Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Krevní tlak

Dominik . 24.9.2014 redakce uLékaře

Dobrý den mohou lidé s výsokým krevním tlakem používat granade thermo detonator ?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dominiku, dívala jsem se na složení přípravku. Vzhledem k tomu, že obsahuje látky, které mohou krevní tlak zvyšovat, jeho užívání bych u lidí, kteří se s vysokým krevním tlakem léčí, nedoporučovala.

Související dotazy

Krevní tlak
Dobrý den, v návaznosti na mé předchozí dotazy zaměřené...
Krevní tlak
Dobrý den, při preventivní prohlídce mi byl naměřen...
Krevní tlak
dobrý den chci se zeptat může být krevní tlak zvýšen...
Tlak krevní
Dobrý den, roky jsem užívala na tlak Isoptin, Cardilan,Blessin...
Vyšší krevní tlak u dítěte
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, naší dcerce 3 roky...
Krevní tlak
Pri beznych cinnostiach mam pulzny tlak 10-20 tep...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Krevní testy po kousnutí klíštěte, dají se zjistit drogy?

V neděli se mi zakouslo klíště a hned další den bylo vytaženo, ale jelikož nejsem...

Krevní testy při zhoubném uzlu štítnice

dobrý den mám otázku,pokud je podezření na zhoubný uzel na štítné žláze,dá se...

Krevní testy v 8tt

dobrý den, ve výsledcích krevních testů v 8tt jsem měla nějaké hodnoty označeny...

Krevní testy v těhotenství

Dobrý den, paní doktorko, ráda bych znala i Váš názor. Dnes jsem byla na prvních...

Krevni testy v tehotenstvi

dory den,chtela jsem se zeptat v cem jsou lepsi placene testy nez ty co dela...

Krevní testy, antibiotika

Dobrý den, mám takový problém, bolí mě klouby, svaly a kosti, krk, hlava, ale...

Krevní testy, FSH

Dobrý den, již 20 měsíců se s manželem pokoušíme o druhé dítě, je mi 27 let...

Krevní testy, vysledek

Dobrý den pani doktorko, mam 30 rokov a cakala som svoje prve dieta. Vsetko...

Krevní testy, vysvětlení hodnot

Dobrý den, byla jsem na testech - krevních. Chci se zeptat na pár hodnot, které...

Krevní tla

Je mi 69 let, mám srdeční arytmie asi 12 let, nikterak mne ale neomezují. Amiodaron...

Krevní tlak

Hezký den,léčím se již spoustu let s vysokým krevním tlakem.Stalo se,že vyběhl...

Krevní tlak

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na krevní tlak. Nikdy jsem žádné problémy neměla,...

Krevní tlak

Chtěla bych vás požádat o konzultaci s případem své matky. V sobotu ráno se...

Krevní tlak

Dobrý den,mám takový problém,už po dvakrát v rozmezí asi 1 týdne mě v noci probudilo...

Krevni tlak

Dobrý den, dcera mi dnes volala ze školy, ať si pro ní přijdu, že se "cítí...

Krevní tlak

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co ovlivňuje hodnotu diastolického krev. tlaku....

Krevní tlak

Dobrý den, při preventivní prohlídce mi byl naměřen krevní tlak 130/90. Je...

Krevní tlak

Dobrý den. Celý život jsem měla nízký krevní tlak, někdy dokonce i 90/50. Teď...

Krevní tlak

Pri beznych cinnostiach mam pulzny tlak 10-20 tep 85, no stava sa, ze pulzny...

Krevní tlak

Hezký den, mám krevní tlak 88 52 85, 92 50 71, 93 44 70, 95 55 73, 98 57 74,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×