Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Kvasinková infekce a Nuvaring

Gynekologie Katka 2.5.2013

Dobrý den. Používám antikoncepční kroužek Nuvaring. O víkendu jsem z pobytu ve vířivce dostala kvasinkovou infekci. V pondělí ráno jsem jako vždy po 3 týdnech vyjmula kroužek a ten samý den večer jsem zahájila 3 denní léčbu Gyno Pevarylem 150 Combipack, takže se to stihne ještě před menstruací. Je možné, aby v tomto případě došlo k ovlivnění účinnosti Nuvaringu? Je nutné se ještě doléčit po skončení menstruace mastí? Děkuji za Vaši odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Ne k ovlivnění by nemělo dojít,ale bylo by vhodné zhotovit kultivaci a mikrobní obraz poševn...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Kvasinková infekce
Dobrý den, u lékaře mi byla diagnostikována kvasinková...
Kvasinková infekce
Dobrý den chtěla bych se zeptat jak se dá léčit kvasinková...
Kvasinková infekce pochvy
Dobrý den. Mám zhruba 5 let denně výtok který je bílý...
Kvasinková infekce u muže
Může se kvasinková infekce u muže projevit nutkáním...
Kvasinková infekce
Dobrý den, je mi 17 let a poprvé se u mě a mého přítele...
Kvasinková infekce
Dobrý den, souvisí nějak kvasinková infekce s čepy...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kvasinková infekce

Dobrý den, rad bych se optal co to je a jak se to da léčit, je lehce svědivé...

Kvasinková infekce

Dobrý den, od dubna mám opakující záněty spojivek (přelečeno Floxal ,a dálší...

Kvasinková infekce

Dobry den. Uz asi 4 dny me neprijemne svedi tam dole. Nedovedu rict kde protoze...

Kvasinková infekce

Dobrý den, trpím často kvasinkovou infekcí, výtoky, svědění atd. které léčím...

Kvasinková infekce - léčba?

Dobrý den,už nějakou dobu se potýkám s kvasinkami v pochvě i zevně.Byla jsem...

Kvasinková infekce a bolesti břicha

Dobrý den paní doktorko, asi dva týdny jsem pociťovala silné bolesti podbříšku...

Kvasinková infekce a další

Dobrý den, v zimě jsem brala 2x antibiotika v rozmezí cca 2 měsíců (dle testu...

Kvasinková infekce a další

Dobrý den, prosím o radu k níže uvedeným bodům. 1. v zimě mi paní doktorka...

Kvasinková infekce a darování plazmy

Dobrý den, přítelkyně měla kvasinkovou infekcí při čemž měla příznaky : střevní...

Kvasinková infekce a menstruace

Dobrý den. 1.6. Jsem dostala antibiotika. Předpokládám, ze diky tomu se mi 3.6....

Kvasinková infekce a přenos

Dobrý den, může se pomocí orálního sexu dostat kvasinková infekce (je-li jeden...

Kvasinková infekce a tampony

Dobrý den, měla jsem v poslední době jsem měla problémy s kvasinkovou infekcí...

Kvasinkova infekce a vytoky

Dobry den chtela jsem vas poprosit jestli by ste mi napsal presne priznaky a...

Kvasinková infekce akutně

Dobrý den, protože mi moje gynekoložka dlouho neléčila první příznaky kvasinkového...

Kvasinková infekce anogenitální oblasti

Dobrý den,již delší dobu mě svědil konečník. Řešila jsem situaci na gynekologii,kde...

Kvasinková infekce dutiny ústní

Dobrý den již jednou jsem vám psala a nyní potřebuji dotaz trochu rozvést...

Kvasinková infekce genitálu

Zdravím, už asi 14 dní mě otravuje tato červená skrvna na penisu. Nejdříve jsem...

Kvasinková infekce genitálu

Prosím o radu na penisu se mi udělalo mnoho malích pupínků připomínající akné,...

Kvasinková infekce genitálu

Zdravím je mi 19 rokov pred 2 tyždnami som mal s frajerkou sex od vtedy mam...

Kvasinková infekce genitálu

Dobrý den, dnes ráno ve sprše jsem si všimnul silného bílého povlaku, který...