Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Krevní testy

Infekce Petra 14.11.2018

Dobry den.Prosim o vysvětlení krevnich testu. Podle lékaře jsem zdrava a hodnoty jsou v poradku. Nyni jsem brala 40 dni antib.fromilid,doxyhexal na plicni chlamydie a boreliozu.po nich vyrazka a afty na jazyku /dle orl vse v poradku/.Jsem dliuhodobe ve stresu, nejim,nespim,hubnu,nyni nasazeny leky na depresy a spanek.bala.jsem se nemoci a take mame umrti v rodine.Prosim podle krevnich testu jsem zdrava? Mockrat dekuji. Doplnění informací: Krevní testy mi byly dělány cca 3 týdny po dobrání antibiotik (brala jsem je ale 40 dní doxy a fromilid).Stále ale beru spousty vitamínu, probiotik a chodím na injekce B12 myslím.. Ale nejím, jsem jen ve stresu, mám průjmy, je to prý stresové. Dle pana doktora jsem v pořádku. Po 2 měsíčním léčení došel k závěru, že je to dlouhodobý stres (smrt v rodině a proto také všechny ty borelie a chlamydie se ukázaly…protože nijak vysoké hodnoty jsem ani neměla..nyní po atb úplně zničená mikroflóra, afty, průjmy, vyrážka. Spíše mě zajímaly ty výsledky níže..onkomarkery..ale ty jsou prý vše v pořádku (neutrofily vyšší…prý stres?)..ale děkuji za odpověď. 2. Doplnění informací: Vysledky prikladam..borelie nyni po cca roce prvně negativní. Jsou tam ale chlamydie.krevní testy byly provedeny cca 3 tydny po ukončení atb lecby fromilid+doxyhexal celkem 41 dni uzivany..mockrat dekuji za radu

Odpovídá lékař:

MUDr. Danica Fričová


Dobrý den Petro, nevím jak dlouho po dobrání antibiotiky byly krevní testy prováděny, nicméně je vidět že doznívají známky infekčního onemocnění, na které jste užívala antibiotika. Vyšší hladiny cholesterolu je dlouhodobá záležitost a aktuálně není potřeba je řešit. Máte nízkou hladinu cukru v krvi nalačno, to Vám může způsobovat pocit slabosti, motání, nevolnost. Proto je vhodné, abyste se co nejdřív po probuzení nasnídala. Ostatní je v pořádku.
S pozdravem

Odpovídá lékař:

MUDr. Hana Černá


Dobrý den, výsledky krevních testů na chlamydie a borelie nemám k dispozici, proto se k nim vyjadřovat nebudu. Jinak výsledky, které jste zaslala, lze považovat za normální. Jestli ale jste či nejste v pořádku, to žádná laboratoř neurčí a krevní vyšetření nezodpoví. Sama píšete, že hubnete, jste ve stresu. Dlouhodobý stres působí na organismus podobně jako dlouhodobá nemoc, včetně dopadů na všechny tělesné systémy. Je proto nutné se zaměřit také na Vaši duši a pracovat s psychikou. Najděte si odborníka na celostní medicínu a s ním vše proberte. Třeba Vám pomůže.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová


40denní antibiotická terapie je naprostý nesmysl, který vám úplně zničí vaši přirozenou mikroflóru, čímž si také zároveň výrazně snížíte imunitu. Léčba chlamydiové nebo mykoplazmové infekce není podle výsledků laboratoře, ale podle klinického nálezu (horečka, nález na rentgenovém snímku) a stavu pacienta. Pokud po antibioticích trvají průjmy, je nutno vyloučit klostridiovou infekci, která se většinou po dlouhodobém užívání antibiotik objeví.

Související dotazy

Darování plasmy a test na HIV
Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Je možné při dlouhodobém...
Pozitivní těhotenský test u netěhotné
Dobrý den, 2 dny po menstruaci mě vyšel pozitivní těhotenský...
Marihuana a krevní testy
Dobrý den. Pul roku kourim marihuanu.A za 2 tydny...
Krevní testy a marihuana
j dnes mi brala doktorka krev..a zkoumaji na co mam...
Krevní testy na pohlavní choroby
Dobrý den, měl jsem nechráněný pohlavní styk s partnerkou...
Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Krevní testy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat - pokud bych měla v těle infekci typu syfilis...

Krevní testy

Dobrý den, dcera má stálé problémy, únavu, kašel, nespavost ... hodnoty KO :...

Krevní testy

Dobrý den paní doktorko, podle výsledků krevních testů mám zvýšené hodnoty: Metabolismus...

Krevní testy

Dobrý den pane doktore.Měla bych pár otázek ohledně mého krevního obrazu: Ze...

Krevní testy

Dobrý den chrěla bych se zeptat jestli se dá poznat těhotenství z krevních výsledků...

Krevní testy

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda se dá zjistit z krevních testů sourozenectví...

Krevni testy

Dobry den pani doktorko,patym rokem se lecim s UC,beru 3x denne 1tbl mesalazinu,na...

Krevní testy

Dobrý den paní doktorko mam dva dotazy...chtěla bych vědět zda při darování...

Krevni testy

Dobry den, chtela bych vedet po jake dobe po potencialnim oplodneni dokazi urcit...

Krevní testy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se z krevních testů na štítnou žlázu...

Krevní testy

Dobrý den, jaako samopltáce jsem si nechal udělat krevní odběr, krevní obraz...

Krevní testy

Dobrý den,před několika dny jsem posílala dotaz do poradny.Nikde nemůžu najít...

Krevní testy

Dobrý den, mám střevní potíže. Už od vánoc mi často kručí v břiše, chodím často...

Krevní testy

Dobrý den, byla jsem na kontrole u lékaře (delší dobu se necítím dobře- slabost,...

Krevní testy

Dobrý den, na krevním obraze mám tučně tyto hodnoty: B-MPV 7,5 fl, ALT 0,67...

Krevní testy

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, zda výsledky testů,které mi byly provedeny...

Krevní testy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na dceru.Již 14 dní jí bolí břicho. První 2...

Krevní testy

Dobrý den, před měsícem jsem byl na kompletní odběr krve. Vše naprosto pořádku......

Krevní testy

dobrý den prosim vás chtela bych se zeptat.revmatoložka mi dělala krevní testy...

Krevní testy

Dobrý den, chtěla bych se Vás jen zeptat, zda byste mi mohla, prosím, poradit...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Výtok a svědění pochvy


Bolest žeber na levé straně

Dobrý den, už asi týden mě trápí krátkodobá bolest na levé straně žeber. Při...

Zapach

Dobrý den, kvůli zánětu mám na noze sádru. Ale problém je v tom, že už po dvou...

Pupínky na kůži

Po treningu se mi na nohou objevili vysev malych pupinku, vodnate. Zatim to...

Svědění penisu

Dobrý den,manžel si již několik dní stěžuje na svědění penisu.Používá Canesten,...

Antikoncepce a 7 denní pauza

Dobrý Den četla jsem ,že některé ženy dostaly menstruaci během 7 denní pauzy...

Bílé kuličky u močové trubice

Dobrý den, je mi 13, panna. U díry na močové trubice, dole, se mi pořad objevují...

Zvětšení penisu

Dobrý den, Mám problém s penisem. Jeho délka je 15.5cm a vidím, že přítelkyně...

Píchání u srdce při nádechu


Bulka v prsu

Dobrý den, chtěla jsem vás poprosit o radu,mám tří měsíční dcerku kterou plně...

Předávkování antidepresivy ??

Dobrý den, moje maminka omylem cca 2 měsíce užívala dvoje antideresiva najednou....

Úzká pochva

Dobrý den pane doktore chtela jsem se zeptat co to znamena když mam uzkou pochvu...

Citalec vysazení léčby

Dobrý den, 10 dní jsem bral AD Citalec 20 mg. 7 dni pul tablety. Pak 4 dny...

Křupání v kolenou

Je mi 15 a už něco přes rok mi křupe v kolenech, někdy i bolí.Byla jsem s tím...

Mravenčení jazyka někdy i horního patra a rtů

Dobrý den pane doktore chtěl sem se zeptat na můj problém už delší dobu mám...

Zánět v oblasti stydkých pysků

Dobrý den,chci se zeptat na intimní dotaz,z ničeho nic mě začal jakoby bolet...

Ztuhlé koleno

Dobrý den, dělali mi plastiku ACL + parc. resekci lat. menisku. Po 3 měsících...

Kavernom

Přeji pěkný den. Jsem tři týdny po operaci mozku. Jednalo se o tzv. Kavernom....

Ztráta 1/3 menisku

Dobrý den,minulý týden u mě proběhla operace menisku,kde se ve zprávě uvádí...

Výtok z penisu po pohlavním styku


Reklama