Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Léčba antbiotiky

Praktické lékařství Jiří 28.12.2016

Dobry den dnes sem si vzal druhy prasek Klacid sr 500 11:20 a v 13:00 sem se pozvracel ne ze mi nesedi ale z kašlani mam jeste silny dusivy kasel co mam delat mam vzit jiny nebo uz byl vztreban do tela po hodine a půl ve zvratkach nebyl videt a tekutina nebyla obarvena na žluto (cca 2 dcl) predem moc dekuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Jiný lék už nebrat, za hodinu a půl, pokud jste lék dostatečně zapil již přeše...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Bez krevní léčba
Dobrý den, rád bych se poptal na tento druh léčby....
Léčba rabeprazolem
Dobrý den, doktor mi předepsal apo rabeprazole 20 mg...
Kondylomana, roztroušná skleróza a biologická léčba
Dobrý den, byly mi diagnostikovány kondylomata. Zároveň...
Léčba
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám odoperovám...
Léčba Bechtěrevovy nemoci
Dobrý den, před 2 lety, po absolvování všech možných...
Astma dle spirometrie a léčba
Prosím o zhodnocení výsledku spirometrie a je-li nutná...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Léčba Aknenorminem

Dobrý den mám dotaz na léky, které beru. Je to aknenormin, původně jsem měl...

Léčba akutní / chronické na chlamydie trachomatis

Je vhodna tato terapie akutní infekce chlamydie trachomatis? (PROSÍM O ODPOVĚĎ...

Léčba alergie

Dobrý den, od listopadu užívám Staloral 300 kvůli obtížím s alergií. Teď jak...

Léčba alergie v těhotenství

Dobrý den, jsem v druhém trimestru těhotenství a trápí mne silná alergie na...

Léčba alergie v těhotenství

Dobrý den, jsem alergik a do toho mám průduškové astma.. před pár dny jsem zjistila,...

Léčba angíny

Dobrý den. Ve čtvrtek jsem byla na ORL, protože mě hodně bolelo v krku a měla...

Léčba angíny

Dobrý den, chci se zeptat zda můžu kombinovat antibiotika Ospen společně s tinkturou...

Léčba anginy u alergie na antibiotika

Dobrý den,do 30 let jsem nevěděla co je angína. Po narození dětí ji mám každý...

LÉČBA ANGÍNY V TĚHOTENSTVÍ

Dobrý den. Dnes se mi dopoledne stalo, že jsem vykašlala hlen s krví. Jsem už...

Léčba angíny, boulička na mandli

Dobry den, od nedele mam anginu, dostala jsem ospen 1500, jiz v pondeli uleva,...

Léčba antibiotiky

Prosím Vás o odpověď zda je dostatečně dlouhá a silná léčba na infekci v krku...

Léčba antibiotiky

Dobrý den. Mám zánět močových cest, který léčím antibiotiky Amoksiklav. Doberu...

Léčba antibiotiky

Dobrý den, chci se zeptat, dostal jsem antibiotika Dalacin C 300mg, jestli...

Léčba antibiotiky

Dobrý den, rada bych se zeptala, jestli se lék Doxybene 100 mg dá užívat častěji...

Léčba antibiotiky

Dobrý den, dostala jsem Deomyxymykoin na 10 dní. Mám ho užívat rano a večer....

Léčba antibiotiky

Dobrý den, mám jen obecný dotaz - může bakteriální infekce časem odeznít sama,...

Léčba antibiotiky


Léčba antibiotiky


Léčba antibiotiky


Léčba antibiotiky a zánět močových cest

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat zda je možné dostat zánět močového mechýře...