Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Krvaceni ze spadu vs tehotenstvi

Gynekologie petr 6.7.2014

Dobrý den pane doktore,

Přítelkyně používá HA EVRA. Mela při ni nasazena ATB Deoxymikoin . Byli ji sdeleno,ze účinnost transdermalni HA není Ovlivněn. Je to pravda?

Zajímalo by me zda pokud se přítelkyni dostavilo již dvakrát po dvou po sobe jdoucích cyklech krvácení ze spadu(ATB dobrala v dubnu v květnu i červnu se krvácení dostavilo přesně třetí den po odlepení nálepky v obou mesicich ),tak se těhotenství da vyloucit?děkuji za odpověď. Petr

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Antibiotika skutečně ovlivňují Evru jen zcela nepatrně, pokud se krvácení- dostavilo tak jak píšete tedy se gravidita dá vyloučit.
Příjemný den

Související dotazy

Krvácení v těhotenství
Dobrý den, jsem v 8tt těhotenství. V úterý jsem byla...
Krvácení v časném těhotenství
Dobrý den, předem děkuji za odpověď, jsem v 1. Trimestru...
Těhotenství a Neurol
Dobry den, jsem v 8 tydnu tehotenstvi a ceka me dlouhy...
Těhotenství rizikové
Dobry den, rada bych se zeptala na vas nazor, pripadne,...
Epistaxe v těhotenství
Dobrý den, jsem ve 32 tt a poslední dobou se mi při...
Možné těhotenství?
Dobrý den je mi 28 , tři roky jsem měla Mirenu , 3.10...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Krvácení z rodidel při užíváni Flexiparinu

Dobrý den měla jsem uraz-vykloubení kotníku a natažení vazu,doktoři mě nasadily...

Krvácení z rodidel, pozitivní těhotenský test

Dobrý den, chci se zeptat, dělala jsem si Tehotensky test několikrát a pokaždé...

Krvácení z urogenitálu

Zdravim , mam takovou otazku , cca pred 14 dny jsem mela menstruaci. A pak dva...

Krvácení z uší,nosu, křeče v rukách ,bolesti žaludku

Dobrý den, chci se zeptat zda spolu mohou tyto 4 problémy souviset. Posledních...

Krvácení z vagíny při styku - může se něco přenést na partnera?

Dobrý den, před 4 dny sem měl pohlavní styk z přítelkyní a krvácelo jí z vagíny,...

Krvácení z varlete

Mel jsem krev ve spermatu.,. Sperma bylo nahnědlé,., nasledne se mi zvetsilo...

Krvácení ze rtu

CCa 0,5 roku mám na dolním rtu červenou skvrnku o průměru cca 0,5 mm. Místo...

Krvaceni ze spadu

Dobry den, zajimalo by me, zda se do delky menstruace, ktera se dostavi v tydnu...

Krvácení ze spádu a těhotenství

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli je při užívání hormonální antikoncepce...

Krvácení ze spádu se nedostavilo

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou, dnes je to již třetí den sedmidenní...

Krvácení ze stolice

Dobrý den , chtěl bych se zeptat na problém s krvácením ze stolice . Je mi 25...

Krvácení ze stolice u kojence

Má 1.měsíční vnučka je v nemocnici,objevila se ve stolici krev.Nejprve tenké...

Krvácení ze střev

dobrý den, krvácel jsem 3krat ze strev, mam pocit tlaceni v pr. casti bricha....

Krvácení ze zadečku

Dobrý den,moje osmiletá dcera byla na druhém kontrolním odběru krve kde jí...

Krvácení ze zadku

ahoj potřebuji pomoct mám problém kdyz jdu "kakat" tak me hrozne ale hrozne...

Krvácení ze zadku

Dobrý den, mám problém. Krvácí mi zadek, ale nejde z konečníku, ale z místa...

Krvácení ze zažívacího traktu

Mám prosbu o radu ohledně zdravotního stavu sestry - 66 let. Má problémy s...

Krváceni´

Dobrý den. Už déle jak dva týdny krvácím. Předtím jsem měla menstruaci pravidelnou...

Krvácení- antikoncepce

Dobry den je mi 27 pravidelne navstevuji lekare a antikoncepci beru od 15 let....

Krvácení-špinění

Dobrý den, měla bych dotaz. Před necelými 3 měsíci jsem přešla z HA Vreya na...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nehojící se praskliny na patách

Dobrý den, už několik let mám problémy s praskající kůží na patách. Praskliny...

Tlak v podžebří

Dobrý den. Už asi měsíc mám pocit tlaku v levém a někdy i v pravém podžebří...

Nález na páteři, co dál?

Dobrý den,chtela bych zjistit co me ceka a nemine ,mam problém bolesti zad a...

Pocit knedlíku v krku

Dobrý den, už delší dobu mám pocit , že mám něco v krku tzv. knedlík a špatně...

Bublání v břiše

dobry den mam potiže s travenim během celého dne mi celkem hlasite bubla kruči...

Výtok z močové trubice

Dobrý den, rád bych se zeptal na malý vytok z močové trubice.Je hustější lehce...

Pálení močové trubice


Folikulitida


Kavernom

Dobrý den, stalo se mi, že jsem v práci zkolabovala a ztratila vědomí, nic...

Čepy na mandlích a chronická rýma

Dobrý den, mám takový problém v oblasti krku a nosu. Nutno ze začátku řict,...

Zeleno-žluté, hořké zvracení


Mononukleóza


Bolest prsou

Dobry den..tyden me pobolivaji prsa..nekdy jedno..jindy obe..je to bolest palciva..jako...

Bublání v břiše

Dobry den. Již dva mesice mi skoro neustale bubla v brise. Mam divne pocity...

Ekzém u miminka

Dobry den, muj syn mel od narozeni sem tam drsny,suchy zarudly flicek na koncetinach,...

Chlamydie

Dobrý den. Od listopadu min.roku se neustále léčím se zánětem průdušek(brala...

Kvasinky

Dobrý den, už delší dobu mám problém s kvasinkami, vždycky mi ale pomohl Clotrimazol...

Pálení při močení


Stav po trhání zubů


Pálení žáhy a užívání Mirtazapinu

Dobrý den, prosím o radu, může mé žaludeční problémy způsobovat lék Mirtazapin...

Reklama
Zavřít