla nesnasenlivost na kravske...

Kravské mléko pro batole

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat, zda synovi (15 měsíců) nějak...

Kravské mléko u dvouletého dítěte

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli může dvou leté dítě pít normální trvanlivé...

Kravské mléko ve výživě batolete

Dobrý den, dceři je 15 měsíců. Kojíme ráno, večer před spaním a v noci většinou...

Krcna chrbtica

dobry den.pred par mesiacmi sa mi zacala tocit hlava hospitalizovali ma na neurologii...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×