Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

L Hlezno

Ortopedie Michal 5.12.2014

Dobrý den
Dne 23.8.14 jsme si zlomil kotník (cituji z lékařské zprávy) OBJ.. na L helzni je palp.bolestivost zevního kotníku,kde incip.otok hematom bolestivá hybnost.RTG:fr zevního kotníku bez dislokace.
Dne 12.9.14 fixace pevná periferie bez poruchy
RTG zevního kotníku dnes s minim.dislokací,štěrbina symetrická - konzlutováno z dr. - již ponechat
3.10 fixace sejmuta otok citlivé pevné dobrá konfigurace a tedy ještě ortesa za 10 dní kontrola.
13.10.14 dop.došlap plný poučen RHB po ukončení kontrola
7.11.14 stav po fraktuře lat.malleolu vlevo po RHB ještě není plná hybnost další RHB po ukončení kontrola.
Dnes je 4.12.14 na kontrolu jdu 9.12.14 můj dotaz je tedy zda tato zlomenina neměla být léčena jinak protože noha neustále pálí,bolí,brní mám pocit že ta kost sjela více než by měla a špatně to srostlo nevím je tento stav po zlomenině normální?I po tak dlouhé době 2 měs skoro rehabilitací noha stále bolí,brní bolest je tupá okolo zlomeniny.Pracuji jako prof hasič a rád bych aby noha byla v pořádku pokud se ukáže že to špatně srostlo co tedy potom?Jaké jsou možnosti?Někdo říká že to je normální stav někdo říká že není dokonce i rehabilitační sestra říká že to tzv vidí když dám nohy k sobě a mám je přitáhnout špičkami k sobě že ta levá jí chybí tak 1-2cm k té druhé zdravé.Děkuji za info a přeji hezký den.

Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Navrátil


Zlomenina zevního kotníku se jeví jako zhojená, důležité je postavení vidličky a to postave...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

L karnitin a menstruační cyklus
Dobry den začala jsem užívat l carnitin zatím tyden,...
Zlomenina l. hlezna
Dobrý den, chtěl bych se informovat o délce léčby...
Hlezno
Dobrý den pane doktrore, po nějaké době se na Vás opět...
Hlezno
Dobrý den pane doktore, ještě znovu se vracím ke svým...
Hlezno
Dobrý den. Již několik let mě bolí kotník většinou...
Dislokace L hlezna
Dobrý den, v polovině června jsem měla úraz při volejbale,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kyvač

Dobrý den. Mam dotaz to nedávno mi otekl krk a to jen pravá strana. Přesněji...

Kývaji se mi dva zuby dole obě dvojky

Dobrý den, kývaji se mi dva zuby dole obě dvojky, sice jen velice mírně, nic...

Kývající se korunky, obava z hnisání zubů

Dobrý den chtěla bych se optat mám vepředu 4 korunky mám Je skoro pět let v...

Kývání hlavou u kojence

Dobrý den, již několik dní pozoruji u syna (7 měsíců), kroucení hlavou. Otáčí...

Kývání hlavy

Dobrý den.Poprosila bych o radu pro mou maminku.Již několik měsíců se ji sama...

Kývání hlavy u dítěte

Dobrý den, naše dcera oslavila v srpnu šest let, asi tak měsíc jí trápí růst...

Kývání zubů

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak poznám mléčný zub od stálého. Začaly se...

Kývání zubu

Dobrý den , je mi 13 let a už mám druhé zuby. Už delší dobu se mi ale kýve špičák...

Kývání zubů

Dobrý den, chci se zeptat, před pár dny jsem byl u zubaře a sdělil jsem ji,...

Kývou se mně zuby

Dobrý den, už nějakou dobu se mi kývou dva zuby, né nějak extrémně ale přeci,...

L karnitin a menstruační cyklus

Dobry den začala jsem užívat l carnitin zatím tyden, očekávala jsem menstruaci...

L karnitine

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či si môžem nejako ublížiť užívaním carnichrom-u...

L Tryptofan

Dobry den, chci se zeptat, jiz 8tydnu uzivam Sertralin 100mg denne, muzu k tomu...

L-Carnitin a detoxikační kúra

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda mohu užívat před cvičením L-Carnitin,když...

L-carnitine

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jestli mohou nějáké potravinové doplnky pro...

L-Glutamin a Letrox

Dobrý den, již dlouhodobě užívám Letrox 100 z důvodu poruchy ŠŽ, nicméně bych...

L-tryptofanu v léčbě deprese

Dobrý den, ráda by jsem se zeptala na názor odborníka co se týče aminokyseliny...

L.Boreliosa+KLACID 125mg/5ML+odstranění nosních mandlí u 5 letého dítěte

Lze provést operaci nosních mandlí při současné léčbě L.Boreliosi Klacidem 125mg/5ml...

L0239

Dobrý den, v pátek se mi udělala bulka na pravé straně velkého stydkého pysku....

L0ky na úzkost a depresi, byliny

Dobrý den, je mi 28 let, trpím psychosomatickymi potížemi, byl sem vyšetřen...