Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Krevní tlak

Vnitřní lékařství Radim 22.3.2017

Dobrý den,
v návaznosti na mé předchozí dotazy zaměřené na otoky chodidel po lécích ORCAL a KAPIDIN bych se rád ještě informoval. Byl jsem dnes u jiného lékaře, změřil mi tlak a ten mi delší dobu kolísá. Naměřil mi 150/110 a tedy mi změnil lék na Telmisartan Sandoz 80 mg a Loradur mite. Myslíte, že by po tomto mohly otoky odeznět a krevní tlak se snížit? Na vyšetření cév jsem nebyl doporučen, neboť jsou otoky chodidel způsobeny opravdu prý z alergie na Orcal a Kapidin. Děkuji za info.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den,
pokud jsou otoky po zmiňovaných lécích, tak opravdu postupně odezní. Nově dopor...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Krevní tlak
Dobrý den, při preventivní prohlídce mi byl naměřen...
Krevní tlak
dobrý den chci se zeptat může být krevní tlak zvýšen...
Tlak krevní
Dobrý den, roky jsem užívala na tlak Isoptin, Cardilan,Blessin...
Vyšší krevní tlak u dítěte
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, naší dcerce 3 roky...
Vysoký tlak krevní
Dobry den,jmenuji se Jan,trapi me asi dva tydny bolest...
Krevní tlak
Je mně 62 roků, žádnou těžší nemoc jsem nikdy neměl,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Krevní tlak

Dobrý den, ráno když vstanu z postele, tak asi tas 20-30 sekund nevidím, prostě...

Krevní tlak

Dobrý den, nevím jestli píšu správně, ale doufám že ano...léčím se s hypertenzi...

Krevní tlak

Dobrý den, nedávno jsem si po dlouhé době změřil krevní tlak a přístroj ukázal...

Krevní tlak

Dobrý den mohou lidé s výsokým krevním tlakem používat granade thermo detonator...

Krevní tlak

Je mně 62 roků, žádnou těžší nemoc jsem nikdy neměl, dost obvykle různá "nachlazení"...

Krevní tlak

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jestli je možné měřit krevní tlak i v leže....

Krevní tlak

Dobrý den. Doma jsem si měřil tlak a hodnoty byly- systolický 123,diastolický...

Krevní tlak

Dobry den. Mam 36rokov. Sportujem a to posilovanie v kombinacii s kardiotreningom...

Krevní tlak

Dobrý den, Rada bych se poradila o zdravotním stavu mého dědečka. Byl hospitalizován...

Krevní tlak

Dobrý den, je mi 63 let a asi 10 let se léčím s vys.tlakem-užívám Prestarium...

Krevní tlak

Dobrý den, jsem 10 týdnů po porodu a chtěla bych se zeptat na některé otázky...

Krevní tlak

Dobrý den paní doktorko. Představuje nějaké zdravotní riziko zkusit změřit si...

Krevní tlak

Dobrý den,prosím o radu.Trpím na změny počasí,měřím si tlak a tak týden mívám...

Krevni tlak

Dobrý den,mám na vás prosbu mám 6 let vyoperovanou štítnou žlázu mám Letrox...

Krevni tlak

Dobrý den,mám na vás prosbu mám 6 let vyoperovanou štítnou žlázu mám Letrox...

Krevní tlak

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli můj krevní tlak dobrý nebo jaký tlak...

Krevní tlak

Dobrý den, již delší dobu pociťuji velikou únavu a pravidelně mívám tlak cca...

Krevní tlak

Dobrý den.Je mi 39 let.Mám 3 děti.Vždy jsem měla tlak kolem 115 na70.Dva roky...

Krevní tlak - vyšší systolický a nižšší diastolický.

Dobrý den, mám takový problém. Je mě 49l, nekuřák, abs., jím zdravě, pohyb sice...

Krevní tlak 140/80 ve dvaceti letech

Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat. Bude mi 20 let a zjistili mi vyšší krevní...