Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Léčba

Vnitřní lékařství Dasa . 17.12.2011

Vážebá paní doktorko prosím odpovězte mi zda se bezpečně pozná dle magnetické rezonance jestli jde o pooperační změny neb vliv radiace tak aby bylo možné odlišit třeba progresi nádoru děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, v medicíně stejně jako v životě žádná absolutní jistota neexistuje. Magnetická rezonance je ale jednou z metod, která slouží k odlišení vámi uváděných změn.

Související dotazy

Léčba
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám odoperovám...
Kondylomana, roztroušná skleróza a biologická léčba
Dobrý den, byly mi diagnostikovány kondylomata. Zároveň...
Léčba Bechtěrevovy nemoci
Dobrý den, před 2 lety, po absolvování všech možných...
Astma dle spirometrie a léčba
Prosím o zhodnocení výsledku spirometrie a je-li nutná...
Bolesti svalů, fibromyalgie, léčba
Vážený pane doktore, v roce 1994 viróza, doprovázená...
Léčba chrápání
Dobrý den, ráda bych se zeptala na léčbu chrápání....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lecba neplodnosti

Dobry den, Letos mi bude 30, priteli 33, o dite se snazime rok a ctvrt. Minuly...

Lecba po prodelanem zanetu jater

Dobry den, pred dvemi mesici jsem se vylecil z vcelku rozsahleho zanetu jater....

Lecba RS

Dobry de, prave mi byla diagnostikovana RS, jeste nevim v jakem stadiu, k lekari...

Lecba snizene funkce stitne zlazy

Dobry den, 4 mesice po porodu mi obvodni lekar zjistil mirne zvysenou funkci...

Lecba vyhrezle plotynky

Dobry den pane doktore, pisu za otce 57 let. Dle CT vyhrez plotynky 6 mm, dle...

Lecba vyhrezle plotynky

Dobry den, pisu za otce, 58 let. Dle CT ma vyhrez plotynky 6 mm, dle neurochirurga...

Lecba Wobenzynem

Dobry den,casto me trapi vaginalni mykozy,vytok a nekdy bolesti pri pohlavnim...

Leceni Clotrimazolem a nasledne vytoky

Dobry den, cca pred dvema mesici jsem mela nechraneny styk, po kterem me druhy...

Leceny pruhledny vytok z penisu

Dobry den, prosim o Vas nazor k popsanym obtizim. Pred cca dvema mesici...

Lecitin

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda užívání lecitinu či gingko biloby nějak...

Léčba

Dobrý den,mám několik let deprese a díky tomu i poruchy spánku.Již 7 let užívám...

Léčba

Dobrý den, ráda bych se zeptala je-li možné, aby se mi dostalo lékařské pomoci/léků,...

Léčba


Léčba

mám hemeroidy 2 stupně. Nabídli mi léčbu hemoronem, ale na internetu jsem četla,...

Lečba

dobri den stale nevim jak bereme ten flixotide mam davat u neoci sirupy na kašel...

Léčba

Dobrý den prosím o radu, brala jsem pět dní chemoterapeutikum Cotrimoxazol Al...

Léčba

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám odoperovám celý prs a uzlinu, histologie...

Lečba

dobri den chtěla jsme se zepatat muj syn byl lečeny pul roku na kortikoidech...

Lečba

dobri den pani doktorko chci se zepatat syn ma skoro 3 roky je často nemocen...

Léčba

prosim,jak by se mel lecit maly uzlík a TSH 5,9,děkuji

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zarůstající nehet


Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?


Na co byste neměli zapomenout při léčbě kortikoidy: 1. část




Nevolnost


Listerioza a toxoplasmosa v těhotenství


Tlak na hrudi, rychlý tep, zadýchávání


Nepříjemný tlak v krku a nucení ke kašlání


Bile pupinky na zaludu


Bolest jazyka


Deformace prstů na nohou


Trápí vás močová infekce? Silnou kávu si raději odpusťte!


Záření při svařování


Kdy začne antikoncepce fungovat


Antikoncepce a pleť

Dobry den, Mam otazku ohledne antikoncepce. Brala jsem rok Dianette, protoze...

Fibrom v tříslech


Monokly


Bolesti mezi lopatkami


Dotaz

Dobrý den už tři dny me boly pod pravim prso jsem stoho AZ trochu...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×