Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Kvasinky a streptokok v těhotenství

Gynekologie Alena 7.11.2007

Dobrý den, má dcera je ve 38 týdnu těhotenství, dnes gynekolog zjistil kvasinky a streptokoka, který prý bude přeléčen antibiotiky až při průběhu porodu. Může mít streptokok vliv na zdraví dítěte? Děkuji

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Aleno. Ano, streptokok může mít vliv na poporodní stav Vašeho budoucího děťátka, proto bych doporučení lékaře zcela respektoval. Bez antibiotického krytí v průběhu porodu může dítěti hrozit i septický stav.

Související dotazy

Kvasinky
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je možné mít...
Kvasinky?
Dobry den. Jsou toto kvasinky? Viz foto. Pochva uvnitr...
HAC a kvasinky
Prosím o radu a pomoc! Už půl roku se mi každý měsíc...
Kvasinky
Dobrý den, už delší dobu mám problém s kvasinkami,...
Kvasinky
Dobrý den, zhruba před rokem jsem si vzala v jednom...
Streptokok agalactiae v těhotenství
Dobrý den, je to dva dny co mi vyšel už druhý pozitivní...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kvasinky a chronické čepy

Dobrý den, již pul roku mě trápi problém. Mám povleklý jazyk bílý a ž nažloutly,...

Kvasinky a jine bakteriie v ústech..

Dobrý den paní doktorko.Již delší dobu mě trápí bílí povlak na jazyku,bolení...

Kvasinky a krvácení

Dobrý den,od pátku mám zřejmě kvasinky,v sobotu jsem si koupila Candibene 200...

Kvasinky a léčba bílým jogurtem

Dobrý den, mám na penisu onemocnění kvasinkami trvá to už 4 den ale je to na...

Kvasinky a léčba Lactobacilem

Dobrý den,chtěla jsem se Vás zeptat na výrobek ACIDOPHILUS(př.Multi acidophilus,...

Kvasinky a močák

Dobrý den,trpím záněty močvocých měchýřu a možná i kvasinkovou infekcí je mi...

Kvasinky a močák

Dobrý den,trpím záněty močvocých měchýřu a možná i kvasinkovou infekcí je mi...

Kvasinky a močák

Dobrý den,jaké léky by jste doporučila na léčení kvasinek a zánět močového měchýře?...

Kvasinky a plísně v hlenu

Dobrý den, maminka (69let) má potíže s imunitou - už 5 let jí trápí neustále...

Kvasinky a stafylokok

Dobrý den, nyní jsem na počátku 17. týdne těhotenství, nemám vubec žádné problémy...

Kvasinky a výtok

Ještě doplňuji svůj předchozí dotaz. Už několik let mám nejen ty kvasinky a...

Kvasinky či ekzém na žaludu

Dobrý den, mám dotaz ohledně žaludu. Mívám problémy s kvasinkami, které jsem...

Kvasinky na jazyku

Dobrý den . Chtel jsem se zeptat na otazku. Uz delsi dobu mam po ranu nazloutly...

Kvasinky na penisu

Dobrý den. Rád bych znal Váš názor a nebo uvítám i Vaše rady. Trápilo mě docela...

Kvasinky na penisu a pohlavní styk

Dobry den, bol som u praktickej lekarky a povedala ze mam mensi opuch pod zaludom...

Kvasinky na rtu?

Dobry den, mel jsem v průběhu minulého roku kvasinky od bývalé přítelkyně a...

Kvasinky na žaludu

Pravděpodobně jsem před necelými 5 měsíci prodělal kvasinkovou infekci, mazal...

Kvasinky nebo bakterie

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné mít bakteriální vaginózu, pokud...

Kvasinky po ATB ??

Dobrý den. Už 2 a půl roku mě trápí nepříjemné urogynekologické problémy. Mám...

Kvasinky po ATB, častý problém

Dobrý den, mám takový problém, začal jsem brát 5 denní antibiotika a na to jsme...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Loupání kůže na žaludu a předkožce

Dobrý den, S přítelkyní provozujeme sex bez kondomů asi 4 týdny, až do teď...

Mycoplasma hominis + Klebsiella Pneumoniae

Dobrý den, problémy mi zacali pred dvema lety po nechranenem pohlavním styku....

Extrakce K drátů po zlomenině zápěstí

Dobrý den, domluvili jsme se s mým ošetřujícím lékařem na vyndani drátů na ambulanci...

Bolest zad


Zvýšený počet bílých krvinek

Dobrý den, co může znamenat, když mám v krevním obraze zvýšené Leukocyty, snížené...

Bolest v hrdle

Dobry den, uz 10 den mam bolest pri polykani na prazdno (slin). Pri konzumacii...

Silné krvácení mimo menstruaci


Pálení jazyka, zduření jazykových papil, nepříjemný pocit v krku

Dobrý den, již dlouhodobě trpím na opakované potíže v krku. Vzhledem k mnoha...

Betaserc a alkohol

Dobrý den, beru 3x denně 1tbl Betaserc 16. Ceka nás rodinná oslava. Smí se...

Bolest mečovitého výběžku

Dobrý den. Již asi měsíc mě bolí mečovitý výběžek. Bolí při dotyku, zakašlání...

Píchání u srdce při zátěži

Dobrý den je mi 24 a při zátěži at se jedná o běh nebo práci tak mě píchá u...

Rehabilitace

Dobrý den mám týden po artroskopii kolene. Čistily mi to měla jsem úlomky z...

Boulička na děložním čípku

Dobrý den, při aplikaci čípku (předepsán lékařem na gyn.zánět) jsem si na čípku...

Nespavost.

Dobry den, vzdycky jsem byla spatny spac ale posledni dobou temer nespim. Cely...

Přemosťující osteofyty, osteochondrosa až II. stupně L4-L2

Dobrý den, mohl bych se zeptat na co se s tím dá dělat? Bolí to pouze lokálně...

Průjem po alkoholu


Pocit plnosti břicha


Trávení jídla

Dobrý den, můj dotaz asi nebude obvyklý, nicméně bych se chtěl zeptat, jak...

Steatoza jater

Dobrý den, mám steatózu a chci se zeptat jaké tuky nebo v jaké formě se ukládají...

Zvýšené JT a lymfocyty


Reklama
Zavřít