Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Laryngomalácie

Dětské nemoci Kateřina 8.12.2020

Dobrý den, měla bych dotaz. 4,5 měsíční dcera se od včerejška zajíká, nebo nevím, jak to popsat. Rychlý nádech hlasitý, jako když by se vynořila z vody. Je to většinou když leží, ale stalo se nám to i v autosedačce nebo i v klubíčku. Třeba hodinu klid a pak třeba co dvě minuty toto dělá. Paní doktorka poslouchali dýchání a vše Ok. Nasadili jsme lék hemangiol, který už brala v minulosti, předtím nic nedělala, tak nevím zda to může mít spojitost. Nyní ale lék raději lék nedáváme a stále to dělá. Je to normální? Jaké vyšetření máme podstoupit? Co by to mohlo být?

1. doplňující dotaz ze dne 10.12.2020:
Dobrý den,
děkuji za odpověď. Jen jsem se chtěla doptat, zda obtíže dcery nemohou být v důsledku toho, že jsem během těhotenství a porodu měla kondylomata? Z toho mám největší strach.
Přikládám video.

Moc děkuji
Katka

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Vzhledem k tomu, že již byla dcera vyšetřena paní doktorkou,...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Roman Špaček

Specializace: Osteologie, Pediatrie / Praktické lékařství pro děti a dorost Pracoviště: Osteologická ambulance Medical Plus

Dobrý den, děkuji za dotaz. Důležité je, že Vaše dítě bylo viděno a vyšetřeno vašim d...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Stridor a laryngomalacie
Dobrý den, mám syna 5 týdnů. Ambulantní porod, odchod...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Laryngitida

dobrý den,před 2 týdny jsem měla běžné nachlazení a začal mi menší chrapot....

Laryngitida a kojení

Mám laryngitidu a kojín, prosím poraďte jaké můžu použít antibiotika. Pa penicilin...

Laryngitida a následný kašel

Dobrý den, 2,4 letý syn prodělal laryngitidu s 3-denní hospitalizací. Následně...

Laryngitida a odstranění nosní mandle

Dobrý den, prosím o radu. Můj 3,5 l syn měl před v 3/2010 poprvé laryngitidu,...

Laryngitida u batolete - jak předcházet?

Dobrý den, můj roční syn trpí občasnými laryngitidami, jednou musel být hopitalizován...

Laryngitida u dítěte

Dobrý den. Mám 3-letou dceru a před měsícem jsme se poprvé "seznámily" s akutní...

Laryngitida, chlapec 3 roky

Dobrý den, mám 3 letého syna. Od čtvrtka má můj syn laryngitidu, od pátku do...

Laryngitis

Dobrý den, ráda bych se poradila o problému, který mě již asi druhý týden tíží....

Laryngitis

Dobrý den při pocitu knedlíků v krku a po přeléčení antibiotik mi byla diagnostikována...

Laryngokéla, parafaryng. divertikl

Dobrý den prosím o radu,přes 3 měsíce kašlu,když déle mluvím,nebo při námaze...

Laryngoskopie

Dobrý den, před měsícem jsem měl při kašli v hlenu trochu krve (tenkou žilku)....

Laryngospasmus

Vážený lékaři, již několik dní jsem nachlazený, nejprve horní cesty dýchací...

Laryngotrachitida

Dobrý den, jsem ve 26. týdnu těhotenství, včera mi na ORL sdělili, že mám akutní...

Laser

Dobrý den, měla bych dotaz, který se týká poranění oka laserovým paprskem.Můj...

Laser

Dobrý den, byla jsem u své dermatoložky a ta mi doporučila laserem nechat odstranit...

Laser nebo dusík?

Dobrý den, Před necelým rokem jsem byl na obrizce při které mi zároveň odstranili...

Laser op.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli v České republice někde dělají laserovou...

Laser v těhotenství

Dobrý den, chěla bych se zeptat, zda je možné chodit na ošetření laserem i v...

LASEROVÁ EPILACE

Dobrý den, předem Vám velice děkuji za Vaši odpověď. Chtěla bych se zeptat,...

Laserová léčba chronické rýmy

Dobrý den, ráda bych znala Váš názor na léčbu chroniské rými způsobenou alergeny...