Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Krevní testy

Vnitřní lékařství Miloslava . 4.5.2011 redakce uLékaře

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, zda výsledky testů,které mi byly provedeny jsou v pořádku, protože ke svému lékaři jdu až za 14dní a co znamená hodnota MPV u které je hodnota 7.4 a je u ní hvězdička, jinak hodnoty: WBC 6.7 RBG 4.34 HGB 13.3 HCT 0.385 MCV 88.6 MCH 30.6 MCHC 34.5 RDW 12.7 PLT 274 PCT 0.203 PDW 15.9 přijata jsem byla na pohotovosti s bolestí v pravém podžebří,ale ukončeno jako M5459, děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, MPV je střední objem trombocytu a jeho hodnota se pohybuje v rozmezí 6-10, takže hodnota 7,4 je v pořádku stejně jako hodnoty ostatní Vašeho krevního obrazu. Byla tak mj. vyloučená náhla příhoda břišní a potíže byly shledány vertebrogenního původu (tedy od páteře).

Související dotazy

Darování plasmy a test na HIV
Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Je možné při dlouhodobém...
Pozitivní těhotenský test u netěhotné
Dobrý den, 2 dny po menstruaci mě vyšel pozitivní těhotenský...
Marihuana a krevní testy
Dobrý den. Pul roku kourim marihuanu.A za 2 tydny...
Krevní testy na pohlavní choroby
Dobrý den, měl jsem nechráněný pohlavní styk s partnerkou...
Krevní testy a marihuana
j dnes mi brala doktorka krev..a zkoumaji na co mam...
Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Krevní test

Dobrý den, byla jsem na krevních tehotenskych testech a vyšly takto (posílám...

Krevní test

Dobrý den, prosím o info, zda případnou nákazu hiv ukáže i běžný krevní test,...

Krevni test

Dobry den, absolvovala jsem test na Hiv 6.tyden po styku. Chci se zeptat, zda...

Krevni test

Dobry den. Chci se jen zeptat, je mozne zjistit zloutenku c jinak nez ze specialnich...

Krevní test

Dobrý večer paní doktorko.Před týdnem jsem byl na krevním obrazu a vše bylo...

Krevní test a alkohol

Dobrý den. Vyčte doktor z normálního(nevim jestli se jich dělá víc než 1) krevního...

KREVNÍ TEST HORMONU HCG

Dobrý den, mám otázku, vyzvedla jsem si krevní testy a mám tam hodnotu hcg <<...

Krevní test na protilátky proti neštovicím

Dobrý den, můj bratr (24let), který se mnou žije v jedné domácnosti dostal...

Krevní test po umělém oplodnění

Dobry den, absolvovala som umele oplodnenie metodou ICSI v zahranici, transfer...

Krevní test-hiv

Dobrý den.Před nedávnem jsem byla na testech a tam řekli, že z odběrů krve je...

Krevní testy

Dobrý den.Chtěl jsem se zeptat nedávno mi byl u obvodního lékaře odebraný vzorek...

Krevní testy

Dobrý den,měla bych takový dotaz byla jsem na krvi a zjistili mi vyšší tyto...

Krevní testy

Dobrý den,měla bych takový dotaz byla jsem na krvi a zjistili mi vyšší tyto...

Krevní testy

Dobrý den, dnes jsem si vyzvedl krevní testy na imunologii. A překvapilo mě...

Krevni testy

Dobry den, jsem podruhe tehotna. Nyni cca. 17. tyden. Lecim se s diabetem 1....

Krevní testy

Dobrý den,jsem v 13 týdnu těhotenství a v jaterních testech mě vyšlo S-AST 0,88,...

Krevní testy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné přijít na pohlavní nemoci (...

Krevní testy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co znamená objem ERY? a zda-li je velký problém...

Krevní testy

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda se může poznat rakovina ze sedimentace...

Krevní testy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat - pokud bych měla v těle infekci typu syfilis...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×