Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Léčba

Onkologie Anna 24.3.2016

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, mám odoperovám celý prs a uzlinu, histologie je v pořádku a nádor byl zapouzdřený, udělal se mi patrně z kalcifikací, není rozšířen.
Následná léčba bude hormonální, je tato následná léčba dobrá, když jsem v mládí a pak i kolem 40 brala antikoncepci a po menopauze hormony na snížení klimaterických potíží?


Děkuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Anno, léčba odpovídá doporučeným postupům, předávám Váš dotaz také lékaři specialisto...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Milá Anno, hormonální terapie, kterou jste v minulosti užívala, nemá vliv na současnou léčb...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Bez krevní léčba
Dobrý den, rád bych se poptal na tento druh léčby....
Léčba rabeprazolem
Dobrý den, doktor mi předepsal apo rabeprazole 20 mg...
Kondylomana, roztroušná skleróza a biologická léčba
Dobrý den, byly mi diagnostikovány kondylomata. Zároveň...
Léčba Bechtěrevovy nemoci
Dobrý den, před 2 lety, po absolvování všech možných...
Astma dle spirometrie a léčba
Prosím o zhodnocení výsledku spirometrie a je-li nutná...
Bolesti svalů, fibromyalgie, léčba
Vážený pane doktore, v roce 1994 viróza, doprovázená...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lecitin

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda užívání lecitinu či gingko biloby nějak...

Lecna tachykardie v tehotenstvi

Dobrý den. Jsem ve 13. týdnu těhotenství a beru lék na tachykardii concor 2,5...

Léčba

Dobrý den,mám několik let deprese a díky tomu i poruchy spánku.Již 7 let užívám...

Léčba

Dobrý den, ráda bych se zeptala je-li možné, aby se mi dostalo lékařské pomoci/léků,...

Léčba


Léčba

mám hemeroidy 2 stupně. Nabídli mi léčbu hemoronem, ale na internetu jsem četla,...

Lečba

dobri den stale nevim jak bereme ten flixotide mam davat u neoci sirupy na kašel...

Léčba

Dobrý den, prosím vás, začal jsem užívat methotrexát a to v dávce 10mg týdně...

Léčba

Dobrý den , dceři 40 let objevili na mamografu zhoubný nádor prsu ,Prosím zdělte...

Léčba

Dobrý den prosím o radu, brala jsem pět dní chemoterapeutikum Cotrimoxazol Al...

Lečba

dobri den chtěla jsme se zepatat muj syn byl lečeny pul roku na kortikoidech...

Lečba

dobri den pani doktorko chci se zepatat syn ma skoro 3 roky je často nemocen...

Léčba

prosim,jak by se mel lecit maly uzlík a TSH 5,9,děkuji

Léčba

Mohu při léku Eliquis 5mg a Ebixi 20mg užívat jako podpůrnou léčbu lecitin,koenzym,kurkumu,hericium/korálovec...

Léčba

Dobrý den,moc dekuji za všechny zodpovězené otázky, ráda bych vám ještě oznámila,...

Léčba

prosim o rad,myslite že by se nejak mel léčit maly uzlik ve šž a TSH 5,9,k tomu...

Léčba

Dobrý den,moc dekuji za všechny zodpovězené otázky, ráda bych vám ještě oznámila,...

Léčba

Vážebá paní doktorko prosím odpovězte mi zda se bezpečně pozná dle magnetické...

Léčba

Dobrý den, lečím se štítnou žlázou. Beru Euthyrox 100 a 75 (5x týdne) a Euthyrox...

Léčba

Dobrý den,prosím o radu jak postupovat s léčbou. MR v 2012 nález osteochondrosa...